Juus boikoteesiet Maximu?

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Palasot jaunaakaas zinjas par to, kaa Maximas vadiitaajs ir izteicies, taa ir augstaakaa cuuciiba! Ja buutu Latvijaa, noteikti savu kaaju nespertu tajaa veikalaa. Kaa ir ar jums? Komentaaros rakstiits, ka RIMI noreagjeejushi uz salikushi vairaakaam preceem atlaides, lai paarvilinaatu klientus.
28.11.2013 14:44 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Jūs te par maximu šausminaties - es atkal nevaru saprast, kā var iepirkties veikalā ELVI!
Nudien, pati strādāju tirdzniecības centrā, kurā ELVI ir pārtikas veikals, nu ļoooti nepatīk un kādas tur cenas saliktas, brrrriesmiņas! Tāpat arī darbinieki - mainās nedēļām, ne mēnešiem, pēc pēdējās reizes, kad pārdevēja neņēma pretī 20 LS banknoti, kad pirku kaut ko pa apmēram 1 Ls ar kapeikām, tas vispār bija šokiņš. Sakiet ko gribiet, bet nākamajā reizē aizgāju un nobēru sīceni, bet tagad vispār tam veikalam (un vēl jo vairāk šai laipnajai kasierei) eju ar līkumu!

Par MAXIMU man ir dalītas sajūtas - jā, nav omulīgi iet iekšā, citiem arī, bet esmu vairāk nekā pārliecināta, ka tas ir īslaicīgi! Un es esmu pāriecināta, ka ne RIMI, ne PRISMA, nedz vēl kāds cits veikals nebūtu rīkojies savādāk. Arī strādātu (jo, redz, neko nevarēja atrast, kas par vainu!) un pēc notikušā censtos attaisnoties kā nu māk! Tā kā šoreiz Maximai ļoti nepaveicās. Es domāju, ka turpināšu iepirkties, jo tiešām dažas lietas nopirkt tajā var izdevīgāk nekā citur (manā pilsētā ir tikai maxima un elvi, kad braucu uz Rīgu, citreiz nopērku tur kaut ko iekš Rimi) protams, nekādus salātus un gaļas maximās es nepērku, bet citas preces - kādēļ gan ne!
28.11.2013 16:33 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Jūs te par maximu šausminaties - es atkal nevaru saprast, kā var iepirkties veikalā ELVI!

ELVI eju tikai viena iemesla dēļ - tas ir pie mājām un ja aizmirsies pienu nopirkt vai krējumu, tad var ieskriet. Bet 100% Tev piekrītu, cenas neadekvātas, augļi/dārzeņi nav svaigi un pārdevējas nelaipnas, kā arī personāls mainas ik pēc nedēļas...
28.11.2013 16:35 |

Reitings 305
Reģ: 18.07.2013
Nee. Man produkta cena nav tik svariga, lai parkaptu saviem principiem un morales vertibam.
28.11.2013 16:35 |

Reitings 305
Reģ: 18.07.2013
Tas ir, biokotesu. Neiepirksos.
28.11.2013 16:36 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
Hone, es Tavā vietā tik pārliecināti nerakstītu :D Bet nu, lai jau tas būtu tāds Tavs uzskats. Es esmu strādājusi Maximā un zinu, ka salāti nu netiek mazgāti, par precēm - akcija, ja stāv, tātad attiecīgi atbildīgais to nav paspējis nomainīt, jo katram savam nodalījumam darba laiks sākas pavisam savādāk, nu nestrādā visi no plkst. 7.00-23.00 :) Tā strādā tikai vecākie kasieri un maiņas vadītāji. Katrā ziņā es neaizstāvu Maximu, protams, attieksme varēja būt savādāka, bet nu, piedod, atvaino, ir pie kasēm tādi uzpūtīgi ģīmi un bieži vien pircējs arī ir pats vainīgs, neseko bieži līdzi un nākas iegrābties. Arī man tā ir gadījies, bet tāpēc es neklūpu virsū kasieriem, kas tikai dara savu darbu un, kuriem nu nav jāpārzin viss veikala klāsts, kā to dažs labs uzskata! Un tas nav novērots tikai Maximā. Es tagad par visiem kopumā. Bet kā jau minēju, pirms ko droši apgalvo, ir jāzin vai tiešām tas tā ir un kāpēc ir tāds iemesls. :)
28.11.2013 16:38 |

Reitings 1267
Reģ: 20.09.2010
Uz Maximu gāju un turpināšu iet.

Aizvakar biju vietējā Maximā, cilvēku ļooooti maz, bet vismaz neviens nemaisās pa kājām, neskrien virsū, mierīgi var izstaigāt veikalu un izvēlēties ko vajag. Pēc tam iegāju arī Rimi, tur burtiski pārbāzts ar cilvēkiem... Vēl kaudze ar akcijām.. Tiešām mēģina tautu pārvilināt...

Man nāk smiekli par to, cik pēkšņi visiem slikta liekas Maxima. Agrāk tas nevienam netraucēja? Visu laiku iepirkās un tagad- "ārprāts, savu kāju tur vairs nesperšu ! "
Par attieksmi pret darbiniekiem un visu pārējo .. It kā Rimčikos, IKI, supernetto un pārējos šāda tipa lielveikalos tā nebūtu.. Ir un kā vēl..

Būtu lielā traģēdija notikusi, piemēram, Rimi, kas tad būtu? Visi skrietu uz Maximu un boikotētu Rimčiku?
28.11.2013 16:40 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Es pilnīgi kategoriski nepiekrītu Meksikankas ieliktajam citātam par to, ka cilvēki boiketē tikai tāpēc, ka pašiem ikdienas dzīve garlaicīga!
28.11.2013 16:42 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Nu par salātu mazgāšananu un putru bija oficiāls skandāls, nevis es to tā izdomāju :) Nesaku, ka tā ir visur, bet man pietiek arī ar domu, ka tā ir bijis vienā no maximām. Par akcijām - tā ir regulāri (tētis ļoti iecienījis maximu n katru otro reizi nāk mājās ar stāstu, kā viņam negribēja pārdot preci par tās cenu) - saprotu, ka nav kāds paspējis varbūt kaut ko izdarīt, bet ja tā ir regulāri, tad tas vienkārši nav normāli. Zinu, ka ir dažādi pircēji, protams, bet tas nenozīmē, ka uz viņiem var kliegt, lamāties, utt. ko (kā jau teicu pirms tam) esmu arī daudzas reizes novērojusi maximā (vēl iepērkos Rimi, Sky un Stockmann - tur NEKAD neko tādu neesmu novērojusi - protams, varbūt ka vienkārši neesmu patrāpījusies tad, kad tas tur notieki, nedomāju, ka citi veikali ir ''vissvētākie). Bet spriežot tikai pēc tā, ko es pat esmu redzējusi, dzirdējusi (no ģimenes un draugiem, paziņām) un piedzīvojusi maximā, tāpēc joprojam esmu par katru vārdu, ko uzrakstīju. Nesaku, ka tā ir visās maximās, utt. bet tas, ko es esmu novērojusi ir tas, uz ko balstās mani uzskati par maximu (nevis viena tante teica) un tas, kāpēc man šis veikals izteikti nepatīk.
28.11.2013 16:45 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
Ja godīgi, man ir vienalga, ko un kā runā. :)
Tā kā nebūtu citu problēmu un lietu par ko domāt. Tāpat viss šitais aizmirsīsies pēc mēneša. Kā jau tas ir vairākums gadījumos.
28.11.2013 16:48 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
sava veida krāpniecības efekts - paņemu vienu pienu, izsit trīs, saku ''man tikai viens piens'', tā pārdevēja uz mani paskatījās ar tādu ''nu ok, pieķēri'' skatienu,

Tu saproti, ka viņai no tā vairāk nemaksā, ka iesit tev 3 pienus un cilvēks vienkārši kļūdījās? Darba apjoms ir liels tomēr, alga maza - sekas..

Tad pati pārtikas kvalitāte - visi mazgāto salātu, vecās kartupeļu biezputras, utt. skandāli (arī ģimenē ir bijuši divi gadījumi, kad pēc maksimas salātiņiem ir ''žiglas kājas'', liek man iet ar lielu līkumu šiem veikaliem.

Nevar nepiekrist, bet šeit vēlos papildināt - ja jūs aptvertu, ko mums tirgo tas pats veikals SKY - tad sāk gribēties visu pašam audzēt. Tās zivis nav svaigas un neba viņiem rūpnīcu slēdza uz pusgadu remonta dēļ. Bet nu tāds ir pārtikas bizness, atlikumu nav gandrīz nemaz.

Pareizi jau saka - vieta tukša nestāv, nebūs Maximas, nāks kāds cits. Ko tur daudz. Rimi jau tagad aiz laimes sit plaukstas, Maxītim apgrozījums krities, bet man kaut kā sajūtas saka, ka pusgads un viss būs pa vecam - bet varbūt arī nē?! Kas zina, principā, ja VISI neietu, tad varētu nokaut šo uzņēmumu.
28.11.2013 16:48 |

Reitings 1267
Reģ: 20.09.2010
Es neaizstāvu Maximu, bet ziniet, kas man Maximā patīk?
Maxima ir vien no retajām vietām, kur esmu redzējusi, kur strādā cilvēki ar redzamām invaliditātes pazīmēm.. Citur tādus ieraudzītu, uzreiz "atšūtu " , tikai tāpēc, ka viņš ir citādāks nekā pārējie.. Bet Maximā ļauj strādāt, tas nekas..
28.11.2013 16:49 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Nu paga paga. Drogas arii neevakueeja cilveekus, ok, vinjiem paveicaas ar to, ka nebija mirusho. Bet tad jau vinji arii ir jaaboikotee. Un ALFA arii ar savu nosleepto staastinju!!!!!!!! Kaapeec pa shitiem aizmirst??? Ja boikoteejat maximu, boikoteejat arii tos paareejos uznjeemumus.
28.11.2013 16:51 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Zā - Maķītī invalīdus ņem strādāt - viņiem ir īpaši darba plāni un piemaksas pie algas - kā arī viņi tiek uzņemti ļooti draudzīgi kolektīvā.
28.11.2013 16:53 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Nu, kā, pārāk maz cilvēku sludina to darīt, tāpēc Drogu meli visiem paies garām nesadzirdēti :)
Vot, ja kāds uztaisīs akciju "Sitam nost Dogas" un būs pietiekami daudz laiku savākti, tad atradīsiies daudzi, kas arī Drogu boikotam atradīs 100 un 1 racionālu izskaidrojumu un arī darbu Drogu meitenēm atradīs visur :)
Alfa ir pārāk liela. Ir tak daudz vieglāk nomainīt Maximu uz Rimčiku, nekā teikas un apkārtnes rajonu cilvēkiem Alfas vietā vilkties uz, piemēram, centru vai Spici :)
28.11.2013 16:56 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013

Tu saproti, ka viņai no tā vairāk nemaksā, ka iesit tev 3 pienus un cilvēks vienkārši kļūdījās? Darba apjoms ir liels tomēr, alga maza - sekas..

Es saprotu, ka viņiem nekāds labums no tā nav, bet tajā pašā laikā, ja šādas kļūdas gadās diezgan bieži (un tikai vienā veikalā), tas man ir nepatīkami (un tas, manuprāt, ir tikai loģiski, ka ir nepatīkami). + Paziņa kurš strādāja ELVI gan pamanījās šada veida kļudas izmantot savā labā. Visu ko viņš ''netīšām'' iesita par daudz čekā (un pircējas par to samaksāja), to visu viņš kaut kā pamanījās pēc tam aizstiept uz mājām. Tas gan noteikti nav par visiem, viņš vienkārši ir tāds derdzīgs cilvēks.
Absolūti ne par tēmu, bet tā kā draugi ļoti tuvu saistīti ar SKY, man ir gluži otrādāk - lieliski zinu, kas, no kurienes, utt. un tur nav bail pirkt absolūti neko.
28.11.2013 17:00 |

Reitings 374
Reģ: 13.07.2012
Iešu šajā veikalā kā līdz šim. Tiesa, tas ir diezgan reti, tapēc nedomāju, ka mani retie "neapmeklējumi" kaut ko dos. Ne nu sirdsapziņa kādam pamodīsies, ne nu kāds uzņemsies atbildību.
28.11.2013 17:01 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Hone, nu un paprasi tiem draugiem kā SKY ar zivīm, varbūt tev pastāstīs feinas lietas. :D Viņi pastāsta arī, kur nonāk vecā SKY produkcija? Pačukstēšu - blakus ir kafejnīca.

Par to Maximu un pārdevējām, man šķiet viņas ir nojātas darbā, tāpēc tik regulāri tās kļūdas..
28.11.2013 17:07 |

Reitings 108
Reģ: 09.10.2013
Par piemēru ņemsim citas Eiropas valstis. Tur cilvēki pie katra sīkuma, kas nepatīk iziet ielās un protestē, ja vajag tad arī boikotē. Un ziniet ir arī rezultāts.
Tikai latvieši pieraduši samierināties ar to, kas ir, lai arī cik tas briesmīgs būtu. Pačīkst, pačīkst un aizmirst.

Neesmu strādājusi Maksimā, bet pietiekoši labi zinu, ka viss sliktais rakstītais un runātais par darba apstākļiem, vadību un algām ir balta patiesība. Tas nav cilvēka cienīgs uzņēmums. Nebūs Maksima būs kāda cita lielveikalu ķēde, tukšas vietas nekad un nekur nepaliek.

Esmu par boikotu un par ātrāku atbrīvošanos no šiem leišu vergturiem!
28.11.2013 17:11 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
paris, bet tad jau sanāk, ka tie, kas SKY pērk zivis, tāpat tās vecās nedabū:D Ja nu vienīgi aiziet uz kafūzi:D
28.11.2013 17:12 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Nē, netaisos boikotēt. Nekādu dīvainu sajūtu neizjutu, ieejot Maximā kādas 5 stundas pēc traģēdijas. Tas varēja notikt jebkurā veikalā.
28.11.2013 17:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits