Juus boikoteesiet Maximu?

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Palasot jaunaakaas zinjas par to, kaa Maximas vadiitaajs ir izteicies, taa ir augstaakaa cuuciiba! Ja buutu Latvijaa, noteikti savu kaaju nespertu tajaa veikalaa. Kaa ir ar jums? Komentaaros rakstiits, ka RIMI noreagjeejushi uz salikushi vairaakaam preceem atlaides, lai paarvilinaatu klientus.
28.11.2013 14:44 |

Reitings 221
Reģ: 13.08.2009
Ja cilvēks ļauj, tad lai dauza. Kā jau minēju, cik ģimenes vardarbībā cietušie paliek un samierinās utt. Bet skaidrs, ka dauzīs tālāk. Un teiksi, ka nav lohi ( Tavi vārdi)?
29.11.2013 15:47 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Nu nedari neko, bet nevajag apvainot šos cilvēkus..
29.11.2013 15:48 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
shea

Bet ja nu šiem cilvēkiem tiešām dzīvē nav vienkārši paveicies un nespēj ko mainīt?

Es tomēr uzskatu ka nevis boikots ir jātaisa pret maximu lai viņa pazūt no Latvijas, bet gan ir jātaisa boikots lai palīdzētu saviem tautiešiem! Lai viņiem uzlabotos apstākļi darba vietās, lai nebūtu jāvergo par santīmiem, bet gan lai viņiem būtu normālas algas, lai viņu darbu ar kaut cik novērtētu tie cilvēki pie kuriem viņi strādā un kuri iepērkas. Vajag mainīt politiku kā maximā, tā ar visos Latvijas lielveikalos pret darbiniekiem un drošību, jo godīgi sakot maxima tiešām nav vienīgā ka tik necilvēciski izturētos pret cilvēkiem.
29.11.2013 15:51 |

Reitings 160
Reģ: 31.03.2012
Jaa, neiesu uz to iestaadi vairs! Lai gan taa pat loti reti uz turieni esmu gaajusi. Veiksals pats par sevi nepatiik un kur nu veel peec visa notikussaa un bezsirdiigaas attieksmes!

Reitings 1557
Morālais kanibālisms...

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Miss Joker, ir tikai normāli, ja cilvēku neapmierina darbs viņš meklē citu. Nu vismaz tā dara saprātīgi cilvēki. Es nekad neļautu darba devējam pret mani necienīgi izturēties , es viņam esmu vairāk vajadzīga neviss viņš man.

Ja cilvēks ļauj, tad lai dauza. Kā jau minēju, cik ģimenes vardarbībā cietušie paliek un samierinās utt. Bet skaidrs, ka dauzīs tālāk. Un teiksi, ka nav lohi ( Tavi vārdi)?

++

Pret mums attiecas tā , kā mēs paši to pieļaujam ....
29.11.2013 15:52 |

Reitings 210
Reģ: 26.07.2012
Naudu vajag visiem un katrs pelna kā māk un vienmēr būs cilvēki, kuri vadīs, strādās augstākos amatos, vai strādās par minimālo algu. Vajadzīgi ir visi darbi un Jūs nevarat pārmest cilvēkam, kāpec viņš strādā Maximā, kāpēc viņš necenšas kaut ko sasniegt, ja nepazīstat viņu un nezinat viņa plānus, un dzīvi. Katram ir savs viedoklis un savs ceļš ejams, neejiet svešos ceļos. Pēdējā laikā cosmo.lv redzu tikai kaut kādus bezjēdzīgus strīdus un kasīšanās.
29.11.2013 15:52 |

Reitings 210
weee Ir arī raksturā vāji cilvēki, kuri nespēj cīnīties par savu taisnību.

Miss Joker
Es tomēr uzskatu ka nevis boikots ir jātaisa pret maximu lai viņa pazūt no Latvijas, bet gan ir jātaisa boikots lai palīdzētu saviem tautiešiem! Lai viņiem uzlabotos apstākļi darba vietās, lai nebūtu jāvergo par santīmiem, bet gan lai viņiem būtu normālas algas, lai viņu darbu ar kaut cik novērtētu tie cilvēki pie kuriem viņi strādā un kuri iepērkas. Vajag mainīt politiku kā maximā, tā ar visos Latvijas lielveikalos pret darbiniekiem un drošību, jo godīgi sakot maxima tiešām nav vienīgā ka tik necilvēciski izturētos pret cilvēkiem.

+
29.11.2013 15:55 |

Reitings 17203
ir tikai normāli, ja cilvēku neapmierina darbs viņš meklē citu. Nu vismaz tā dara saprātīgi cilvēki. Es nekad neļautu darba devējam pret mani necienīgi izturēties , es viņam esmu vairāk vajadzīga neviss viņš man.

Es ar uzskatu ka ļoti liela daļa maximas bijušo darbinieku ar ir atraduši sev labākus darbus, bet ir ar cilvēki kuriem tiešām nav paveicies un nespēja konkrētajā laikā atrast citu darbu, vai ar varbūt viņiem bija ļoti ērti ka darbs atrodas tieši pie mājas tā vietā lai braukātu uz to citu darbu kur ar nav zināms kādi būs apstākļi nākotnē. Ekanomika visu laiku svārstās un tur kur vienā brīdī ir ļoti lieli ienākumi, nākamajā ar vari pelnīt tikai santīmus.

Tak vajag mainīt politiku veikaliem pašiem nevis pieļaut ka bez darba paliek simtiem cilvēku kuri nav to pelnījuši, vienalga vai viņi daudz pelna vai maz. Un manā maximā kas no manis atrodas netālu es nemaz neteiktu ka pret darbiniekiem slikti izturas, viņi viens otram palīdz, nav pārstrādājusies un gadiem ilgi turās vieni un tie paši darbinieki, tā kā nedomāju ka visiem ar tik sūdīgi maksā ja jau turās tai darbā, jebkurā darbā ir jaieliek pūliņš lai ko panāktu un gūtu respektu un lielāku algu, to gan es domāju ka maksimā ar dara ja jau ir vietas kur tie cilvēki nemainās un nemaz neizskatās novergojušies ar. Tas jau kā izturas pret darbiniekiem ar nav atkarīgs no visa maxima uzņēmuma, bet gan no konkrētās maximas vadības, kā viņi izvēas izturēties pret saviem darbiniekiem.
29.11.2013 16:00 |

Reitings 9917
weee Ir arī raksturā vāji cilvēki, kuri nespēj cīnīties par savu taisnību.

Protams, ka ir. Dabā tā ir iekārtots, ka izdzīvo stiprākais. Ja kāds kaut ko nevar, negrib vai nespēj , tā nav mana problēma un es nedomāju, ka sabiedrībai būtu jāiet pretī tiem nevarīgajiem ir jāiet pretī un jātiecās pie tiem ,kas var un spēj , tad arī paši spēsim un varēsim vairāk ;)
29.11.2013 16:01 |

Reitings 17203
Tak padomājiet par saviem tautiešiem ar, nevis tik cenšaties taisīt revolūciju pret vienu lielveikalu. Tad jau labāk sūdziet viņus tieša ka slikti pret darbiniekiem izturās lai būtu spiesti ko mainīt, nevis pieļaut ka maximas darbiniekiem tagad no algām raus nost naudu jo lūk cilvēki sava lepnuma un emociju iespaidā atsakās iepirkties tur.
29.11.2013 16:03 |

Reitings 9917
Darbiniekiem pašiem ir jāsūdz un jārīkojas , ja viņiem kaut kas nepatīk/ nepamierina .
Nu taču nevar random cilvēki iet un teikt policijai/tiesai, ka Anniņa no piemājas maximas tie paverzināta un ir regulari pārgurusi, kamēr pati Anniņa, bailēs no ļaunās priekšnieces un iztrūkuma savā algas lapiņa , teiks , ka viss ir bumbās !
29.11.2013 16:06 |

Reitings 1557
Man šķiet, ka patiesībā tā ir karma. Slikta karma tiem Maximas darbiniekiem. Pārāk liela sliktas karmas koncentrācij...
29.11.2013 16:07 |

Reitings 210
weee Man tieši liekas, ka jāiet pretī tiem, kuri nevar, jo tie, kuri var un grib, tie arī tiks, kur vēlas bez citu palīdzības. :) Bet vispār bez vājiem nebūtu stiprie un visam vajag būt balansā. :)
29.11.2013 16:10 |

Reitings 9917
:D :D Jā, toča pie visa vainīga karma ! :D :D :D
29.11.2013 16:10 |

Reitings 17203
weee

Bet lūk ko lieli daudzumi var panākt ja boikotē maximu! Lūk darbiniekiem sāk sliktāk maksāt! Bet ja visus tos cilvēkus tā vietā lai viņi vienkārši boikotētu pret maximu varētu vērst boikotā pret uzņēmumu politiku, tad varētu panākt ļoti daudz! Tauta var daudz ko panākt ja tik novērš savas darbības un enerģiju pareizajā virzienā! Nevar teikt ka nekas nemainītos ja censtos tauta piespiest maximu un visus lielveikalus mainīt savu politiku!

Riry

Par slikto karmu varu tikai piekris.
29.11.2013 16:12 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Nezinu, bet domāju, ka drīzāk nē. Manai dzīvesvietai šobrīd nav pa ceļam Maxima, bet, ja būšu vietā, kur tā būs tuvākais/vienīgais veikals, tad iešu.
29.11.2013 16:13 |

Reitings 9917
Nu atkarīgs ko Tu gribi panākt.
Es pieturos pie tā, ka cilvēki mums apkārt mūs ļoti ietekmē , ja visu laiku čupoties ar cilvēkiem, kas ir zemākas kārtas ( dumji skan, bet nezinu, kā savādāk pateikt ) , tad nemanot pats degradējies. Komunicējot ar veiksmīgiem un stipriem cilvēkiem pats nemanot pārmanto viņu īpašības... Īsumā gribu būt veiksmīgs un bagāts -draudzējies ar tādiem cilvēkiem .... :)
29.11.2013 16:14 |

Reitings 221
Reģ: 13.08.2009
Nu tieši tā, nejau mums kas jāsūdz, bet pašiem darbiniekiem jāsūdz. Redz, pat tam cilvēks pa slinku.
29.11.2013 16:14 |

Reitings 17203
Nu tieši tā, nejau mums kas jāsūdz, bet pašiem darbiniekiem jāsūdz. Redz, pat tam cilvēks pa slinku.

Piedod bet maksimā cik apzinos, ja sūdzās tad tu ļoti ātri tiksi atlaists, un cilvēkiem kam tas darbs ir tomēr nepieciešams baidās to zaudēt.
29.11.2013 16:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)