Maksima cietušo kompensācijas

10 gadi
Reitings 704
Reģ: 31.03.2012
Nu jau sāksies pirmie tiesu darbi, kā nupat dzirdēju ziņās. Pieprasa 100 milj.latu un viens no vainiigajiem no kā pieprasa ir valsts. Es protams neko sliktu negribu teikt, es pati jutu līdz un ar mīļajiem zidoju naudiņu. Bet man šis jau sāk cūciski izskatīties, atvainojos, bet kas to tagad segs ja ne mēs ar savu nodokļu naudu, mēs cilvēki kas ziedoja un ja tā turpināsies valstī bezmazvai krīze 2 būs. Tie cilvēki miljonāri, bet mees no taa ciesham, nekaa nebuutu zheel, bet taa nagla, skita.
ATVAINOJOS, NEGRIBU AIZSKART BET UZKĀPA UZ NERVA.

Atvainojos , garumziimes chakareejas.
28.11.2013 20:15 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Liene perfekti pateici. Malacis. ++++++++++++++++++++++
28.11.2013 21:43 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Jā, jā - uz aploksnēm, protams. To man saka cilvēks, kurš PR zinības apgūst skatoties seriālus... Neko nesaku, citos jautājumos liecies tīri kompetenta.
Lai piedzen naudu kur un cik vēlas, bet valsts kasi, lai liek mierā. Tieši tā, Liene - tāpat mums zagļu pietiek, lai vēl brīvi dalītu milijonus, bez sajēgas uz visām pusēm.
28.11.2013 21:43 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
Ella
vai lasit maki? ka jau mineju es saprotu, ka berniem nauda bus vajadziga!
un ne man neskauz, bet gribu lai ir vienlidziba, nevis kadus bojagajusos izcel ipasi, bet par kadiem neliekas ne zinas!
zili_rudzi
ja citu bezatdbildibas del!
28.11.2013 21:44 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Es neesmu PR speciaalists. Bet domaaju ka dauziem shiis profesijas parstaavjiem LV gan dereetu pamaaciities vismaz no seriaaliem - njemot veeraa to kas ir redzeets un dzirdaats peedeejaas nedeeljas laikaa.

un par aploksneem - iz dziives parasti visskaljaak bljauj tie kas nemaksaa visus nodokljus - vnk noveerojumi.

Kiky ne jau es vieniigaa tev jau teicu ka tu vari piedziit kompensaacijas caur tiesu no jebkura vainiigaa.
28.11.2013 21:52 |

Reitings 2080
Ella
caur tiesu? bet realitate jau ta nenotiek, vainigais labak samaksas tiesnesim naudinu un tas ari viss!
28.11.2013 21:57 |

Reitings 1681
Un starp citu paskatoties to seriaalu es vismaz censho ieskatiities dziljaak tajaa info ko mums pasniedz un meegjinu objektiivi noveerteet nevis akli ticu visam un uzkjeros uz spilgtiem iznacieniem un teaatri. Nav jau tas viss jaauztver uz 100% no taa seriaala bet kaut ko gan var piefikseet. Kaut vai to cik svariigi ir pareizi izteikties un uzvesties intervijaas - ka jebkura kljuda var maksaat reputaaciju. Un to var tgd redzeet - peec Maxima paarstaavju sniegtajaam intervijaam, gan Nekas Personiigs gan citur - vinji tikai padara situaaciju sliktaaku.
28.11.2013 21:58 |

Reitings 1681
Kiky un te mees nonaakam pie korupcijas valstiskaa liimenii. Un kas ir vainiigs? Valdiiba, kura piever acis, visa sabiedriiba kura to akceptee kaa normu...
28.11.2013 22:01 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Tu zini, kas ir sabiedriskā doma un kā to ietekmē? Ja Tu domā, ka skatoties serilus un izdarot secinājumus esi ko mācījusies - apsveicu, Tu esi uzķērusies uz viena no šīs ambrāžas zelta āķiem.
Bet labi, es jau iepriekš esmu minējusi, ka nevēlos iesaistīties šādās diskusijās, jo neuzskatu to par vajadzīgu - tas ir mans laiks un pacietība, plus - es netaisos skriet pret vēju. Sabiedŗībai trūkst reālu zināšanu par visu, kas saistīts ar finanšu jomu, politiku, sabiedriskajām attiecībām. Kamēr šo zināšanu nebūs, nekas nemainīšies - ar ko parunāt Saturīgi šādos jautājumos man netrūkst. Nevienā no šiem jautājumiem neesmu svētdienas interesents kā lielākā daļa.

Tikai saku, ka valsts kasi aiztikt ne tikai nav ieteicams, bet tas arī radīs naidu pret šīm ģimenēm, jo katram nozagtajam santīmam ir sekas, tāpat sekas būs jūtamas, ja šī oficiālā nauda pazudīs no valsts līzekļiem. Ja par zādzību nevienu nevaram sodīt, jo nevaram pierādīt, tad šeit ir pavisam tīra lieta. Neuzskatu, ka esmu atbildīga par šiem cilvēkiem, lai viņiem vel ko sniegtu no nodokļu naudas. Ir kompānijas, tur arī prasiet.
28.11.2013 22:05 |

Reitings 2080
Ella
nu luk bet ta tacu ir netaisniba, ka vieni sanem bet citi ne, vai tad ne? man nav zel, lai sanem, bet tad lai visiem ir vienlidz taisnigi tas viss! pec si tragiska notikuma jau nekas nemainisies, vis pieklusis un diemzel turpinasies tapat ka lidz sim
28.11.2013 22:09 |

Reitings 2080
un nesmuki skiet, ka cilveki megina uzvarities uz so tragediju, valsts pieskira katram 10tukst, maxima pieskira, re&re pieskira, igaunija ziedoja 100tukst, ziedot.lv vel sazin cik saziedots, bet ar to nepietiek prasa vel un vel!
28.11.2013 22:15 |

Reitings 139
Reģ: 27.08.2012
Es,protams, jutu lidzi tiem,kurus skara si tragedija, bet man jau besi si tema. Internetaa visur maxima, maxima un velreiz maxima, it kaa citu teemu nebuutu. Nu jaa, notika tragedija, ko mes tagad par to visu muzu runasim vai?! Sliktais ir jaaizmirst. Sakaraa ar diskusijas temu piekritu kiky un citam lidzigi domajosajam saja diskusija.
28.11.2013 22:38 |

Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Es arī nedaudz par šo aizdomājos. Man jau arī nav žēl, noziedoju. Bet nu tiešām bik jau par traku sāk palikt. Rīt vēl koncerts, kur atkal vāc ziedojumus. Labāk, lai strādā pie vainīgo atrašanas. Vienīgi, kā es te ziņās lasīju, ka vai, piemēram, Maxima pildīs savu solījumu nodrošināt bērnus līdz pilngadībai.
28.11.2013 22:57 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nu sis temats nav diskusija verts. Cilveki ir pazaudejusi sev dargus cilvekus ( sievas, virus, meitas, bernus utt.), citi atkal palikusi par invalidiem. Nu ka var skaitit to, cik naudas vini sanems

++

Piekrītu arī Lienes viedoklim. Tas tikai parāda, ka cilvēku kategorijas ir dažādas: viens uztraucas par sevi, cits par vaksts kasi, trešais par kādu citu. Un nebūt tas nenozīmē, ka 1., 2. vai 3. ir labāks vai sliktāks par pārējiem
28.11.2013 23:02 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Cik var malt to nelaimīgo maximu!Pilnīgi sāk riebt!Nu žēl,jā,ko tabad gadiem malsim par vienu zolitūdes maximu?Citur notiek lielākas trağēdijas,diez tur arī šitā kuļ to visu?
Par tēmu ir par traku un jau sen ir par traky. Skanēja signalizācija,kas skaidrā latviešu valodā liek pamest telpas,NĒĒ,sturgalvīgajiem latviešiem taču tāds paziņojums nav gana saprotams!Kur tur ir vainīga valsts?Kur tur ir vainīga maxima?Vienīga maximas vaina ir neevakuētie darbinieki,
pārējos tur neviens neturēja,bet gluži pretēji-aicināja pamest telpas!Gudrākie paklausīja.Kur ir nodokļu maksātāju vaina,ka mums tagad no savām kabatām būtu jāmaksā sods?Valsts nav kaut kādi tur onkuļi,kas sēž saeimā.Valsts ir ikviens Latvijas pilsonis,es un mana ğimene ir šī valsts un man te neviens nav vainīgs pie notikušā.Tiem cietušajiem tur jau acīs mirdz naudas zīmītes,nebrīnītos,ja kaltu jau plānus kur tērēt.Manuprāt ,ir zemiski pieprasīt par sava tuvinieka dzīvību maksāt,kas līdzīgs kā pārdot dzīvību.Tiek sniegti pabalsti tūkstošu apmērā,tauta ir saziedojusi,ārstēšana apmaksāta,bēres apmaksātas-pietiek!Ja nekāda nauda nespēj atgriezt mirušo,tad neredzu pamatu to slaukt no layviešu kabatām.Nauda nav pielīdzināma dzīvībai,kā skaitīt redīsus ar siļķēm!Saņemtā nauda jau ir gana.
Ja piešķirs vēl kaut ko tas jau vairs nebūs godīgi pret citiem,jo visiem tuvinieka nāve sāp vienādi neatkarīgi no nāves iemesliem.
29.11.2013 00:25 |

Reitings 1681
 par vajadzīgu - tas ir mans laiks un pacietība, plus - es netaisos skriet pret vēju. Sabiedŗībai trūkst reālu zināšanu par visu, kas saistīts ar finanšu jomu, politiku, sabiedriskajām attiecībām. Kamēr šo zināšanu nebūs, nekas nemainīšies - ar ko parunāt Saturīgi šādos jautājumos man netrūkst. Nevienā no šiem jautājumiem neesmu svētdienas interesents kā lielākā daļa. 

tieshi taa deelj ka cilveeki nav informeeti un truukst zinaashanu visi shie PR triki un manipuleeshana ar sabiedrisko domu notiek. Jo cilveeks bez izglitibas ir viegli manipuleejams.

kiky - dziive ir netaisniiga. Un shiis tiesaashanaas nav naudas kaa taadas deelj bet gan lai sodiitu vainiigos. Diemzheel muusdienas mees visu vertejam ar naudu un tikai nauda spees ietekmet shos cilveekus kuru darbiibas un paraksti aiz taa visa staav. Jo vinji visu veertee peljnjaa. Tikai atnjemot to vinji tiks sodiiti un tas buus piemeers citiem negodpratigajiem, ka par visu ir jaaatbild un daargi.
29.11.2013 00:48 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nu sis temats nav diskusija verts. Cilveki ir pazaudejusi sev dargus cilvekus ( sievas, virus, meitas, bernus utt.), citi atkal palikusi par invalidiem. Nu ka var skaitit to, cik naudas vini sanems++++
29.11.2013 00:50 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Pretiigi Kiky. Tev taada skaudiiba un mantkaariiba uz tiem beerniem kas bez maates vai teva palikushi? Tev zhel taas naudas? Tu esi... vnk pretiigs cilveeks.
+
29.11.2013 00:52 |

Reitings 1681
.Tiem cietušajiem tur jau acīs mirdz naudas zīmītes,nebrīnītos,ja kaltu jau plānus kur tērēt.

Pretiiigi taa teikt par tiem cilveekiem. Mirushi vecaaki, beerni, miiljootie... Bet cilveeki grib panaakt taisniibu, lai kaads par to samaksaa. Tiesu praksee reti par shaadiem negadiijumiem liek cietumaa. Ljoti reti. Parasti tas tiek risinaats ar kompensaacijaam. Un ja man nomirtu tur tuvinieks, man taa nauda buutu pie kaajas, bet es ciiniitos, lai vainiigie reaali sajuut ka vinjiem kaut kas tiek atnjemts - nauda! Mees nevaran sodiit zobs par zobu - piemeraam nogalinot vainiigo tuviniekus kas buutu liidzvertiigi, bet sodam ar to kas daudziem ir svariigaaks par tuviniekiem - naudu. Es taadu naudu noziedotu patversmei, bet lai maitaa maksaa, lai naakamreiz aizdomaajas cik daargs ir nopirkts paraksts vai paaris tuksyoshu ietaupijums uz materiaaliem.
29.11.2013 00:53 |

Reitings 2080
Kubiete
ka jau otra diskusija mineju par tevi- tik iekope kauT ko un priecajas, iekope kaut ko un priecajas... :D
29.11.2013 00:55 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Bet cilveeki grib panaakt taisniibu, lai kaads par to samaksaa.

Tā jau nav taisnības panākšana, kad kāds samaksās! Vajag lai maksā vainīgie, vnk kāds...
29.11.2013 00:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)