Manu prāt viss labākais veids kā tikt galā ar to ka vīrietis negrib seksu ir, nevis dot viņam orālos un gaidīt ka viņš pēkšņi vienā brīnumainā dienā atkal gribēs seksu, bet gan drīzāk radīt pēc iespējas ātrāk patīkamu atmosfēru un godīgi sakot lai cik stūlbi neliktos piespiest uz seksu! Jā nav forši protams censties viņu pierunāt uz to, bet uzskatu ka tā vīrietis ātrāk aizmirsīs par dzemdībām. Jo ātrāk dabūsi viņu gūltā, jo ātrāk šī problēma pazudīs.
Ja tu grasies tagad kādu pus gadu vai gadu gaidīt kamēr VARBŪT vīrietis būs gatavs atkal seksām var ar gadīties tā ka līdz tam viņš sev būs atradis mīļāko, vai ar vispār atteiksies no seksa kā tāda, jo ātrāk to risināsi jo ātrāk viņš tiks tam pāri, velkot visu garumā var gadīties ka tiešām viss beidzas skumji un jūs šķiraties.
Protams es nesaka ka tavam vīrietim tāds piegājiens derētu, bet ja man būtu tāda problēma tad es viņam tā ar teiktu ka viss tām muļķībām un runām par traumu jātiek pāri un jāsāk ņemties, tad pēc tam ja gribi vari ar dabūt savu orālo, bet ja nav sekss nav orālais un nebūs priecīga draudzene.
Par to kā te saka ka vīrietim esot dzemdībās tā ir "modes lieta", es pavisam to tā neuzskatu, un tas ir muļķīgi uzskatīt ka tik līdz kāda ko dara savādāk nekā padomju laikos vai vel sazin kad, ka tā ir modes lieta. Kas tur tik moderns ka sieviete grib lai viņai blakus ir viņas topošā bērna tēvs, lai atbalsta, vai roku patur, vai kaut lai ir kādus uz kuru izlamāties cik ļoti sāp.
Vīrieši nav ar nekādi mazi bērni ar kuriem jāauklējas, un kuri nespētu pārdzīvot dzemdību procesu, ja jau pati māmiņa to var pārdzīvot tad vīrietis ar. Loģiski ka tas nav skaistais skats un vīrietim ar to ir jābūt gatavam ka tas nebūs skaisti, bet normālam vīrietim ir jācenšas atdalīt to dzemdību procesu no sievietes seksualitātes, un spēt pēc tam viņu vel uztvert kā sievieti nevis tik bērna māti. Tā vien liekas ka latvijā būtu pilns ar nīkuļiem ka neviens nevarētu paciest dzemdības.
Un jā varbūt citām draudzenēm ar ir vīrieši bijuši klāt dzemdībās un viss bijis labi pēc tam un sekss ar labs, bet ir jātceras to KA NE VISI CILVĒKI IR VIENĀDI, un kur vienam viss liekas ok, citam būs šoks.