Uzskatu, ka man ir jutas pret konkretu cilveku, ja ilgojos pec vina, domaju par vinu, interesejos par si cilveka dzivi, interesem, pienemu ne tikai vina prieksrocibas, bet ari savus minusus, respektivi, pienemu cilveku tadu, kads vins ir. Ja man ir jutas pret kadu cilveku, tad neieveroju tik siki visus defektus, piedodu nelielus grecinus. :D Varbut sis virietis nebut nav perfekts vai katras pasaules sievietes sapnu princis, tacu man ta ir bauda, atrasties vina kompanija-tas ka vins runa, gerbjas, kustas, smarzo, mimika, acu skatiens...patiesiba pat visdivainakie sikumi manas acis var likties skaisti un iekarot manu sirdi.:D Ta laikam ir kimija. Man noteikti ir jutas pret virieti, ja ik reizi pirms tiksanas jutos pacilata, starojosa, un satiekot vinu, ir patikamas tirpinas kermeni. Istas jutas noteikti ir tad, kad mana dzive ir iestajusies rutina, ir dazadi ikdienas stridini, sadzives problemas, bet neskatoties uz to, mes viens bez otra nevaram, katru dienu samilojam viens otru, mums ir saskaniga humora izjuta, un man sagada prieku iepriecinat savu partneri bez nosacijuma vai aprekina. Man ir jutas pret cilveku, ja es izjutu gadibu pret otru-man gribas parupeties par so cilveku, sagadat parsteigumus, iepriecinat, reizem aizmirst par savu laiku, energiju, komfortu, lai izraditu savas rupes. Tas man sniedz gandarijumu, un es no ta drizak iegustu energiju, neka zaudeju to.