No maximas vienmēr esmu centusies izvairīties - nepatīkams personāls (vairākas reizes esmu redzējusi, kā pārdevējas pirmās klūp virsū pircējiem), bieži arī redzēts (un izjusts uz savas ādas) sava veida krāpniecības efekts - paņemu vienu pienu, izsit trīs, saku ''man tikai viens piens'', tā pārdevēja uz mani paskatījās ar tādu ''nu ok, pieķēri'' skatienu, neatvainojās, kaut ko noburkšķēja un skaitīja tālāk. Un šādu piemēru ir daudz (īpaši ''akcijas'' piemēri - izlikta akcija, bet pie kases nekas tāds neparādās, tad nu stāvi un pierādi tai pārdevējai, ka tur tiešām bija tā rakstīts). Tad pati pārtikas kvalitāte - visi mazgāto salātu, vecās kartupeļu biezputras, utt. skandāli (arī ģimenē ir bijuši divi gadījumi, kad pēc maksimas salātiņiem ir ''žiglas kājas'', liek man iet ar lielu līkumu šiem veikaliem. Pārdevējas un vadītājas nekad neparko nav atbildīgas, pārtikas kvalitāte nav labākā... Jā, varbūt pats veikals kā tāds nav vainīgs, bet tagad šī attieksme.. Tiešām? Tāds cinisms, lai gan bojā gāja tik daudzi cilvēki. Pretīgi. Tas, ka tur ir lētāk - man vienalga. Tie daži santīmi nav tā vērti, lai es ietu uz šo veikalu. Ja pirms tam jau gāju reti un ar nepatiku, tagad neiešu vispār.