Ja cilvēks ļauj, tad lai dauza. Kā jau minēju, cik ģimenes vardarbībā cietušie paliek un samierinās utt. Bet skaidrs, ka dauzīs tālāk. Un teiksi, ka nav lohi ( Tavi vārdi)?
Es tomēr uzskatu ka nevis boikots ir jātaisa pret maximu lai viņa pazūt no Latvijas, bet gan ir jātaisa boikots lai palīdzētu saviem tautiešiem! Lai viņiem uzlabotos apstākļi darba vietās, lai nebūtu jāvergo par santīmiem, bet gan lai viņiem būtu normālas algas, lai viņu darbu ar kaut cik novērtētu tie cilvēki pie kuriem viņi strādā un kuri iepērkas. Vajag mainīt politiku kā maximā, tā ar visos Latvijas lielveikalos pret darbiniekiem un drošību, jo godīgi sakot maxima tiešām nav vienīgā ka tik necilvēciski izturētos pret cilvēkiem.
ir tikai normāli, ja cilvēku neapmierina darbs viņš meklē citu. Nu vismaz tā dara saprātīgi cilvēki. Es nekad neļautu darba devējam pret mani necienīgi izturēties , es viņam esmu vairāk vajadzīga neviss viņš man.
weee Ir arī raksturā vāji cilvēki, kuri nespēj cīnīties par savu taisnību.
Nu tieši tā, nejau mums kas jāsūdz, bet pašiem darbiniekiem jāsūdz. Redz, pat tam cilvēks pa slinku.