Maxima, cik zinu, šiem bērniem līdz pilngadībai maksās 500ls mēnesī? Cik pelni Tu? Cik iekrāsies līdz šiem 18 gadiem? Ja abi vecāki gājuši bojā, tad viņiem arī pienāksies šīs kompensācijas. Plus, mantojums vai tā daļa - nekustamā īpašuma izteiksmē. Tāpat, līdz 18 gadu vecumam vai 25 gadu vecumam, ja mācīsies PLK viņiem izmaksās mirušā vai mirušo vecāku pensijas apmēru katru mēnesi Viņiem šobrīd ir iespējams, lielākais nodrošinājums nākotnei. Un šis nodrošinājums, manuprāt, ir vienkārši gana.
Turpināsies grūti? Emocionāli jā, bet finansiāli noteikti nē. Kādēļ, lai viņiem visa kā no valsts pienāktos tik daudz? Paskaidrojiet man kāds? Man nav žēl, bet tad, lai vēršas pie lielajam kompānijām, nevis ja neizdosies no viņiem izspiest ķeras klāt tai naudai, kura ir paredzēta vēl dzīvajiem.
Tie, kuri nevarēs atrast labi algotu darbu - nu, ko - žēl, protams. Bet viņi tādi nav vienīgie uz planētas. Invalīdiem arī ir ikmēneša invaliditātes pensijas.
Nē, šobrīd es neizjūtu to kā tiek vairota mana labklājība no sociālā budžeta, bet tieši tādēļ es negribu, lai to pašu kas ir apcērp, jo Neparedzētie izdevumi arī nav bezizmēra. Ja tiesāsies Eiropas tiesā, pastāv iespēja uzvarēt. Un ko tad? Tad mēs jutīsim kārtejo kritumu. Atkal uz visādu pabalstu rēķina un nodokļu celšanām.
Tik finansiāli liela rocība kā tagad būš šo cietušo ģimenēm viņiem pat sapnī nav rādījusies - vismaz lielākajai daļai noteikti - es uzskatu, ka pietiek vainot valsti un lai neaiztiek manis maksātos nodokļus.