Juus boikoteesiet Maximu?

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Palasot jaunaakaas zinjas par to, kaa Maximas vadiitaajs ir izteicies, taa ir augstaakaa cuuciiba! Ja buutu Latvijaa, noteikti savu kaaju nespertu tajaa veikalaa. Kaa ir ar jums? Komentaaros rakstiits, ka RIMI noreagjeejushi uz salikushi vairaakaam preceem atlaides, lai paarvilinaatu klientus.
28.11.2013 14:44 |

Reitings 444
Reģ: 29.01.2009
Principiāli boikotēju, kaut arī līdz šim iepirkos tikai Maximās. Tad tagad pēc viņu pretīgo PR darbinieku izteikumiem un pēc tā, kā viņu vadība atļāvās izteikties par visu šo traģēdiju, esmu iesaistījusies un šēroju visu informāciju, lai pēc iespējas vairāk cilvēku saprastu, kāds pretīgs kantoris Maxima ir!

Manuprāt, tiešām, tukša vieta nekur nepaliek! Nāks citi un kas zin, varbūt ar labāku attieksmi! :)
28.11.2013 20:01 |

Reitings 10
Reģ: 29.10.2013
Be the change you want to see in the world.
Jā, boikotēšu, lai gan man tas arī radīs nelielas neērtības.
28.11.2013 20:03 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Manuprāt, pēc visa turpināt iepirkties tajos var cilvēki bez pašcieņas un kuriem viss ir vienalga, un tādi cilvēki man ir vienaldzīgi.

Muļķības. Domā ka visus cilvēkus neaizskāra notikušais maximā?? Vienkārši citiem cilvēkiem nav laika un naudas lai skrietu uz veikaliem kas atrods pus stundu tālāk no mājām vai ar kur dārgāk atsevišķas preces, un tas nav no tā ka nav pašcieņas, bet tas ir no tā ka grib ietaupīt laiku un naudu! Kā ar vai esi aizdomājusies kas notiks ar tiem nabaga maximas darbiniekiem? Jā visi tik ļoti jūt līdzi TAGAD ka maximā šausmīgi izturās pret darbiniekiem, BET tā ir bijis vienmēr, tikai pēc traģēdijas cilvēki tam sāk pievērst uzmanību, pie tam vel nepareizā veidā. Šo maximas darbinieki var pazaudēt savu darbu ja pircēji tiešām atteiksies iepirkties maximās, un vai tad var uzskatīt ka Latvieši būs paveikuši baigo varoņdarbu savu tautiešu labā??? Tiksim vaļā no maxsimas un iedzīsim milzīgu baru ar cilvēkiem nabadzībā un izmisumā jo nevarēs atrast darbu. Ja atlaidīs vienu vai divus ar to mēs tiksim galā, bet ja maxima kā tāda izzudīs no latvijas, ko tad? Kur tad liksies visi tie maximas darbinieki, kuri varbūt pat gadiem ir strādājuši uzticami šai vienā darbā, un jutās ļoti apmierināti.

Daudzi cilvēki cieta un mira, tā ir tiesa! Bet dēļ tā nevajadzētu tagad dzīt izmisumā vel tos maximas darbiniekus kuri cenšas savu iztiku nopelnīt, un kuriem varbūt ar ir uztraukums par apstākļiem darba vietā un uztraukums vai viņiem samaksās, un vai viņiem vispār vel ilgi būs darbs.
28.11.2013 20:03 |

Reitings 10
Miss Joker domā, ka, ja tāds uzņēmums kā Maxima izies no tirgus, tad neieies jauns?Tirgus nekad nestāv tukšs, darbiniekiem darbs būs.Viss atkarīgs no mums, gribam pārmaiņas valstī vai ne.
28.11.2013 20:06 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Nu taču, nebūs traģēdija ja viņi slēgs uzņēmumu, darbu var atrast tie, kas grib un tie kas meklē, protams, ja galvā nav gluži zāģu skaidas ...
28.11.2013 20:10 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
Miss Joker, ja cilvēki iepirksies citos veikalos, tur augs pieprasījums, līdz ar to būs nepieciešami jauni darbinieki un pat jauni veikali un neviens bez darba nepaliks! Loģiski, manuprāt. Bet viesviglāk jau ir čīkstēt un meklēt iemeslus, lai tik neizkāptu no savas ērtības zonas un neko necensties mainīt.
28.11.2013 20:13 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Jā,lielais, baisais bubulis maxima ar savu briesmīgo attieksmi pret darbiniekiem,kur, tajā pašā laikā, rimi, super neto, meog &co ir rožu dārzs :D
28.11.2013 20:16 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
*mego
28.11.2013 20:16 |

Reitings 17203
Tirgus nekad nestāv tukšs, darbiniekiem darbs būs.Viss atkarīgs no mums, gribam pārmaiņas valstī vai ne.

A kur kādam ir pierādijumi ka citi uzņēmumi gribēs veidot savus tīklus latvijā un pietam vel maksimas vecajās telpās, jo luk neviens uzņēmums īsti negribēs uzņemties risku ka kaut kas tāds notiek velreiz.

Nu taču, nebūs traģēdija ja viņi slēgs uzņēmumu, darbu var atrast tie, kas grib un tie kas meklē, protams, ja galvā nav gluži zāģu skaidas ...

A ja nu tiem cilvēkiem kas strādā tai maksimā, daudziem tiešām tā bija kā pēdējā cerība kur strādāt jo ilgu laiku nespēja atrast citu darbu? Nedomāju ka visi maximas darbinieki uzreiz skrēja tur strādāt, loģiski ka iepriekš meklēja citus darbus, bet nespēja tos atrast.

Kā ar nav jau ar zināms cik ilgā laikā tās maksimas telpas pārņemtu citi uzņēmumi, un ko tai laikā darīs tie darbinieki kuri palikuši bez darba, un nebūs iespējas uzreiz atrast citu darbu? Lūdzu, tad vel vairāk latvieši brauks prom no latvijas, un būs vel sliktāk latvijai.

Pietam maksima nebija vienīgie vainīgie šai visā, viņi vienkārši nespēja atklāt īsto iemeslu kapēc tik ilgi veikalā signalizācija skanēja, tik pat labi tā varēja būt datora kļūme vai ar kā es lasiju ka signalizācija var sākt skanēt ja no kāda no tā sensoriem uzpil ūdens, tā kā nevarēja zināt ka šādi notiks. Ja jau maxima zinātu kas notiks, domājiet ka viņi neslēktu to konkrēto ēku lai visu kārtīgi izvērtētu? Es domāju ka slēgtu, ja vien apzinātos katastrofas apmērus, bet to neviens nevarēja līdz galam zināt.

Kā ar ja tā ņem tad jau ne tikai ir jātaisa boikotēšana pret maximu bet gan pret visiem citiem latvijas lielveikaliem, jo nevienā no tiem pret darbiniekiem labāk neizturas, un nedomāju ka kādā no tiem ir labāks rīcības plāns, ja kas tāds atkārtojas. Protams tagad varbūt tas mainīsies, bet līdz šim tā nekur nav bijis, jo neviens nav iedomājies ka kaut kas tāds notiks.

Loģiskāk būtu pieprasīt lai tiktu pārvērtēi drošības apsvērumi un rīcības plāni kritiskā situācijā visos lielveikalos, lai censtos novērst šādus atgadījumus.
28.11.2013 20:21 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Es vienmēr eju uz Rimi, jo Maximā smird, tiešā nozīmē, daudz vairāk urļiku, droši vien Optima līnija pievelk...
28.11.2013 20:25 |

Reitings 15092
Man liels prieks, ka tas Maximas mūdzis atlaists no darba. Vismaz vienreiz sabiedrības neapmierinātība ir sasniegusi kaut ko.
28.11.2013 20:26 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Boikotēšu. Parasti iepirkos tur reizi nedēļā, tāpat kā Rimi. Tas, ko iztērēju Maximā, tagad tiks Rimi vai Prismai. Nekad tā bode nav patikusi, parasti tur gāju tāpēc, ka dažas preces citur nopirkt nevarēja. Iztikšu bez tām.
28.11.2013 20:28 |

Reitings 10
Runa nav tikai par Maximas attieksmi pret darbiniekiem, bet pret valsti un latviešiem kā tādiem.Jasinska runu dzirdēji?Tajā jau diez gan klaji parādīta viņa nostāja pret mums.
Un neslēgtu neraksta ar k burtu.
28.11.2013 20:28 |

10 gadi
Reitings 2563
Es arī līdz šim ļoti reti kad iepirkos Maximā, tā ka man nekas īpaši nemainīsies. Vienkārši kaut kā nepatīk man tie veikali, jo sevišķi tie mazie, pat nepatīkami tur iet iekšā, kur nu vēl kaut ko pirkt.
28.11.2013 20:34 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Lai arī "Maxima" man ir vienīgais tuvākais veikals, savu ērtību dēļ es negrasos atteikties no principa savu kāju tur vairs nespert. Es saprotu to, ka arī daži lati, kurus Tur atstāju, ietekmē uzņēmuma apgrozījumu un šis ir veids, kā šim uzņēmumam parādīt savu attieksmi. Kā pēc 21.novembra notikumiem vispār var neboikotēt šo uzņēmumu, man nav skaidrs..

