Ziemassvētku nozīme. :)

Reitings 61
Reģ: 24.10.2013
Man radās tāds jautājums:

Ko Tev nozīmē Ziemassvētki? Kas, Tavuprāt ir visvarīgākais šajos svētkos?

Man personīgi... Ceru, ka Ziemassvētkos strādāšu :D Nepatīk. Visas tās jezgas ap dāvanām, ēdieniem... sviests... Manuprāt, Ziemassvētkos nav galvenais egle , vainags , daudz dāvanas un pīrādziņi... man liekas,ka tas ir laiks, kad jāaizbrauc ciemos, pie sen neredzētas omītes... jāpasēž ar viņu un japaskatās filma, vai jāaziet uz koncertu,kas viņai ļoti patīk... tas būs daudz vairāk vērts, nekā uzdāvinot viņai kādu siltu jaku... bet nu, tas ir tikai mans viedoklis...

Kā Jums šķiet? :)
27.11.2013 10:46 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Man Ziemassvētki ir mīlestības pilni svētki. Nu jau daudzu gadu garumā svinam tos 3 ģimenēs. Man ārkārtīgi patīk visa gatavošanās - dekori un dāvanas, eglītes meklēšana, agrāk gājām vienmēr ar māsu, nu jau brālis iet ar suni meklēt eglīti. Lai arī esam pieauguši cilvēki, nereti neizpaliek pikošanās, vizināšanās ar ragaviņām vai kamerām. Dziedam Ziemassvētku dziesmas, skaitām dzejolīšus.
05.12.2013 06:50 |

Reitings 35
Reģ: 09.04.2013
Man gan ir svariiga egle un vainags un rotaajumi un eediens un dziesmas, filmas, kartinjas! Tas viss kopaa veido atmosfeeru - labestiigu, prieciigu un kraasainu. Dziives ikdiena biezhi vien ir tik peleeka un it iipashi peec druuma novembra Ziemassveetku rosiiba ir kaa taada kraasu un noskanjojuma laadinjsh.

Kad gatavoju daavanas tad izbaudu visu procesu - domaashanas, ideju pierakstiishana, mekleeshana, katram cilveekam individuaala iesainojuma un rotaajuma veidoshana, apsveikuma rakstiishana, pantinju mekleeshana.... ahhhh... Brinishkjigakie gada sveetki.

Turu ikshkjus lai uzsnieg balts sniedzinjsh.
05.12.2013 06:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits