Es nelasīju visu garo penteri un es neesmu Latvijā, lai ar savu rīcību kaut ko reāli ietekmētu.
Bet es noteikti boikotētu Maximu un mudinu to darīt arī savu ģimeni un draugus. Un man nemaz nebūs žēl, ja Maxima reāli arī būs spiesta iziet no Latvijas tirgus, kas nozīmētu bezdarbnieku kalnus. Es mazāk kā vienu mēnesi nostrādāju Drogās, kur, jāatzīst, apstākļi izklausās visnotaļ līdzīgi un es tiešām neuzskatu, ka ar galvu domājošam, pieaugušam un psihiski veselam cilvēkam 21. gadsimtā būtu tā jādzīvo. Man ir tiešām milzīgs kauns par to sistēmu, kas mūsu valstī pieņemta kā norma, un uzskatu, ka tas jāiznīcina jau saknē.
Jā, būs simtiem, varbūt tūkstoš bezdarbnieku, taču daba tukšumu nemīl un Maxima ir ieņēmusi milzīgu nišu, ko visticamāk jau kāds ir noskatījis, un vaktē īsto mirkli, lai iesprauktos.
Es nudien nesaku, ka visiem tagad jāskrien uz Mego vai Rimi pirkt lētās upeņu sulas un citus sūdus. Visi šie notikumi, kuriem sekoju līdzi ziņās un no līdzcilvēku pieredzēm un viedokļiem, mani mudina domāt par to musu nenormalo mantrausību. Mēs galu galā esam tie, kas ar savu kāri pēc lētās sulas un nocenotās, etiķī mērcētās vistas, ieiet tajā Maximā, Rimi, Mego un baro sistēmu.
Aizejiet šodien uz tirgu. Parunājieties ar tantuku, kas jums pārdod kartupeļus. Patīkamāka iepirkšanās pieredze jums un atbalsts mazajiem, kam neiet viegli.