Vispār interesanti- ja kādā salonā matus ne tā apgriezīs, dažas dzīvē vairs savu kāju nespers tur un vēl pilnas sūdzības.lv un cosmo pierakstīs, cik drausmīgs salons, bet kad uzņēmums ir līdzvainīgs neatkarīgās Latvijas lielākajā traģēdijā, uzņēmums, kurš ciniski izturas pret saviem darbiniekiem un tikpat cinisku attieksmi parāda pret notikušo, melo, tad dažām vienkārši nav ērti iet citur

Malace, Liene! Gluži manas domas.
P.s. Esmu dzirdējis, ka kaut kur cilvēki ejot vēl tālāk - sākoties Maxima veikalu demontāža brīvprātīgo izpildījumā :-D
28.11.2013 20:35 |

10 gadi
Reitings 3122
Kad esmu LV, tad iepeerkos Rimi. Maximas man, vienkaarsi, nav pa celjam, taadeelj manu ikdienu tas nekaadi neietekmee. Neatceros peedeejo reizi, kad esmu kaut ko pirkusi Maximaa.
28.11.2013 20:35 |

Reitings 17203
Runa nav tikai par Maximas attieksmi pret darbiniekiem, bet pret valsti un latviešiem kā tādiem.

Bet domājiet ka kādai no tām ārzemju firmām baigi interesē mūsu mazās Latvijas cilvēku velmes? Neinteresē. Ja jau interesētu tad citur pret darbiniekiem labāk izturētos, bet lielos vilcienos nekur nav labāk. Te nevis ir jātaisa boikots pret Maximu, bet gan jāpieprasa lai apstākļus uzlabotu visos lielveikalos, lai būtu drošāk. Šī traģēdija varēja notikt jebkurā lielveikalā ja tas atrastos nestabilā ēkā un nebūtu iespējams konstatēt iemeslu signalizācijas skanēšanai.

Es nesaku ka jums visiem ir man jāpiekrīt, šis vienkārši ir mans viedoklis kā racionālāk tam visam pieiet.
28.11.2013 20:40 |

Reitings 185
Reģ: 16.07.2011
nē. pirms apsvēru tādu domu, bet noskatījos Jasinka runu un redzēju, ka viņš pārdzīvo. un protams, ka viņš NAV personīgi vainīgs, sevišķi, ja tie, kas veica būvdarbus, ir teikuši, lai par signalizāciju neliekas ne zinis. protams, ētiski būtu, ja viņš pats būtu atkāpies, nevis atlaists dēļ runas, bet daļēji uzskatu, ka viņam bija taisnība. un neko vērstu pret mums viņa runā nemanīju.
28.11.2013 20:42 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Jā,lielais, baisais bubulis maxima ar savu briesmīgo attieksmi pret darbiniekiem,kur, tajā pašā laikā, rimi, super neto, meog &co ir rožu dārzs

Neviens to nenoliedz. Es arī pieminēju gan darbinieku attieksmi, gan pārtikas kvalitāti, utt. Bet pirms tam, ja būtu bijusi vajadzība, tāpat neskatoties uz visu to, būtu mierīgi gājusi uz Maximu( tieši tā arī darīju), domāju, kā tāpat citi cilvēki, kuri izteica viedokli šajā diskusijā. Nē, citur nav rožu dārzs, nē, citos veikalos viss nav perfekti. Jā, varbūt ka Rimi/Mego/Prisma, utt. veikalu attieksme pēc tādas traģēdijas būtu tāda pati. Bet mēs to nezinām, tāpēc par to, manuprāt, nav jēga runāt vispār. Situācija ir tāda, kāda viņa ir, Maximas attieksme ir tieši tāda, kāda viņa ir un cilvēku reakcija ir vairāk vai mazāk adekvāta..
28.11.2013 20:44 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
+Hone
Domāju tieši tāpat, ko jau te arī rakstīju.
28.11.2013 20:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits