Juus boikoteesiet Maximu?

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Palasot jaunaakaas zinjas par to, kaa Maximas vadiitaajs ir izteicies, taa ir augstaakaa cuuciiba! Ja buutu Latvijaa, noteikti savu kaaju nespertu tajaa veikalaa. Kaa ir ar jums? Komentaaros rakstiits, ka RIMI noreagjeejushi uz salikushi vairaakaam preceem atlaides, lai paarvilinaatu klientus.
28.11.2013 14:44 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
eww vel gutas karstie dzerieni pa 0,69 sanči. Nu super
02.12.2013 14:23 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
Man jau sāk likties, ka Kubiete strādā Rimi, jo tik dedzīgi kādu uzņēmumu var tikai konkurenti nomelnot, un nu jau pat Rimi akcijas sāk publicēt. :D
02.12.2013 15:01 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
starp citu, Maximā karstie dzērieni arī 0,69.
02.12.2013 15:05 |

Reitings 27552
Nu tagad šamie sacentisies kam kas lētāks. Jaielūr Super Netto akciajs un IKI tie vēl man pa ceļam:D
02.12.2013 15:08 |

Reitings 27552
http://www.delfi.lv/news/zolitudes-tragedija/maxima-krizes-plans-ugunsgreka-gadijuma-glabiet-naudu-un-preces.d?id=43863940

Portāla "Delfi.lt" rokās nonācis "Maxima" tirdzniecības ķēdes krīzes plāns, par to kā darbiniekiem jārīkojas ārkārtas situācijās. Plāns sagatavots tikai dienu pēc traģiskā Zolitūdes negadījuma.
02.12.2013 17:03 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Es nelasīju visu garo penteri un es neesmu Latvijā, lai ar savu rīcību kaut ko reāli ietekmētu.
Bet es noteikti boikotētu Maximu un mudinu to darīt arī savu ģimeni un draugus. Un man nemaz nebūs žēl, ja Maxima reāli arī būs spiesta iziet no Latvijas tirgus, kas nozīmētu bezdarbnieku kalnus. Es mazāk kā vienu mēnesi nostrādāju Drogās, kur, jāatzīst, apstākļi izklausās visnotaļ līdzīgi un es tiešām neuzskatu, ka ar galvu domājošam, pieaugušam un psihiski veselam cilvēkam 21. gadsimtā būtu tā jādzīvo. Man ir tiešām milzīgs kauns par to sistēmu, kas mūsu valstī pieņemta kā norma, un uzskatu, ka tas jāiznīcina jau saknē.
Jā, būs simtiem, varbūt tūkstoš bezdarbnieku, taču daba tukšumu nemīl un Maxima ir ieņēmusi milzīgu nišu, ko visticamāk jau kāds ir noskatījis, un vaktē īsto mirkli, lai iesprauktos.
Es nudien nesaku, ka visiem tagad jāskrien uz Mego vai Rimi pirkt lētās upeņu sulas un citus sūdus. Visi šie notikumi, kuriem sekoju līdzi ziņās un no līdzcilvēku pieredzēm un viedokļiem, mani mudina domāt par to musu nenormalo mantrausību. Mēs galu galā esam tie, kas ar savu kāri pēc lētās sulas un nocenotās, etiķī mērcētās vistas, ieiet tajā Maximā, Rimi, Mego un baro sistēmu.
Aizejiet šodien uz tirgu. Parunājieties ar tantuku, kas jums pārdod kartupeļus. Patīkamāka iepirkšanās pieredze jums un atbalsts mazajiem, kam neiet viegli.
02.12.2013 17:13 |

Reitings 27552
Man kaiminiene kas strada maxima tagad mekle darbu.Un ziniet, kops ielika sludinajumu ka mekle pardevejas vietu bezmaz nelaimiga:D šai zvana 6 reiz diena vismqaz, i nezin kur tagad doties. Nu tiesam nav kas strada. Ta ir ralitate , trūkst drausmigi to pardeveju.
02.12.2013 17:14 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Nu es zinu vienu maximu, kur augļus, darzenus suta jau atpakal uz bazi, jo pasutits ir daudz, bet cilvēku daudz mazāk.
02.12.2013 17:18 |

Reitings 155
Reģ: 06.03.2012
Kāpēc neviens nerunā par pārējo nelaimē iesaistīto uzņēmumu boikotu?! Labi, Maxima ir atbildīga par drošības noteikumiem, bet tomēr, vai tikai ar Maxima boikotu mēs "panāksim izmaiņas" ?
Un kā ir ar Alfu - neviena nav dzirdējusi par iebrukušajiem griestiem pagājušajā gadā?
02.12.2013 17:24 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Un vēl par to trauksmes un evakuācijas kārtību - cik vien tālu sniedzās mana Latvijas darbu pieredze lielākos uzņēmumos klientu apkalpošanā (tirdzniecība un bāri) visur pastāvēja šī sistēma - vispirms nauda, tad pārbaudīt, kas īsti notiek, savākt dārgās preces, tad tikai evakuēt klientus un pašiem doties ārā. Vai laupīšanas gadījumā "diskusijās" ar laupītāju iet tik tālu, kamēr reāli neredzam pret sevi vērstu ieroci vai negūstam reālus savainojumus.
Manā tagadējā pieredzē pilnīgi pretēji - pastāv kodētie vārdi, ko trauksmes gadījumā darbinieki lieto lai informētu viens otru, ātrāk varētu pārbaudīt, kas notiek, evakuētu klientus un paši ejot ārā aizvērtu ugunsdrošības durvis, un arī tikai tās, kas ir pa ceļam, nekur speciāli neskrienot. Laupīšanas gadījumā, maksimums pabrīdinat par kamerām un drošības sistēmām, bet kases saturu atdot īpaši nelaužoties un neuzņemoties nekādu mazāko risku.
Tā ka - jā, man šķiet, ka LV sistēmā pie vainas ir pirmkārt jau valdība, kas vispār kaut ko tādu pieļauj un darba devējiem dod milzīgu brīvību.
02.12.2013 17:27 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Kāpēc neviens nerunā par pārējo nelaimē iesaistīto uzņēmumu boikotu?!

Tāpēc, ka tie pārējie klusē un ārā nebāžas. Ja būtu sākuši runāt (kā Drogu tante mēģināja), tad arī dabūtu... šobrīd viņiem priekšā stāv Maxima, kas dabū visu triecienu par savu nemācēšanu gudri di**t kā Ušakovs, un tie pārējie var sagatavoties, stāstot par to, cik pareizi visu darījuši. Stāsta visu, ko tauta grib dzirdēt, tāpēc viņiem šādu problēmu nav. Ik pa laikam kāds iepīkstas, bet sakurinātā tauta to pat nedzird. Šeit diskusijā par to neviens īpaši nerunā, lai gan jautāts bija vairākkārtēji. Nevienam lkm nav īpaši izdevīgi gremdēt, piemēram, Drogas, tāpēc neviens viņus negremdē. Naids pret Maximu lielā mērā saistīts ar cilvēku iepriekšējo pieredzi un emocijām, kurām tagad ir rasts racionāls izskaidrojums. Nu var ņemt dakšas rokās un iet kaut nost :)
02.12.2013 17:52 |

Reitings 480
Reģ: 20.10.2009
Es Maximā savu kāju vairs nesperšu.
02.12.2013 17:57 |

Reitings 27552
Gāja boja tikai Maximas darbinieki un apmekletaji. Tauta vel vairaks ašūmējās pec redzētā Tv ko maxiams parstavji runaja. Par vadibas ciniski piblisko attieksmi pat Lietuviesi boikote daļa savu veikalu. Un ka redzam ( linku ieliku) maximai po, maciba nav guta. Tapec pret viniem tada attieksme.
02.12.2013 17:59 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Šodien braukāju pa veikaliem - Maximā viss kā parsti, daudz cilvēku, viss notiek, Prisma gan likās pilnīgi tukša :D Bet tur laikam vienmēr tā.
02.12.2013 18:01 |

Reitings 480
Reģ: 20.10.2009
Manuprāt, cilvēkam pašam jāskatās, kā viņam visa šī lieta liek justies. Man ir paziņas, kam ir pilnīgi vienalga (jā, ir tādi cilvēki) par notikušo un viņi nedomā mainīt kaut ko savās ikdienas gaitās (iet uz citu veici). Tikmēr, piemēram, es rūpīgi sekoju notiekošajam un brīžiem pat vāros no dusmām, kā arī esmu ļoti principiāls cilvēks.. tāpēc pati sava mīļā miera labad, uz turieni neiešu un neietu. Protams, visticamāk, domātu citādi, ja tas būtu vienīgais veikals manā rajonā, bet, tā kā man pie mājas ir visi iespējamie veikali, izvēlos RIMI vai retu reizi SuperNetto, ja ir jāpērk, piemēram, rīsi/citi graudaugi.
02.12.2013 18:04 |

Reitings 27552
02.12.2013 20:32 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Neiešu uz maximu, viņi no manis nedabūs ne santīma vienalga cik zemas cenas nolaidīs...

Tikai un vienīgi viņu dēļ gāja bojā 54 cilvēki...būvnieku dēļ sagruva ēka, bet ja maxima būtu evakuējusi cilvēkus sagrūtu tukša ēka...

Ja dzirdēšu, ka Drogas utt veikali(oficiālu info) arī neaicināja savus klientus pamest telpas, tad arī uz tiem vairs neiešu...

Tiem kuriem nauda svarīgāka par cilvēkiem, es savu nopelnīto naudu netaisos atdot...

Tā intervija ar Maximas vadītāju (tagad jau atstādināto) bija vienkārši punkts uz i ... līdz tai vēl domās attaisoju viņus ar domu, ka nu LV tā ir vispārēja problēma un neviens uz sirenam nekad nereaģē, jo domā ka viltus trauksme.
02.12.2013 20:46 |

Reitings 27552
Rimis ar nolaide tikpat zemas cenas uz daudziem produktiem pat zemakas:D :D :D :D
02.12.2013 20:52 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Roxy, es tikai domaju.. Kads tieshi sakars ugunsgreeka trauksmei ar majas sabrukshanu? Shi trauksme tachu liecina par ugunsgreeku, nevis par to, ka uz galvas sabruks jumts? Vai tie tomer nav nesaistiti notikumi? Respektivi, cilvekus evakuetu, parbauditu vai nav uguns, nebutu un ievestu atpakal, ne ta? Ja tomer tas novilcinatos, tad ta butu bijusi sakritiba-konkreta trauksme un jumta iebrukshana? Es noteikti atbalstu to, ka sak runat par apstakliem lielveikalu kjedes, bet kaut ka shkjiet, ka tam vajadzetu but plashak.
02.12.2013 22:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)