Dabigas ellas-matiem,kermenim

Reitings 784
Reģ: 22.04.2010
meitenes,vai lietojat dabigas ellas?
lasiju,ka lietojat dnc ellinas, vai vel kadas? Tas matiem, bet kadas ellas vel matiem lietojat pirms mazgasanas? kadi efekti?
vai taisat ari skrubjus no ellam un sejas maskas, kadas? un vai lietojat kermenim, kadas?
27.11.2013 16:12 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vakar sajaucu sejas masku ar medu,olu,auzu paarslaam(samalu kafijas dzirnavinaas-ieksaa bija palikusi mazliet arii kafija,soreiz speciaali to arii atstaaju-gribeeju redzeet kaada buus starpiiba),mazliet citrona un macadamia ellu-loti laba seja -aada tik miiksta un kraasa .
Esmu likusi arii oliivellu+olas dzeltenums ,kopaa ar kafijas biezumiem -matiem.Visam kermenim lieku kafijas biezumus,kopaa ar ellu(oliivellu vai macadamia),vakar pameeginaaju pielikt klaat mazliet medu.
Liekas ,visu kas man liekas iipasi veertiigs, lieku uz sejas,galvaa,vai kaa kermena masku.Tagad gan gruuti pateikt,varbuut mani jaunie vitamiini iespaido visu,bet izskatos tiesaam labi -mati ir taadi vilnaini,liekas kuplaaki.
Undersun-cik ilgi tu medu turi ,ja ej pirtii?Vai liec uz visa kermena,vai tikai sejas?
27.11.2013 16:59 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Emmanuelle, es pamēģināju to matu masku ar eļļu/olu/kafiju :) Baigi ķēpīgi bija, grūti izmazgāt, ļoti ilgi nācās skalot, bet rezultāts labs, mīksi mati. Man patika
27.11.2013 17:06 |

Reitings 16208
Krabis-ooo!Es jau teicu,ka taam ,kuraam gari mati,vareetu buut loti gruuti izmazgaat!Es veel vakar pieliku klaat mazliet medu-es vakar tureeju veselu stundu-draudzene ieteica!Varot arii ilgaak,bet man nebija pacietiibas.:DVispirms es meeginu izskalotvisus biezumus aaraa un tad es mazgaaju ar sampunu uttMan loti patiik taa kraasa -tie mati man ir taadi kaa satiereeti mazliet.Jaaskataas,ja taa kafija dos loti interesantu nokraasu,tad es varbuut vairaak nekrasosu,jo man jau ir taadi juurmalas smilsu kraasaa.Ja veel taa interesantaa nokrasa klaat,tad loti priecaasos!Visvairaak man visaa patiik ,ka mati ir taadi kuplaaki,vilnainaaki.
27.11.2013 17:11 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
efektu jūti?

Skropstām gan minimāli, biezākas un tādas vienmērīgas paliek. Bet ļoti jūtami ir uzacīm. Aug un aug :) esmu beizo uzacu īpašniece, man patīk :)

Undersun-cik ilgi tu medu turi ,ja ej pirtii?Vai liec uz visa kermena,vai tikai sejas?

Uz kājām un rokām. Un matos pie saknēm, sasmērējos un eju pirtī, ķēpa tikai baigā, jo viņš kūst.. Pēc tam uzreiz matus mazgāju. No blaugznām labi attīra.
27.11.2013 17:17 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
medu butu gruti no matiem izmazgat

Muļķības! Ļoti viegli izmazgājas:)
27.11.2013 18:32 |

Reitings 16208
Es noteikti varu teikt,ka vislielaaka keepa ir ar kafijas biezumiem.Riktiigi noneemos,kameer aiz sevis iztiiriju vannas istabu-labi ka to visu daru muusu mazajaa vannas istabaa...visa dusas kabiine ar kafijas biezumiem:D
Man loti patiik taas smarzas,kuras naak no medus ,kafijas.Likaas visu dienu mati smarzoja:)
27.11.2013 18:40 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Emmanuelle man Tev mazs citāts, ko šorīt rakstīju beztēmā :D

Vakar izmēģināju šeit ieteikto matu masku. Never ever! Skaloju tik ilgi, kamēr beidzās siltais ūdens vannas istaba izskatījās iespaidīgi. Un šodien jūtos kā kafijas aparāts, jo no manis birst kafija tik un tā bet, nenoliegšu, mati mīksti un spīd un laistās!

Bet nu jau esmu pozitīvāka. Mati tiešām forši! Cik bieži Tu lieto to masku? :)
27.11.2013 18:51 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Pedeja laika lietiju tikai ellas - Palmers Cocoa Oil, mandelellu kermenim un aprikozhu kaulinju ellu sejai.
Vel gribu kokosellu pameginat, majas vesela burcinja stav :)
27.11.2013 18:58 |

Reitings 16208
Undersun-:D:DEs iedomaajos visas meitenes ar skaistiem ,gariem matiem!!!Tas ir tiesaam diezgan gruuts darbs...Es lieku vienu reizi nedeelaa,bet ieprieks liku tikai uz 20min,vakar ieliku uz stundu..Es izdomaaju ,ka vienu reizi nedeelaa uz vienu stundu vareetu buut labs efekts!
Laikam vajag to kafiju taa loti kaartiigi samalt-tad noteikti nebuus tik "graudaina",kaa bija man!Kafijas miiliem jau patiks taa smarza-dziivoklii,matos.Tiem kuriem nepatiik kafija,varbuut nevajag-buus divkaarsa trauma:D:D
27.11.2013 18:59 |

Reitings 784
Reģ: 22.04.2010
kadas atsauksmes par mandelu ellu?
27.11.2013 19:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits