vakar bija palasa diskusija par norvegieti, futbollista sievu. Gribeju jums paradit so meiteni. Ari skandinaviete,daudz skaistaka par futbollista sievu.bet,lai nerastos garksana, saku,ka tas ir tikai mans skatijums.turklat sai sievietei nav tikai vinas majas un skaistu kruzu bildes.Vina ari parada savu darbu,ka darbojas un ta.si mani noteikti iedvesmo vairak
nez.. nav jau nesmuka, potams, bet tas skaistums tāds.. komercializēts? Neizraisa īpašu emociju. Arī neviena no pārējām te ieliktajām neizraisa tādu "woooww".. Tiešām jāpiekrīt, ka labākais salikums ir smadzenes+izskats. Un ar izskatu es domāju, kā meitene izskatās no dabas nevis kā tad, kas ir sakrāsojusies ar 3 špakteļu kārtām un izvēlējusies vēl labāko bildi publicēšanai. Jāsaka godīgi, skolā ikdienā redzētas daudzas simpātiskākas.
bet tas ir tikai mans viedoklis.
Viņas visas man liekas vienādas.
Un jautājums par vecumu? Cik tām meitenēm gadu, piemēram, tai blondajai? Jo viņa izskatās jau pēc 30, vairāk uz 40, bet ar pāris botoksa injekcijām palabotu seju.
Bet tas tikai tā, mans viedoklis.
Un jautājums par vecumu? Cik tām meitenēm gadu, piemēram, tai blondajai? Jo viņa izskatās jau pēc 30, vairāk uz 40, bet ar pāris botoksa injekcijām palabotu seju.
Bet tas tikai tā, mans viedoklis.
man tiesh preteji liekas,ka izskatas uz 20 gadiem ne vairak. stils un izskats taads tiinishu liimenii
no sievieteem tur nav ne minas. tapee ari nesauktu vinas par sievietem, jo sievietes izcelas ar briedumu savaa izskata nevis kaut kadam grimasem un foceshanu sevi spoguli.
Mani, tāpat kā bellukillu, ļoti uzrunā šī sieviete. http://instagram.com/sofi_chi
Viņa man tiešam liekas skaista un interesanta. Viņā ir kaut kas vairāk par "perfekto" sejiņu, māju, vīru, bērnu utt. Visas tās blondās mājsaimnieces ar perfekto māju ir tik garlaicīgas un, šķiet, ka būtu saklonētas, jā viņas ir skaistas pēc sabiedrības standartiem, bet ne man.
Man gruti spriest jo blondas vispār nepatīk,patīk kad ir tumshaki mati un uzacis.
Vienīgā blondā ko esmu redzejusi kas man patīk ir Doutzen Kroes.
Bet sejas ādai gan viņai ļoti laba.
Elizabete-ja es redzu kaadu sievieti ar loti labu sejas aadu,kermeni ,matiem ,tad gribu tomeer zinaat vinas "nosleepumu".Es arii dalos savos nosleepumos,ja runa iet par veseliigu dziives veidu.Kaapeec nee?Kaapeec nepanemt kaadu labu ieteikumu?
Emmanuelle, man laikam ir citādi - parasti cilvēki iespiežas atmiņā un iepatīkas ar savu uzvedību, attieksmi, enerģiju. Pirmās šeit norādītās meitenes ir kā bārbijlelles - skaistas, bet pilnīgi bezpersoniskas. Savā ziņā varbūt pie tā vainojams Instagram kā platforma, jo būtībā pieļauj tikai tādas virspusīgas izpausmes. Teiksim tā, es šīs meitenes "nejūtu".
Elizabete-tev taisniiba!Tikai ar izskatu vien nepietiek,tur es pilniigi piekriitu.Zeel ,ka man neveraas valaa taas bildes,bet nojausu-tur noteikti kosmeetikas juura:D!Es taapeec saku vienmeer-man izskats noziimee pavisam ko citu ...Es redzu to citaadi.