Nu par salātu mazgāšananu un putru bija oficiāls skandāls, nevis es to tā izdomāju :) Nesaku, ka tā ir visur, bet man pietiek arī ar domu, ka tā ir bijis vienā no maximām. Par akcijām - tā ir regulāri (tētis ļoti iecienījis maximu n katru otro reizi nāk mājās ar stāstu, kā viņam negribēja pārdot preci par tās cenu) - saprotu, ka nav kāds paspējis varbūt kaut ko izdarīt, bet ja tā ir regulāri, tad tas vienkārši nav normāli. Zinu, ka ir dažādi pircēji, protams, bet tas nenozīmē, ka uz viņiem var kliegt, lamāties, utt. ko (kā jau teicu pirms tam) esmu arī daudzas reizes novērojusi maximā (vēl iepērkos Rimi, Sky un Stockmann - tur NEKAD neko tādu neesmu novērojusi - protams, varbūt ka vienkārši neesmu patrāpījusies tad, kad tas tur notieki, nedomāju, ka citi veikali ir ''vissvētākie). Bet spriežot tikai pēc tā, ko es pat esmu redzējusi, dzirdējusi (no ģimenes un draugiem, paziņām) un piedzīvojusi maximā, tāpēc joprojam esmu par katru vārdu, ko uzrakstīju. Nesaku, ka tā ir visās maximās, utt. bet tas, ko es esmu novērojusi ir tas, uz ko balstās mani uzskati par maximu (nevis viena tante teica) un tas, kāpēc man šis veikals izteikti nepatīk.