virietis dzemdibas

Reitings 784
Reģ: 22.04.2010
meitenes, pastastisu jums savu rugto pieredzi.es savu virinu loti milu un mums piedzima meitina skaista pecina. virs negribeja piedalities dzemdibas,bet es biju tik nobijusies,kad viss sakas,ka vins palika ar mani. ta bija mana kluda, vins teica,ka nav gribejis to visu redzet un mums nav bijis seksuals kontakts pec ta visa. loti skumji,bet es nezinu ko darit,vins tikai piekrit,ka es vinu apmierinu orala veida. vins teica,ka vinam no ta trauma, es raudu,man no ta piens pazuda un vins atkal vaino mani,ka es pat bernu pazidit nevaru
26.11.2013 16:46 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
Dzemdības sievieti saplēš un maina ne tikai fiziski, bet arī emocionāli un garīgi. Kas, nu kas pasaulē var būt lielāks un jaudīgāks par bērna dzimšanu? NEKAS. Nekad iepriekš sieviete nav bijusi tik neaizsargāta, neko nekontrolējoša, pilnīgi savu ES aizmirstoša kā dzemdībās. To salīdzināt ar mājas celšanu vai jebko citu ir vienkārši zaimot. Un it visam, kas notiek dzemdībās, ir ļoti liels sakars ar vīrieša mīlestību un aizsardzību. Es uzskatu, ka nekad iepriekš, un arī nekad pēc tam vīrietis blakus nav tik ļoti vajadzīgs, kā tajā brīdī. Un ne jau sāpju vai ciešanu dēļ, un arī ne tādēļ, ka esam kopā, ģimene, mūsu bērns....
26.11.2013 22:09 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns, bet tu to pats varēji kontrolēt. Tu varēji vispār izvēlēties to nedarīt. Bet sieviete, ja reiz ir palikusi stāvoklī - tad gribot negribot dzemdēs (vai ķeizarosies). Tā ir apzināta izvēle izciest šīs mokas. Un pēc tādas izvēles vīrietis ņem un aizgriežas, pasakot, ka viņam ir pretīgi!

Nē, augšā strādāja mūrnieks un java bija jāpienes savlaicīgi un vajadzīgajā daudzumā. Teikt, ka varēju to nedarīt, būtu līdzvērtīgi teikt: " Nu, bet varējāt taču stāvoklī nepalikt!" Arī man - apzināta izvēle, jo sapratu, ka pienāks laiks, ka katram no bērniem būs vajadzīga sava atsevišķa istaba. Es arī pamocījos ģimenes pēc. Un Tu domā, ka atrastos kāda sieviete, kurai galarezultāta nebūtu pat vismazāko pretenziju pret plānojumu un izpildījumu? Mēs, vīrieši, tādas lietas vienkārši tik ļoti neņemam pie sirds.
26.11.2013 22:09 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, atbildi uz vienu jautājumu... ja sieva lūgtu būt blakus dzemdībās, Tu atteiktu?

Bija sākumā tāda runa, bet pēc īsas sarunas sieva piekrita, ka tā ir VIŅAS INTīMA LIETA. 4 DZEMDīBAS AIZ MUGURAS - nav nomirusi un attiecības mūsu starpā ir tikai uzlabojušās gadu no gada.
26.11.2013 22:13 |

Reitings 844
...un to visu saka vīrietis Cosmo forumā..
26.11.2013 22:14 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Melns, nu dien negribu strīdēties. Noteikti tevis paveiktais ir tiešām bijis smaga darba rezultāts. Vienkārši šīs, laikam, tomēr nav salīdzināmas lietas. Mana doma bija, ja sieviete palika stāvoklī - tad rezultātā nāksies dzemdēt un čakarēt savu organismu (pat ar abortu). Savkārt celtniecībā - vari vienkārīs nedarīt. Atlaist visus un viss, salikt rokas klēpī un nelikties par to ne zinis...

Es saprotu tevi. Tiešām! Vienkārši, ja reiz vīrietis ir piedalījies dzemdībās un viņam ir trauma, tad lai arī meklē ārsta palīdzību un tiek ar to galā, nevis gaida, kad sieviete atgūstoties no dzemdībām, ar zīdaini uz rokām tagad mēģina iekustināt viņa daiktu!
26.11.2013 22:15 |

10 gadi
Reitings 1582
... varbūt viņai ļoti gribējās man uzdāvināt?
26.11.2013 22:15 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Manu prāt viss labākais veids kā tikt galā ar to ka vīrietis negrib seksu ir, nevis dot viņam orālos un gaidīt ka viņš pēkšņi vienā brīnumainā dienā atkal gribēs seksu, bet gan drīzāk radīt pēc iespējas ātrāk patīkamu atmosfēru un godīgi sakot lai cik stūlbi neliktos piespiest uz seksu! Jā nav forši protams censties viņu pierunāt uz to, bet uzskatu ka tā vīrietis ātrāk aizmirsīs par dzemdībām. Jo ātrāk dabūsi viņu gūltā, jo ātrāk šī problēma pazudīs.

Ja tu grasies tagad kādu pus gadu vai gadu gaidīt kamēr VARBŪT vīrietis būs gatavs atkal seksām var ar gadīties tā ka līdz tam viņš sev būs atradis mīļāko, vai ar vispār atteiksies no seksa kā tāda, jo ātrāk to risināsi jo ātrāk viņš tiks tam pāri, velkot visu garumā var gadīties ka tiešām viss beidzas skumji un jūs šķiraties.

Protams es nesaka ka tavam vīrietim tāds piegājiens derētu, bet ja man būtu tāda problēma tad es viņam tā ar teiktu ka viss tām muļķībām un runām par traumu jātiek pāri un jāsāk ņemties, tad pēc tam ja gribi vari ar dabūt savu orālo, bet ja nav sekss nav orālais un nebūs priecīga draudzene.

Par to kā te saka ka vīrietim esot dzemdībās tā ir "modes lieta", es pavisam to tā neuzskatu, un tas ir muļķīgi uzskatīt ka tik līdz kāda ko dara savādāk nekā padomju laikos vai vel sazin kad, ka tā ir modes lieta. Kas tur tik moderns ka sieviete grib lai viņai blakus ir viņas topošā bērna tēvs, lai atbalsta, vai roku patur, vai kaut lai ir kādus uz kuru izlamāties cik ļoti sāp.
Vīrieši nav ar nekādi mazi bērni ar kuriem jāauklējas, un kuri nespētu pārdzīvot dzemdību procesu, ja jau pati māmiņa to var pārdzīvot tad vīrietis ar. Loģiski ka tas nav skaistais skats un vīrietim ar to ir jābūt gatavam ka tas nebūs skaisti, bet normālam vīrietim ir jācenšas atdalīt to dzemdību procesu no sievietes seksualitātes, un spēt pēc tam viņu vel uztvert kā sievieti nevis tik bērna māti. Tā vien liekas ka latvijā būtu pilns ar nīkuļiem ka neviens nevarētu paciest dzemdības.

Un jā varbūt citām draudzenēm ar ir vīrieši bijuši klāt dzemdībās un viss bijis labi pēc tam un sekss ar labs, bet ir jātceras to KA NE VISI CILVĒKI IR VIENĀDI, un kur vienam viss liekas ok, citam būs šoks.
26.11.2013 22:16 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
bet ja nu es, nesot cementa spaiņus tiešām esmu vairāk nomocījies, nekā jūs - dzemdējot?

26.11.2013 22:17 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es pilnigi ticu, ka si nav provokacija, bet gan reala problema!

un nevajag virieti uzreiz saukt rupjos vardos, jo redz vins ir atklati pateicis kas par lietu. ieteiktu dot vinam laiku, nevis uzbasties, parmest ko, kaut gan saprotu cik slikti autore jutas, jo pasas virietis pedejas nedelas nevelejas to, bet es gribeju. zinu cik stulba situacija.

un virietis dzemdibas-tas tiesam ir jaizverte vai vajadzigs. mans nespetu noskatities ka es sapes mokos. noteikti pec tam neveletos neko, lai neraditu man sapes potencialas grutniecibas del.
26.11.2013 22:19 |

10 gadi
Reitings 1582
Es saprotu tevi. Tiešām! Vienkārši, ja reiz vīrietis ir piedalījies dzemdībās un viņam ir trauma, tad lai arī meklē ārsta palīdzību un tiek ar to galā, nevis gaida, kad sieviete atgūstoties no dzemdībām, ar zīdaini uz rokām tagad mēģina iekustināt viņa daiktu!

Esmu pārliecināts, ka cilvēks savā būtībā mainās ļoti lēni, ja vispār mainās. Šis gadījums, ja, protams, tas nav autores izgudrota pasaciņa, ir interesants no cita viedokļa. Kāpēc agrāk (pirms gadiem 100) vīriešus, tēvus, brāļus un vīrus dzīšus dzina prom no šī procesa? Varbūt tad cilvēki zināja ko tādu, ko mēs esam aizmirsuši? Varbūt šeit ir pirmā atbilde uz jautājumu, ko nozīmē un sevī slēpj jēdziens " intīms"?
26.11.2013 22:22 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Dionysus
Ja tik ļoti izprastu, tad šāda diskusija nebūtu, tad nebūtu vīrieša neizpratne par to, ka vēders nākamajā dienā nav plakans, vēlme pēc seksa ir mazāka, kā arī sieviete mainās emocionāli. Un šādas lietas ne tikai šajā forumā ir aktuālas, bet citos māmiņu portālos arī. Tad arī rodas secinājums, ka vīrietis neizprot šo lietu līdz galam. Viņiem tas liekas tik vienkārši.
26.11.2013 22:23 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Par autores tēmu - nu tie izteikumi no autores vīra puses par tām traumām, orālo un nebūšanu normālai mātei ir tādi mazākais dīvaini nesmalkjūtīgi un stulbi. Es droši vien asi reaģētu, ja mans vīrietis pateiktu vienlaga kādos apstākļos - es negribu ar tevi mīlēties, bet tu man orālo vari.
Par tēmu kā tādu - es negribētu savu vīrieti dzemdību zālē. Jo es personīgi Melns izteikumam (ne viņa viedoklim kopumā, nejaukt) par dzemdībām kā "intīmu procesu" piekrītu. Intīms process nav sinonīms vienaldzībai, empātijas trūkumam utt. Normāls vīrietis tāpat uztrauksies, pārdzīvos arī aiz durvīm stāvot. Un, lai kā mēs mēģinātu panākt vienlīdzību bērna radīšanas procesā (abi sekso, abi iet uz pārbaudēm, vīrs uzņemas rūpes par sievu grūtniecības laikā ikdienā, cik vien spēj un apstākļi ļauj utt), pati bērna laišana pasaulē nav vienlīdzīgi izdalāma uz diviem. Un tā rokas turēšana, manuprāt, vairumā gadījumu noderīga un aizkustinoša izskatās tikai filmās. Bet tas ir tikai mans viedoklis.

piekrītu šim un Čāčas viedoklim.
Nav īsti adekvāti nosaukt vīrieti par mīksto, ja viņš nevēlās būt klāt dzemdībās. Citam no asinīm var slikti palikt, tā kā, ja vēl sievietei jādomā par to vīrieti blakus, nu nav tas pats labākais variants. Tas, ka esmu ar kādu kopā, nenozīmē, ka man ar sajūsmu jāuzņem visi dabīgie rocesi. Tik pat labi vīrietis var jums paprasīt pasēdēt ar viņu pie poda, kamēr viņš mokās ar caureju un paturēt rociņu. Slikts salīdzinājums, bet tas parāda to, ka katram ir robežas.
26.11.2013 22:26 |

Reitings 17203
Kāpēc agrāk (pirms gadiem 100) vīriešus, tēvus, brāļus un vīrus dzīšus dzina prom no šī procesa?

Tai laikā pāri ar seksu ar tik nodarbojās piķa melnumā, zem segas... Laiki mainās, uztvere ar mainās. Tai laikā ar ļoti daudz sievietēm vairāk bija kauns par sevi, un šo procesu kā tādu, loģiski ka tad ar vīrietis dzemdībās bija kas neiedomājams.
26.11.2013 22:26 |

10 gadi
Reitings 1582
Dionysus
Ja tik ļoti izprastu, tad šāda diskusija nebūtu, tad nebūtu vīrieša neizpratne par to, ka vēders nākamajā dienā nav plakans, vēlme pēc seksa ir mazāka, kā arī sieviete mainās emocionāli. Un šādas lietas ne tikai šajā forumā ir aktuālas, bet citos māmiņu portālos arī. Tad arī rodas secinājums, ka vīrietis neizprot šo lietu līdz galam. Viņiem tas liekas tik vienkārši.

Šis ir uzskatāms piemērs tam, ka mēs nevaram ielīst viens otra ādā. Ir tāda lieta kā vīrišķie hormoni. Mēs, vīrieši, labprāt ar izpratni attiektos pret visām jūsu pārmaiņām, ja vien varētu uz laiku "aizgriezt krāniņu", pa kuru hormoniņi tek :-D
26.11.2013 22:28 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Esmu pārliecināts, ka cilvēks savā būtībā mainās ļoti lēni, ja vispār mainās. Šis gadījums, ja, protams, tas nav autores izgudrota pasaciņa, ir interesants no cita viedokļa. Kāpēc agrāk (pirms gadiem 100) vīriešus, tēvus, brāļus un vīrus dzīšus dzina prom no šī procesa? Varbūt tad cilvēki zināja ko tādu, ko mēs esam aizmirsuši? Varbūt šeit ir pirmā atbilde uz jautājumu, ko nozīmē un sevī slēpj jēdziens " intīms"?

Iespējams. Bet ir jāņem vērā, ka mūsdienās vairs nepastāv tāda intimitāte. Agrāk atkailināta potīte vīriešiem bija "WOW", šodien vīrietis vispār to pat nepamanīs un tas viņam nešķitīs nekas ievērības cienīgs. Tāpēc arī piedalīšanās dzemdībās absolūti nav nekas īpašs. Ne no sievietes viedokļa (var iztikt bez vīrieša vai ar vīrieti), gan no vīrieša viedokļa (ir redzējis un zina pietiekoši, tāpēc tas nav nekas, no kā būtu jāizvairās)... Vienīgais, kas šiet ir pats svarīgākais - personīgā izvēle un vēlmes. Ja negribi, nevajag. Nav runa par to vai tas ir vai nav pareizi...
26.11.2013 22:30 |

10 gadi
Reitings 1582
Tai laikā pāri ar seksu ar tik nodarbojās piķa melnumā, zem segas... Laiki mainās, uztvere ar mainās. Tai laikā ar ļoti daudz sievietēm vairāk bija kauns par sevi, un šo procesu kā tādu, loģiski ka tad ar vīrietis dzemdībās bija kas neiedomājams.

Slikti, ka neviens par šo nevar būt par 100% pārliecināts. Un, ja nu ne tikai tas?
26.11.2013 22:30 |

10 gadi
Reitings 1582
Iespējams. Bet ir jāņem vērā, ka mūsdienās vairs nepastāv tāda intimitāte. Agrāk atkailināta potīte vīriešiem bija "WOW", šodien vīrietis vispār to pat nepamanīs un tas viņam nešķitīs nekas ievērības cienīgs. Tāpēc arī piedalīšanās dzemdībās absolūti nav nekas īpašs. Ne no sievietes viedokļa (var iztikt bez vīrieša vai ar vīrieti), gan no vīrieša viedokļa (ir redzējis un zina pietiekoši, tāpēc tas nav nekas, no kā būtu jāizvairās)... Vienīgais, kas šiet ir pats svarīgākais - personīgā izvēle un vēlmes. Ja negribi, nevajag. Nav runa par to vai tas ir vai nav pareizi...

Pie tā visa varu paturpināt, ka ar laiku "WOW" vairs diemžēl nav ne kails vēders, ne izlaisti mati, ne .....! Kas vispār ir palicis? Publiskās zīdītājas parūpēsies, lai krūtis arī būtu redzējis katrs tīnis, kas pēc tā visa paliks? Varbūt tā vieta, pa kuru tas bubucis nāk ārā arī vairs nav WOW? Nu, piedodiet, kā nosaukt seksošanu bez WOW? Kā tas no vīrieša puses saucas?
26.11.2013 22:35 |

Reitings 844
Intimitātei ir 101 dimensija. Un nekas nav lielāks WOW par patiešām īstu intimitāti Un mīlestību.
26.11.2013 22:40 |

Reitings 17203
Slikti, ka neviens par šo nevar būt par 100% pārliecināts. Un, ja nu ne tikai tas?

Nē nu protams es nesaku ka uz visiem 100 % tas tā bija, bet es domāju ka tas ir arī viens no iemesliem.
26.11.2013 22:46 |

10 gadi
Reitings 1582
Intimitātei ir 101 dimensija. Un nekas nav lielāks WOW par patiešām īstu intimitāti Un mīlestību.

Vīriešiem pirmais impulss, lai ar jums iepazītos, bieži ir mirkļa iekāre. Lai tā rastos, vismaz vīrieša fantāzijā kaut kam ir jābūt WOW. Kas var būt WOW, ja viss ir redzēts neskaitamas reizes? WOW tad var būt tikai ar silikonu pārpumpētas lietas, kuras pārspēj visu līdz šim redzēto. Piedalīsities sacensībā par lielāko silikona daudzumu?
26.11.2013 22:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits