Es uz Maximu arī vairs neeju, jau vien tādēļ kādu necieņu tā izrādījusi pret šo nelaimi, izteikumos, melos, vai ar to nepietiek? Kā var tā melot? Kad gandrīz ikviens izjūt sāpes un skumjas, kad pilnīgi sveši cilvēki raud, tāds uzņēmums kura ēkā notika šis negadījums atļaujas melot? Kur ir sirdsapziņa, es tā nespētu!
Un attieksme pret esošajiem darbiniekiem, šis uzņēmums ir laikam negatīvākais darba ņēmēju vidū, kad lasīju par necilvēcīgo attieksmi, es sapratu, ka mana darba vieta ir paradīzes valstība ar fantastisku vadību, attieksmi, tur nav ko salīdzināt, un vienalga vai tas ir apkopējs, kurinātājs, pārdevējs!
Cik zinu no avota, tad jau šobrīd Maximas apgrozījums ir krities par 30%, manuprāt ievērojams skaitlis, zīmols šim uzņēmumam ir sačakarēts!
Un mana manikīre kas dzīvo Zolitūdē, un kuras vīrs bija veikalā, kad kauca signalizācijas, teica, ka pārējie uzņēmumi kas ir šajās telpās ir evakuējuši cilvēkus, veikaliņi tikuši aizslēgti, arī viņš dēļ signalizāciju gaudošanas devies momentā prom.