Labāk braukt gandrīz 100 km uz citu veikalu, nekā iepirkties piemājas Maximā, ja?ja vēl cilvēkam ir ar ko aizbraukt, a ja nav, ko tad - mirt badā?
un nevajag man te teikt ka laukos tautai nav naudas. maniem visiem radiem ir pat vairak ma mums Riga.tavi radi nav visa statistika.
dzilos laukos nav viniem neviena lielveikala 2 mazas bodes. LASI VISU NEIZDOMA MANA VIETA PASAKAS!!!
UN ka var 30 min. pa lauku celiem ( dala) tikt uz pri8eksu aš 100 kilometrus????????????????????? KADA RAKĀ? AR L.IDMASINU VAI?
Nu nav laukos pagrimums un nabadziba, nav. Kur jus to raujat? Kādā vidē tad dzīvojat?Nav visi nabagi, bet nav arī visi miljonāri un iztiek ar minimālajām vai pensijām. Un iedomājies, nu nav visiem mājās automašīnas un jāizmanto sabiedrikais, ar kuru var aizbraukt līdz lielākam miestam, kur galvenais veikals ir Maxima.
es neteicu mazpilseta, ES TEICU DZIĻI LAUKI. UN JAAAAAAA MILJONU DODU KA LV NAV NEVIENA MAXIMA LAUKU MIESTĀ DZILĀ.
DODU KA LV NAV NEVIENA MAXIMA LAUKU MIESTĀ DZILĀNosauc kaut vienu dziļu lauku miestu, no kura nevar aizbraukt līdz tuvākajam lielākam miestam, kur noteikti būs Maxima. Un jā - dziļā lauku miestā nav neviena veikala, ja nu vienīgi kādi vietējie šļurgas ražotāji tirgo arī pāris konservus, maizi, u.c. preces par 3 reizes lielāku summu kā parastā veikalā.