Eliza, es zinu pa ko Tu runa. man vina tik daudzas reizes nakusi klat un likusi to savu lapeli uz galda. es pat neteiktu , ka vina sausmigi noplukusi un taa.. bet nu , nav patikami! un man skjiet vinai tas tads kaa ''darbs'', jo esmu redzejusi, ka centra vina , kaa pilnigi normals cilveks, iekapj 21 autobusa, un vienmer nodomaju - drosvien atkal brauc uz alfu diedelet.. tas gan ir bezkaunigi, ka ta uzbazas, es edu, runaju ar savu cilveku, sii atnak un uzmet to lapu.. bet tas vinai iet, jo tik pat daudz reizu, cik vinai atsaka, esmu redzejusi, ka ari iedod…
un pa to resno sievieti.. diezgan stulbi no vinas puses ar tadu svaru lugt naudu edamajam :D es ari nedotu.. un apgalvojums ''ari resniem cilvekiem gribas est'', protams, gribas! bet iedomajaties CIK DAUDZ vinai ir tas gribas.. es domaju man nepietiktu naudas nekam, ja es diena estu tik daudz, lai dabutu tadu svaru.. un cilveks ar tadiem apkartmeriem bez ediena var dzivot ilgak, neka tievaks, taa nu tas ir. jo , kaa mes zinam , sakuma mes izmantojam ediena rezerves, tad oglhidratus, tad taukus. un ja tauku daudz, samera ilgi ari var badoties. tur manliekas vnk ediena atkariba.