Juus boikoteesiet Maximu?

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Palasot jaunaakaas zinjas par to, kaa Maximas vadiitaajs ir izteicies, taa ir augstaakaa cuuciiba! Ja buutu Latvijaa, noteikti savu kaaju nespertu tajaa veikalaa. Kaa ir ar jums? Komentaaros rakstiits, ka RIMI noreagjeejushi uz salikushi vairaakaam preceem atlaides, lai paarvilinaatu klientus.
28.11.2013 14:44 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Piedod bet maksimā cik apzinos, ja sūdzās tad tu ļoti ātri tiksi atlaists, un cilvēkiem kam tas darbs ir tomēr nepieciešams baidās to zaudēt.

Tā nav sabiedrības problēma un nekad nebūs ... Tās visas pa lielam ir baumas par tiem paverdzinātajiem dariniekiem ...
29.11.2013 16:23 |

Reitings 221
Reģ: 13.08.2009
Nu, ja ir par ko sūdzēties, tad jāmeklē cits darbs. Maksimas līmenī jau var atrast.
29.11.2013 16:26 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
Tā nav sabiedrības problēma un nekad nebūs ... Tās visas pa lielam ir baumas par tiem paverdzinātajiem dariniekiem ...
Nu tad kāda jēga boikotam? Ja visi, tad es arī?

Dzīve ir pietiekoši gara un dzīvē daudz kas mainās, jaunāki nepaliekam, tādēļ es ļoti ceru, ka tām veiksmīgajām, bagātajām, augstākā slāņa pārstāvēm nekad nepienāks tāds bezizejas brīdis, kad būs jāstrādā tādā vietā kā Maxima. Un izskatās, ka ekonomiskā krīze mums neko nav iemācījusi. Nespļaujiet akā, no kuras var nākties dzert!
29.11.2013 16:29 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Tā nav sabiedrības problēma un nekad nebūs ...

īsti nepiekritīšu, jo nodarbinātības problēmas ir kopējā sabiedrības problēma, jo tā iespaido labklājību. Šāda situācija ir lielos un mazos uzņēmumos visā Latvijā. Maxima vnk tagad ir visu redzeslokā. Mums nevajadzētu ignorēt, bet nav arī naktīs par to jāmurgo.. Ir jāmeklē risinājumi, bet neliekot ciest nodarbinātajiem. Es diemžēl nezinu, kā situāciju uzlabot, jo man ir paveicies (vai esmu nopelnījusi) ar labiem darba devējiem, tāpēc īsti nezinu, kā tas ir, kad darba devējs tevi neciena..
29.11.2013 16:30 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Nu man viss ir skaidrs , kamēr pie visa vainīgs būs kāds cits , tikai ne pats indivīds , tikmēr arī būs situācijas , kad skanot signalizācijai cilvēki nepamet telpas , bet turpina iepirkties un pēc tam vainīgi ir visi citi tikai nu nekādā gadījumā tas cilvēks , ne pat par 1% . Absurds , mums katram ir galva ar ko domāt un darboties , un būtu vairāk kā lietderīgi katram pašam domāt un izvērtēt, kas viņam ir labi un slikti. Neviss paļauties uz citiem un cerēt, ka nu nāks kāds lielais un labais un visu atrisinās ....
Bet nu, jā... Tapēc jau mēs katrs esam tur kur esam ....
29.11.2013 16:41 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Tragjedijas laikaa tauta bija vienita bet paejot nedeeljai vieniotiiba zudi. Katrs pats par sevi. Vaino viens otru. Attaisnojas. Pretiigi. Jamaacaas no Francijas un Vaacijas kur sabiedriibas viedoklim ir speeks. Cilveeki speej vienoties savaas darbiibaas un ar to daudz ko panaak. Pie mums... skumji.
30.11.2013 02:20 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
nenāk ne prātā tajā vergu kantorī atstāt savu naudu.
30.11.2013 04:47 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
tagad ar dzeramajiem skatos atlaides ir ,desām un sieriem atlaides ir .Virs gan iet Maximā.Vinjs teica ja bus signalizacija ,tad uzreizu ara ,bet kapec gan nepirkties?
30.11.2013 08:21 |

Reitings 35
Reģ: 29.11.2013
30.11.2013 08:39 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
eju tagad mazāk uz maximu. vakar saņēmos un aizgāju,jo citos veikalos nebija tieši tas produks,jo es vēlējos..protams,kad maximā iekšā uzreiz domāju par bojā gājušajiem. manā pusē rimi ir nodrošāks nekā maxima. esmu redzējusi,kas tur darās ar grieztiem:D,tā kā no tāda viedokļa maximā būtu drošāk iet. morāli vieglāk iet uz rimi. maximā viena kase tik valā..rinda maziņa. domāju,ja pēc kādiem 2mēnešiem nekas nemainīsies,tad sāks atlaist darbiniekus, vai arī likvidēs vairākas filiāles.
par signalizāciju..ja jau ir vairākas valsts iestādes,kurās pat vairāk kā gadu skan signalizācija un neko nevar izdarīt(pāris reižu pārbrauda, mēģina salabot, neizdodas un ar to viss beidzas),tad ko brīnities par kaut kādu maximu. protams,kad darbinieki vairs tā nereāģē ,ja regulāri skan signalizācija. viņiem pasaka-tas ir normāli,sabojājusies,nekas nenotiks un viņi tic.
tagad veikalā atri paķeru,ko vajag un eju prom. vnk nav patīkami tajos atrasties.
ja rimi nebūtu aktīvi cilvēki,kuri cīnas par darbinieku tiesībām ,tad tur būtu tikpat bēdīgi kā maximā. protams,ka rimi nav nekāda zelta bedre,taču tur viņi ir panākuši šo un to sev par labu.
30.11.2013 09:09 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
eju tagad mazāk uz maximu. vakar saņēmos un aizgāju,jo citos veikalos nebija tieši tas produks,jo es vēlējos.
Var painteresēties tieši kāds? (shock)
30.11.2013 13:41 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Tragjedijas laikaa tauta bija vienita bet paejot nedeeljai vieniotiiba zudi. Katrs pats par sevi. Vaino viens otru. Attaisnojas. Pretiigi. Jamaacaas no Francijas un Vaacijas kur sabiedriibas viedoklim ir speeks. Cilveeki speej vienoties savaas darbiibaas un ar to daudz ko panaak. Pie mums... skumji.

++
30.11.2013 13:47 |

Reitings 27552
http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/488261-maxima_pardeveja_es_kaunos_par_tadu_vaditaju/comments

cilveks444
Pirms 19 min
Sekojot interneta komentāriem, varu teikt, ka šeit Maximas interešu labā darbojas tā saucamie troļļi, kuri cenšas vispārējo nosodījumu atšķaidīt ar samiernieciskiem komentāriem par labu Maximai! Bet, lai nu tas paliek uz viņu sirdsapziņas! Cilvēkiem ir jāsaprot, ka šis ir tas brīdis, kad atpakaļceļa vairs nav, un mums viesiem ir daudz kas jāizdara, lai dzīvojot un strādājot Latvijā, mēs visi justos droši un aizsargāti, lai mēs saņemtu taisnīgu samaksu par padarīto darbu, lai mēs droši zinātu, ka ēkas, kurās mēs atrodamies vienkārši pēkšņi nesabruks, lai mēs zinātu, ka braucot pa ceļu, mēs dēļ bedres necietīsim avārijā, lai mēs būtu pārliecināti par to, ka valdība strādā mūsu labā, lai mēs paši būtu saimnieki un noteicēji savā zemē! Mums ir jādzīvo tā, lai tādi Maximas īpašniekiem pat neienāktu prātā maksāt niecīgas algas, lai būvnieki pat nedomātu darbus paveikt nekvalitatīvi, lai projektēšanas biroji zinātu ko dara, lai būvniecības likums būtu stingrs un precīzs, lai investori pie mums pat nedomātu celt lētas un nedrošas būves. Latvijai ir jābūt bagātai un pārtikušai valstij, tās cilvēkiem ir jābūt drosmīgiem un noteiktiem, un tāpēc mums ir jāpasaka stingrs – NĒ! Stingrs nē – Maximas algu politikai un noziedzīgām instrukcijām! Stingrs nē – būvnieku patvaļai! Stingrs nē – projektētāju neprasmei! Stingrs nē – būvuzraugu zemajai kvalifikācijai! Stigrs nē – alkatīgiem investoriem un attīstītājiem! Stigrs nē – nolaidīgai valdībai! NĒ, mēs vairs negribam samierināties ar situāciju mūsu valstī - Latvijā! Un mēs panāksim izmaiņas!

+++
30.11.2013 14:17 |

Reitings 55
Reģ: 25.01.2013
Jā. Tas ir vienkāršākais, ko cilvēki šajā gadījumā var izdarīt, kas neprasa īpaši lielus pūliņus. Ja mēs atkal sēdēsim mājās un draugu pulciņā sūdzēsimies cik viss ir slikti, kā tas arī ir lielākai daļai cilvēku, tad arī turpināsies visas šīs katastrofas un citas nejēdzības, cilvēki iet un ies bojā.
Ja kaut ko grib uzlabot , ir arī reāli kaut kas jādara. Neejot veikalā iepirkties vienkārši parādām savu attieksmi, ka mums nav vienalga šī milzīgā traģēdija un mēs neatbalstam tos, kuri ir vainīgi vai līdzatbildīgi.
30.11.2013 15:59 |

Reitings 27552
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/488347-maxima_parstave_atvainojas_par_ieprieks_paustajiem_izteikumiem/comments

vakar visi veiklai parpilditi. bet ka te visi raksta-Izskatās ka Jolantas Dīvainītes atvainošanās ir tīrs aprēķins, jo noteikti ir saņēmusi datus par pircēju plūsmu Maxima veikalos. Man vairāki cilvēki ir teikuši, ka Maxima veikali ir pustukši. Maxima Slokas ielā esot bijis kā izslaucīts.
30.11.2013 16:42 |

Reitings 13
Reģ: 03.11.2013
Ko iegūsim boikotējot? Vai tāpēc mainīsies vadības domas? Vai tāpēc darba vide kļūs sakārtotāka? Vai darbinieki saņems lielākas algas un cieņu?

Šeit jāprasa mūsu valsts atbildīgo instanču darbošanās - BEIDZOT.
Ja atskaita attieksmi, tad līdzīga problēma ir ne tikai Maximās,bet arī Iki,Rimi, Nemaz nerunājot par Drogām utt.
30.11.2013 23:25 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
šodien biju Maximā ieklīdusi...

strādā 3 kases, veikals tukšs, visam atlaides.. nu tā, ka tiešām, man liekas, ka visu ko es pirku es sapirku ar atlaidi...
veikalā klusums, mūzika neskan, pārdevēji sēž nelaimīgi, jo saprot, ja tā turpināsies, darbs ilgi vairs nebūs..
nu nezinu, vai boikots ir labākais variants.. diemžēl mirušos tas neatgriezīs.. visi skries citur iepirkties, un nedod dievs, kādā citā veikalā kas notiks..
30.11.2013 23:31 |

10 gadi
Reitings 1283
Reģ: 19.06.2010
Nē, neboikotēšu.
Tad jau jāboikotē lielākā daļa pārtikas veikalu un arī citu iestāžu, ja liekas nepieņemama darbinieku paverdzināšanas ideja..

Protams, Maximas vadība, preses pārstāvji ar visiem "instrukcijas saskaņotas ar VUGD" un tml. nav nekas iepriecinošs, bet, ejot pēc nepieciešamām pārtikas precēm, es par to visu nedomāju, un vienkārši eju uz veikalu nopirkt to, kas man vajadzīgs.
30.11.2013 23:33 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Protams, ka ne, tapat tur turpinasu iepirkties!
Ziniet, sis jau iet par talu. Maxima nav vainiga pie veikala sabruksanas, tur nosodiet celtniekus, buvdarbu parvaldnieku un parejos iesaistitos.

Maxima vainiga tikai pie ta, ka saviem darbiniekiem nelika evakueties. Par parejiem cilveciniem, ziniet, piedodiet, bet kurs cilevks dzirdot signalizaciju gaidojam, ieteikumu evakueties, turpinas iepirkties?! Luk sis man ir nesaprotams. Bet tas protams nemaina situaicjas tragiskumu un to, ka man loti zel.
01.12.2013 10:14 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Ja skan trauksme, visu pārbauda, nekur nekas nedeg, nepludo, utt., tad to pieņem par viltus trauksmi un rukā tik tālāk, domāju, katram ir reiz gadījies būt veikalā, kad ieslēdzas signalizācija, bet nekas nenotiek

Sis ir tas pie ka Lv japiestrada. Dzirdot signalizaciju, evakueajas pilnigi VISI atstajot visas pekeles, visu iesakto darbu pusrata, notiek parbaudes un tikai tad kad ir pilnigi skaidrs, ka viss kariba, var doties atpakal. Nevis darbiniekiem jasez ka piekaltiem un gan jau dazi vienkarsi nevelejas iet ara, ipasi ja signalizacija pedeja laika skanejusi biezi, bez iemesla. Zel, ka cilveki to neuztver nopetni katru reizi to izdzirdot.
01.12.2013 10:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)