Lancaster, jaa, es ta sapratu no info, ko sniedza pecak, tachu mans jautajums jeb domu pludums vairak ir par situaciju PIRMS visa, saproti? Mirkli, kad neviens jau nezinaja tomer, ka shada nelaime notiks. Paskatijas-uguns nav un viss.. Ta butu bijusi liela laime, protams, ja cilveki nebutu atradushies tur, bet vairak to varetu saukt par veiksmi, jo pat ja visus evakuetu-vinji bauditu uz ugunsgreku un pec tam cilveki tiktu atkal laisti ieksha, nepiekriti? Neviens nebutu uzminejis to patieso iemeslu..
Kāpēc neviens nerunā par pārējo nelaimē iesaistīto uzņēmumu boikotu?! Labi, Maxima ir atbildīga par drošības noteikumiem, bet tomēr, vai tikai ar Maxima boikotu mēs "panāksim izmaiņas" ?
Un kā ir ar Alfu - neviena nav dzirdējusi par iebrukušajiem griestiem pagājušajā gadā?
Tikai un vienīgi viņu dēļ gāja bojā 54 cilvēki...būvnieku dēļ sagruva ēka, bet ja maxima būtu evakuējusi cilvēkus sagrūtu tukša ēka...
http://www.delfi.lv/bizness/biznesa_vide/razotaji-nejut-maxima-boikotu-produkciju-piegada-tikpat-cik-agrak.d?id=43870714
Nafig man iepirkties, kur nevienam neinteresē mana veselība. Es nevaru būt pārliecināts ne par pārtiku, kur viņi iepērk, ne telpu tehnisko stāvokli, ne to vai mani tur nenogalinās kāds maniaks.