Maksima cietušo kompensācijas

10 gadi
Reitings 704
Reģ: 31.03.2012
Nu jau sāksies pirmie tiesu darbi, kā nupat dzirdēju ziņās. Pieprasa 100 milj.latu un viens no vainiigajiem no kā pieprasa ir valsts. Es protams neko sliktu negribu teikt, es pati jutu līdz un ar mīļajiem zidoju naudiņu. Bet man šis jau sāk cūciski izskatīties, atvainojos, bet kas to tagad segs ja ne mēs ar savu nodokļu naudu, mēs cilvēki kas ziedoja un ja tā turpināsies valstī bezmazvai krīze 2 būs. Tie cilvēki miljonāri, bet mees no taa ciesham, nekaa nebuutu zheel, bet taa nagla, skita.
ATVAINOJOS, NEGRIBU AIZSKART BET UZKĀPA UZ NERVA.

Atvainojos , garumziimes chakareejas.
28.11.2013 20:15 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
Ieslēdziet TV3 un paklausieties, ko inteliģenti cilvēki saka un dara bez maksas, kamēr jūs uztraucaties par saviem samaksātajiem nodokļiem!

apstājieties un padomājiet, par sevi, par saviem līdzcilvekiem, par savu rīcību un atbildiet pashas sev, kas ir lielāks mantrausis un materiālists, un kurs ir lielāks cilvēks!
29.11.2013 21:11 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
ja man jāataisno uzbrukumi savam viedoklim - tad es skeptiski skatos tikai uz tiem cilvēkiem, kas pēc padsmit gadiem prasa kompensācijas, priecātos, ja man kāda sniegtu loģisku skaidrojumu, kādēļ tas būtu pieņemami.
par aktuālo gadījumu šogad - es savu pateicu no loģiskā aspekta, kā domāju, tur arī skepticisms - kādā gan veidā šī nauda sniedz atbalstu? (kurai pat aicinājumā nav norādīts, kāds mērķis tai, jo valsts jau sedz ārstēšanos, gan kompensācijas, lai sniegtu zaudēto materiālo stāvokli, gan rehabilitacijas/psihologu apmaksu utt.) cepuri nost tiem, kas sniedz bezmaksas juridisko, psihologisko un materiālo atbalstu tiešām vajadzīgā brīdī, bet vienkārši ziedot? uzbrukumi un apvainojumi, saucot meitenes par bezjūtīgām ir, bet argumentu nav. Izteicu, ka ir cilveki, kuriem tas ir daudz vairāk vajadzīgs un tukši nemuldu, bet tiešām ziedoju.
kā no tā var izsecināt, ka kāds gribētu ziedot radiniekus, lai saņemtu naudu, man nav saprotams. Kā jau teicu - nesaprotams arī fakts, kā var izmantot bērna nāvi, lai tiesāto steju 20 gadu garumā, lai saņemtu tūkstošus par to, ka pats bērnus esi stūmis iekšā pacēlājā, kur pa otru pusi bērni spiežas ārā.
29.11.2013 21:44 |

10 gadi
Reitings 704
Neiet runa par to, ka nevajag kompensaacijas, runa ir par to, ka makaas tie kas jau vinjiem jau ir paliidzeejushi. Un tas pilniigi tieshi var ietekmeet jebkuru no mums Latvija tomeer nav nekaada bagaataa vasts, un tie , nu jau miljardi, var tieshi ietekmeet jebkuru no mums,jo ja grieziis grieziis nost no valsts iestaadiem, soc pabalstiem un kameer shii nauda netiks atguuta valsts par kautkaadu izaugsmi var vispaar aizmirst.

Becky-domaa tiem beerniem vieglaak dziivot, no taa , ka vinju vecaaki nav mirushi Zolituudee, bet kaadaa citaa trageedijaaa, vinjem tos vecaakus mazaak vajag? Un vinjiem netiks ne uz treshdalju tik daudz kaa shiem beerninjiem.
30.11.2013 10:15 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nifty, es jau teicu, iekod sev mēlē.
30.11.2013 10:20 |

10 gadi
Reitings 704
Becky- speeciiga argumentaacija!
30.11.2013 10:31 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nu re:) Dzīve tak ir bumerangs vai ne:)
19.12.2013 20:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)