Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Nekvalitatīvs sekss

 
Reitings 1
Reģ: 27.11.2013
Labvakar, cosmo dāmas!
Ir problēma, kam attiecību iekšienē vairs risinājumu nevaru ieraudzīt..
Tātad man ir draugs, abi esam jauni (25 un 26 gadi), esam kopā pusotru gadu. Pirms pusgada uzsākām kopdzīvi. Agrāk tikāmies visai reti- pāris reizes nedēļā, sekss bija reti, bet tas bija lielisks. Tad mēs uzsākām kopdzīvi, sākotnēji viss bija lieliski, taču tad pamazām sākās problēmas. Agrāk mēs ar to nodarbojāmies divas vai pat trīs reizes pēc kārtas, bet tagad pat viena ir diezgan knapa. Priekšspēlē vienmēr abi esam bijuši ļoti aktīvi, tas ir saglabājies arī tagad, bet pats sekss ir kļuvis tik īss, jo viņš vienkārši beidz tad, kad es pat neesmu vēl baudas pusē..
Es nezinu, ko darīt. Esam par to runājuši vairākkārt un nevaram saprast, kāpēc tā. No sākuma meklēju iemeslus viņā- varbūt darbā pārāk liela slodze, pārāk daudz sporta, mīļākā.. Tad sāku pievērsties problēmām sevī- varbūt es viņu neuzbudinu vairs, ir iestājusies rutīna.
Dzīves ritms nav mainījies neviena no mums- viņš strādā līdz vēlai pēcpusdienai, 3 reizes nedēļā iet uz basketbola treniņiem, mīļākajai viņam fiziski nebūtu laika un man nav šaubu par to, ka viņam tādas nav. Intīmā dzīve arī iepriekš mums ir bijusi aktīva un daudzveidīga, ik pa laikam ir kas jauns..
Nesaprotu, kas notiek un ko darīt, kāpēc tā notiek, bet nav normāli arī tas, ka viņš beidz, bet man nekā.
Vai Jums ir bijusi saskare ar ko līdzīgu? Ko iesakat darīt?
27.11.2013 18:21 |
 
Reitings 40
Reģ: 27.11.2013
ļoti labi Tevi saprotu, dažādi ieteikumi ir no dažādiem rakursiem manā tēmā " GRIBU NORMĀLU SEKSU" - vari palasīt. Bet mani izbrīna tas, ka jau tik ātri jums šī rutīna iestājusies, mums arī vīru kopā jau 12 gadi nodzīvoti un tikai rupji rēķinot pēdējos divus gadus ir tāda problēma :(
28.11.2013 12:07 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits