Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

virietis dzemdibas

Reitings 784
Reģ: 22.04.2010
meitenes, pastastisu jums savu rugto pieredzi.es savu virinu loti milu un mums piedzima meitina skaista pecina. virs negribeja piedalities dzemdibas,bet es biju tik nobijusies,kad viss sakas,ka vins palika ar mani. ta bija mana kluda, vins teica,ka nav gribejis to visu redzet un mums nav bijis seksuals kontakts pec ta visa. loti skumji,bet es nezinu ko darit,vins tikai piekrit,ka es vinu apmierinu orala veida. vins teica,ka vinam no ta trauma, es raudu,man no ta piens pazuda un vins atkal vaino mani,ka es pat bernu pazidit nevaru
26.11.2013 16:46 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Nu jā, latvietes jau droši vien uz dzemdību gultas vēl lūpas uzkrāsos, lai tikai nabaga vīrieti neaizbiedētu. Nebūt nedomāju, ka vīrietim noteikti ir jābūt klāt dzemdībās, bet šāda šausmināšanās par to, cik dzemdības ir pretīgas un 'neskaistas' pārsteidz. Bet, protams, ka nekā estētiski skaista tur nav, bet sievietes krūtīm un dzimumorgāniem tomēr primārā funkcija ir reproduktīva, tāpēc tāda šokēšanās no vīrieša puses, ka tie pēkšņi vairs nekalpo tikai seksuālo vajadzību apmierināšanai, šķiet, maigi izsakoties, bērnišķīga.
28.11.2013 01:24 |

Reitings 220
Reģ: 29.01.2009
Ir jau vīrieši,kuri gribēs stāvēt blakus vecmātei un skatīties kā viss notiek un pēc tam just nepatiku pret sievu.Ir un būs tādi vīrieši,kuri zinās un sapratīs cik tālu ir spējīgi būt klāt šajā nepavisam ne vieglajā procesā-dzemdības.
Nebiju un nebūšu no tām,kuras uzskata ka sievietei dzemdībās ir jābūt sapucētai dūdiņai.
28.11.2013 01:32 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
neesmu dzemdeejusi veel, netaisos pagaidām, bet jau zinu, mans virietis klat nebus. n to es sapratu, kad man paradija reālu dzemdibu video no tehniskaas puses! Goda vārds, man kā sievietei iestājās panika un šausmas kā pārvēršas sievietes dzimumorgāni, kā bērnins nāk ārā, un kas lidz ar vinju. Ja man draudzene lugtu pastāvet vinjai blakus dzemdiibaas, miilu vinju, bet no manis kategorisks nee! Tieshaam iesaku noskatities kadu no tiem video un uzreiz nenoniecinat cilvēkus kas pasauli redz citadak.
28.11.2013 02:21 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Pie bērna 'iedabūšanas' iekšā vagīnā-viņš ļoti laprāt vēlējās būt klātesošs, bet pie izdabūšanas-trauma!!! Divkosis! Tu padomā pati kritiski par viņa attiesmi-vai tas vispār ir vīrietis? Ko viņš karā darītu???
29.11.2013 11:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits