Juus boikoteesiet Maximu?

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Palasot jaunaakaas zinjas par to, kaa Maximas vadiitaajs ir izteicies, taa ir augstaakaa cuuciiba! Ja buutu Latvijaa, noteikti savu kaaju nespertu tajaa veikalaa. Kaa ir ar jums? Komentaaros rakstiits, ka RIMI noreagjeejushi uz salikushi vairaakaam preceem atlaides, lai paarvilinaatu klientus.
28.11.2013 14:44 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Kāpēc jūs jau nez cik lapas maļat par attieksmi pret darbiniekiem? Boikots jau galvenokārt nav par vadības attieksmi pret darbiniekiem, bet gan par Maximas attieksmi pret valsti, sabiedrību un notikušo! Par izvairīšanos no jelkādas atbildības, cinismu un absolūtu necieņu pret Latvijas valsti kopumā!
29.11.2013 11:41 |

Reitings 221
Reģ: 13.08.2009
Ella

Tāir sabiedrības atbildība, ne gļēvums. Viņi pat saprot, ka notikušais nav ok (izteikumi, atbildības neuzņemšanās, nicinājums), attiecīgi rīkojas.
29.11.2013 11:41 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Neboikotēšu.
Iepērkos tur reti un tik pat reti turpināšu to darīt, ja būs vajadzīgs.
Ir nevis jāboikotē kāds konkrēts veikals, bet jādomā par šo jautājumu plašāk. Ja pret darbiniekiem ir necilvēcīga attieksme, tad ir jāziņo Valsts darba inspekcijai nevis jāpacieš šādi apstākļi. Ir jārunā un jāizglīto darbinieki par viņu tiesībām un jāpievērš uzmanība kopējai situācijai nevis vienam konkrētam veikalam. Nešaubos ne mirkli, ka Maximas konkurenti tagad berzē rokas un priecājas, ka viņiem pieaugs peļņa un no viņiem ie novērsta uzmanība.

+++

Vai veikalu trūkst, tirgu?

Lūk, tirgus ir atbaidoša vieta ar visiem bomžiem, vecajiem produktiem, uzbāzīgajām, melīgajām pārdevējām utt. Lieliska ideja cilvēkiem pēc darba ap 19:00, pa tumsu vilkties uz tirgu. Patiešām. Citiem patīk tādā vidē iepirkties, man ir prioritāte ērtums un preču piedāvājums.
29.11.2013 11:42 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
shea, jā, tu pareizi saki, cilvēki var atteikties darīt lietas, kas nav pieņemamas, nav darba līgumā, bet iedomājies?! Tikai 60 cilvēki no Maximas ir arodbiedrībā, pārējiem nav vēlmes sūdzēties, tad par ko var būt runa vispār?!
29.11.2013 11:42 |

Reitings 13796
Zakji, Maximas attieksmi vai viena konkrēta indivīda attieksmi, kurš jau ir atlaists? Kā izpaužās Maximas necieņa pret valsti?
29.11.2013 11:44 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Shea - par gljeevu biju domaajusi muusu sabiedriibu, kas ignoree notiekosho. Lituvieshi ir malachi.

Saakumaa negribeeju boikoteet, bet vakaraa parunajaam ar mammu un nolemaam ka iepirksimies rimi. Un nevis darba apstaklju deelj bet vinju attieksmes deelj pret tragjeediju.
29.11.2013 11:44 |

Reitings 15092
_paris - Maximas lielā priekšnieces (valdes priekšsēdētājas) cinisma un pofigisma pilnā intervija bija pēdējais piliens. Un viņa kā uzņēmuma vadītāja, diemžēl, pārstāv uzņēmumu.
Un man ir tiešām liels prieks, ka šoreiz nevis katrs vnk burkšķēja tviterī un delfu komentāros, bet tiešām panāca gan ārlietu ministra, gan prezidentu iesaistīšanos.
29.11.2013 11:49 |

Reitings 13796
Zakji, nepārpoti, es piekrītu, ka intervija bija ciniska, bet man šķiet,ka viss aiziet kaut kā nekontrolēti un neeedaudz pārspīlēti. Jo nu kāda attieksme veikalam var būt pret valsti? Viņi ārkārtīgi nepārdomāti izvēlējās to, kas runās, jo kamerās visu teikt nevar. Bet atkla, ja viņi būtu tā krāni, vai maksātu komepnsācijas? Koks ar diviem galiem, nezinu. Arī par to interviju, tiešām riebīga, taču ja tekstu neizrauj no konteksta, daudz kur es viņu pat sapratu.
29.11.2013 11:54 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
Nu nevajag jau domāt tik aprobežoti, ka uzreiz slēgs visus veikalus, visi Makša darbinieki paliks bez darba utt. Tām, kas kaut ko vismaz saprot no ekonomikas, zin, ka tā nenotiek. Ar pārējām netaisos strīdēties nemaz.
29.11.2013 11:55 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
No vadības izteicieniem, attieksmes var ļoti daudz spriest kāda ir attieksme pret darbiniekiem kopumā.
29.11.2013 11:58 |

Reitings 15092
Kompensācijas arī manī izraisa pārdomas. Kaut kā dīvaini sanāk - publiski Maxima savu vainu kategoriski noliedz, bet kompensācijas uzreiz pieteicās maksāt. Kur loģika, ja jau sevi par vainīgiem (ok, līdzvainīgiem) neatzīst?

Nez, vnk izraisa pretīgumu viņu komunikācijas stils. Tā tīri cilvēcīgi un subjektīvi. Un, acīmredzot, ne tikai man. Nevienam savu viedokli neuzspiežu un nebļaušu tagad, ka tie, kas iet uz Maximu, ir lohi. Vnk pati centīšos izvairīties un, ņemot vērā, ka tas nav mans favorītveikals, tad arī šī principa pēc nekādi baisi upuri man nav jānes.
29.11.2013 11:59 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Atvaino, bet man sāk šķist, ka Kubieti ir ar kādu psihiatra vai neirologa uzstādītu diagnozi. Kā var tā uzvilkties, ka jāpieraksta n-tās lapas ar VIENU UN TO PAŠU.
29.11.2013 11:59 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
ja viņi būtu tā krāni, vai maksātu komepnsācijas?

Viņi maksā kompensācijas nevis tāpēc, ka nav krāni, bet tāpēc, ka tas ir taktiski pareizs gājiens un sagaidāma rīcība no traģēdijā iesaistīta uzņēmuma puses. Tikai šoreiz ar to vien nepietiek.
29.11.2013 12:00 |

Reitings 221
Nav vēlme sūdzēties, tad lai strādā. Ir sievietes, kas pacieš vardarbību, nesūdzās līdz brīdim, kad nosit. Tādiem nepalīdzēt, problēma ir galvā.

indie

Par šo man smaids uz lūpām, jo tieši tāds viedoklis man bija lidz kādiem 20 gadiem. Vajadzēja sky & stockmann. Prātiņš pieauga, iegriezos tirgū ar vienu paziņu (ļoti pārtikušu, ja tas ko maina) un sapratu, ka tādu izvēli un kvalitāti rimi, maxima, pat sky daudzām lietām neatrast. Un pa šo laiku neviens bomzis nav uzmācies, tantēs ieklausos ar prātu un izvēlos pēc savas gaumes. Neesmu vecos produktos iegrābusies. Toties nesaprotu kā var ēst bezgaršīgus tomātus un tos garos ūdeņainos gurķus pēc tirgū atrodamajiem latvijas miltainajiem, sulīgajiem ( kur tomats turas kopā, nevis pārgriežot izlīst sēklu daļa :D ) un mazajiem kraukšķīgajiem gurķīšiem. Nerunājot par dārzeņiem, kuru vispār nav veikalos un augļiem ar nožēlojamu veikala kvalitāti. Ja pērc gatavos salātus un tās neiedomājamās gatavās speķainās gaļas, tad nestrīdēšos, to izvēle tiešām tirgū nav :D vienīgais par darba laiku piekritīšu, pēc 18:00 tur tiešām darīt nav ko.
29.11.2013 12:02 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Zakji, Maximas attieksmi vai viena konkrēta indivīda attieksmi, kurš jau ir atlaists? Kā izpaužās Maximas necieņa pret valsti?

vadiiba ir atbildiiga par saviem darbiniekiem ko suuta publiski uzstaaties. Tad jau pec shadas logjikas arii Buuvvalde un RD un Re&Re nav vainiigi ka kaadi konkreeti cilveeki pieljaava klhuudas?

Shis cilveks parstaav maximu un nes sabiedribaa uznjemuma oficialo viedokli.
29.11.2013 12:06 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Protams, ka vieglāk ir salikt rociņas un šņukstēt, ka tādu vecu un dumju nevienam nevajag.

delusion - tu tak apzinies, ka tu to par kāda māti pateici? Veca un dumja.. Iespējams tā sieviete ir daudz gudrāka par tevi... Kā saka - dumjais domā, ka ir gudrs, bet gudrais zina, ka ir muļķis. Pēc visa spriežot, tu domā, ka zini labāk, kā jādzīvo :)
29.11.2013 12:09 |

Reitings 1557
Kāpēc katrs nevar vnk ņemt un darīt tā, kā katram šķiet pareizāk, bez maušanas kā aļņi pārošanās sezonā? Visa tā jūsu diršanās par to, kurš dara pareizāk un kurš nē, ir tik bezjēdzīga! Piekrītu tiem, kas saka - kas gribēs iet, tie ies uz veikalu. Kas negribēs - neies. Pārējais viss ir sū*s un lirika.
29.11.2013 12:11 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Iespējams tā sieviete ir daudz gudrāka par tevi... Kā saka - dumjais domā, ka ir gudrs, bet gudrais zina, ka ir muļķis.

Riry, es nekad neesmu sevi uzskatījusi par visgudrāko :) Bet sieviete, kura ir sevi norakstījusi un tālāk par Maximu nespēj tikt, diez vai būs gudrāka par mani - pretējā gadījumā viņai būtu varianti, nevis draudoša bezcerība.
Un vajag prast lasīt - vecs un dumjš šajā gadījumā bija tēlainās izteiksmes līdzeklis, skatoties no 50gadīgās sievietes skatpunkta. Man pašai mamma ir ap 50, bet nejūtas ne veca, ne dumja, ne darbam nederīga..un Maximu viņai pat kā pircējam nevajag, kur nu vēl kā pēdējo pieturas punktu karjerā..
29.11.2013 12:17 |

Reitings 221
Riry

Precizējot - tā māte to pateica, nevis delusion.
29.11.2013 12:18 |

Reitings 1557
Nu, es nekur neredzēju ne vārdu vecs, ne muļķis. Tā jau ir katra paša interpetācija, kā to nosaukt. Ja tiek izdarīti secinājumi, tad jau tiek mēģināts parādīt, ka kkas tajā galvā ir iekšā. Ne jau nu stulbumu cenčas izrādīt ar viedokļa izteikšanu, ne? :)
Bet, nu, manispēc. Dzīvosim, redzēsim, kas no visa tā iznāks.
29.11.2013 12:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)