Ciemiņa statuss?

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Droši vien ikviena ir izbaudījusi to ciemiņa statusu pie puiša, kad viss tiek pienests, aiznests, pagatavots, uz galda uzlikts, istaba, gulta sagatavota. Faktiski vienkārši atnāc ciemos un baudi atmosfēru kopā. Tā bija ar mani arī līdz šim. Ja viņš dzīvotu viens pats, droši vien vairāk pati uzņemtos un šiverētos. Bet tā kā vecāki tur dzīvo, es nemaz tā neuzdrīkstējos kaut kā baigi ņemties, izturējos kā ciemiņš.

Bet tieši pēdējās nedēļas laikā pamanu kaut kādas izmaiņas. Te man saka, lai traukus salieku trauku mazgājamā mašīnā. Lai uzklāju galdu, padodu no ledusskapja kau ko (iepriekš piemēram vispār neuzdrīkstējos svešu ledusskapi atvērt). Brīvdienās, kad ciemojos, vajadzēja palīdzēt mājas tīrīšanā. Vienmēr maltītes gatavo viņa mamma un es pat neuzdrīkstējos jautkies saimnieces lietās, ēdu, ko man deva, un teicu paldies. Tad puisis izteicās, ka Gunita varētu kādu dienu pagatavot vakariņas. Es ok...

Nē nē tikai nepārprotiet, ka esmu kaut kāda baltrocīte. Protams, ka es to visu varu darīt un man nav nekādu iebildumu. Vienkārši nevaru saprast, kā man to visu uztvert. Varbūt viņa vecākiem esmu apnikusi, ka esmu kaut kāda liekēde, kas visu laiku ciemojas? Tāpēc grib mani mazliet nostrādināt? Un pats puisis ar izskatās, ka grib mani likt vairāk pie darba. Vai arī es velti satraucos un tas ir uz labu?
25.11.2013 22:24 |

Reitings 536
Reģ: 24.02.2013
btw moš tu neesi izredzētā. moš tu esi vnk pelnrušķīta, tikai ne tik forša.
visu satīra, ēst uztaisa, bet tikai beigās kurvīti dabūsi.
25.11.2013 22:52 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
varbū viņš tā pateica mammai kamēr tu nedzirdēji :D tikai kaunās tev atklāt to. Man reiz bija tāds puisis, kurš vnk nevarēja tos vārdus pār lūpām dabūt un es nekādīgi viņu nesapratu, nesapratu kas notiek. Tad viņš man piedzēries atklāja, ka vnk kautrējās par to runāt, bet bija jau pa vēlu, jo viss dēļ tās nesaprašanās bija beidzies
25.11.2013 22:53 |

Reitings 536
Reģ: 24.02.2013
ak tu stulpā krabene-OoOooo
25.11.2013 22:54 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Sasodīts,mani neviens tā nav stādījis priekšā :D Tas taču ir jokaini.Ja mani atveda uz māju un parādīja vecākiem, uzaicināja uz ģimenes svinībām,tad tas ir nopietni. Kāpēc tev tāda nedrošības sajūta? Man liekas,ka tu visu laiku tā šaubīsies,kamēr tev gredzens nebūs pirkstā.
25.11.2013 22:55 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
ja runājam nopietni, es tevi saprotu. ceru, ka vecāki automātiski pieņem, ka esi viņa mīļotā meitene un viņš tikai kautrējas atzīties. bet es izrunātos ar puisi. ļoti iespējams, ka šī saruna ne pie kā nenovedīs, un tad, ja vēlēsies kaut ko mainīt, vajadzēs riskēt ar savām (ne)attiecībām, atsakoties palikt pie viņa pa nakti, šādi piespiežot viņu padomāt par jūsu attiecību statusu. bet viņa secinājumi var izrādīties arī negatīvi. bet, ja viņa vecāki arī tevi nopietni neuztver, tad es tavā vietā vienkārši turpinātu būt baltrocīte, egoistiski izmantojot viņu viesmīlību. jo var kaut vai no ādas līst laukā, cenšoties iepatikties vecākiem, bet puiša jūtas tas maz ietekmēs. protams, vēl tev ir izvēle pieņemt situāciju, kāda tā ir un spēlēt pēc puiša noteikumiem. būt par ''ērto'' meiteni, kurai viņš neko nav solījis.
25.11.2013 23:02 |

Reitings 6299
Ja mani atveda uz māju un parādīja vecākiem, uzaicināja uz ģimenes svinībām,tad tas ir nopietni.

man arī tā bija licies, bet izrādījās, ka mēdz būt arī nenopietni. tad bija stulba sajūta ģimenes saietos dzirdēt viņa atbildes uz radinieku jautājumiem - kā - jūs esat iemīlējušies? - emmm, mums ir labi kopā. tā ir tava mīļotā meitene? - emmm, draudzene... atceries, pagājušogad es arī uz ģimenes Z-svētku biju uzaicinājis draudzeni, jo citādi viņai būtu jāsēž vienai dzīvoklī šādā laikā....
25.11.2013 23:07 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
jo var kaut vai no ādas līst laukā, cenšoties iepatikties vecākiem, bet puiša jūtas tas maz ietekmēs.

...un kā vēl ietekmēs. Ja iepatiksies viņa vecākiem un puisis to jutīs, tas, viennozīmīgi, būs liels Tavs pluss. Arī tas, ka gan viņš, gan vecāki redzēs, ka esi saimnieciska.
Un galvenais - tiešām ESI, nevis izliecies/pārvērties par tādu tikai tad, kad Tev ir piešķirts kaut kāds īpašais statuss mājās/ģimenē.
25.11.2013 23:10 |

Reitings 6299
mīļotās statusu es nesauktu par ''kaut kādu īpašo statusu'', katrā ziņā, tas ir daudz labāks statuss par ''piegulētāja-kalpone''
25.11.2013 23:15 |

Reitings 6299
bet ir tāda vīriešu suga, kuriem ir alerģija no definētām attiecībām, jebkādā veidā definētām.
25.11.2013 23:18 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Bet arī "piegulētājas-kalpones" statuss netika noteikts!
25.11.2013 23:30 |

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
PAR. Piemēram, tādiem cilvēkiem kā Breivīks. Īsti nepiekrītu versijai, ka tas ir pārāk viegls sods. Nu labi, varbūt ir, bet, manuprāt, tādu cilvēku nāvessods atbrīvotu sabiedrību no bailēm, it sevišķi iesaistītās personas. Jo no cietuma, lai cik tas drošs arī nebūtu, ir iespējams izbēgt, kaut vai tas ir dumpis, vai kaut kāda avārija ēkā, kuras rezultātā iespējams no cietuma izkļūt. Bet, kam gan es piekrītu, ar šiem nāvessodiem jābūt ļoti uzmanīgiem - tiešām jāapsver, vai tas ir nepieciešams, nemaz nerunājot par to, ka jānoskaidro īstā vainīgā persona. Bailes, protams, ka nāvessodi nonoiet gālējībās un netiek nogalināti cilvēki par maznozīmīgiem noziegumiem.
25.11.2013 23:44 |

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Atvainojos, nepareizā diskusija.
25.11.2013 23:45 |

10 gadi
Reitings 3713
Reģ: 29.01.2009
Nu bet ko tu gribi, lai viņš tevi precēt sola?

Katrā ziņā, tas, ka tu tur kaut ko palīdzēsi izdarīt, var tikai būt plusiņš tavā labā (un nav jāpārvēršas par kalponi un nonstopā jāberž grīda, jātaisa vakariņas). Un tas, ka viņš tevi ir iepazīstinājis ar vecākiem, manuprāt, jau nozīmē, ka neesi vienkārši random meitene (nu ja viņš regulāri citas neveda uz mājām un ar vecākiem iepazīstināja otrā rītā).
25.11.2013 23:47 |

Reitings 6299
nebija citas izejas kā iepazīstināt, jo citādi atstāt meiteni pa nakti vecāku mājās nebūtu iespējams.
26.11.2013 00:35 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Njaa, par attieciibu statusu ir taa diivaini, saprotams, ka tev iipashi negribaas piedaliities, jo kopsh kura laika miiljaakajai ir arii maaja jaatiira? Be no otras puses, te ir vairaak runa par tevi un vinja vecaakiem. Vinjiem nav pienaakums tevi barot un aiz tevis tiiriit, ja esi tur bez maz vai ievaakusies, tas ir normaali, ka ar laiku saakat daliit pienaakumus. Un tas pat savaa zinjaa ir labi, jo liecina par to, ka vinja vecaaki tevi uztver par "saveejo cilveeku".
26.11.2013 00:43 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Tas man liekas pilnīgi normāli. Es nedomāju, ka viņi tevi uzskata par liekēdi. Drīzāk jau par savējo..
Es pati pieteicos palīdzēt, man neviens neprasīja.
26.11.2013 02:30 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Man gan tas nešķiet normāli.

Tie ir viņa vecāki, lai viņš pats tiek ar viņiem un mājas tīrīšanu galā. Ja jau attiecību statuss nav noteikts, tad sanāk, ka tu vienkārši nāc ciemos un tā ir tikai viņa problēma, ka viņam nav iespējas uzaicināt tev uz sev piederošam mājām (jo viņam to nav), tad lai pats ar senčiem tīra to māju, vai maksā par tavu uzturēšanos tur, vai baro tevi un sevi atsevišķi. Ja būtu tavā situācijā un man liktu kaut ko darīt pa mājām, tad, protams, neizpaustu augstāk aprakstītās domas, bet pamatojoties uz tām, noteikti uzsāktu sarunu par attiecību statusu.

Man bija līdzīgi ar ex-boyfriendu, pēc šķiršanas sākām tikties vienkārši līdzīgi kā jūs. Es viņu traki mīlēju, bet viņš "nezināja ko grib". Visu brīvu laiku pavadījām kopā, regulāri nakšņoju pie viņiem un tā, tas turpinājās gadu pēc šķiršanas, kamēr man neaizgāja, ka cilvēkam vienkārši ir ērti kārtot savas vajadzības tālu neejot.
26.11.2013 09:50 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Palieku pa nakti pie viņa katru otro vai katru trešo dienu. Brīvdienās piemēram vispār nodzīvoju trīs dienas tur. Būs apmēram divi mēneši šādā režīmā.

Nu tad jau gan, manuprāt, ir laiks palīdzēt. Tu esi biežs viesis un tā vajag. Brīnos,ka tu pati nebiji iedomājusies palīdzēt jau pirmajā mēnesī.
26.11.2013 09:57 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Nē nē tikai nepārprotiet, ka esmu kaut kāda baltrocīte. Protams, ka es to visu varu darīt un man nav nekādu iebildumu. Vienkārši nevaru saprast, kā man to visu uztvert. Varbūt viņa vecākiem esmu apnikusi, ka esmu kaut kāda liekēde, kas visu laiku ciemojas? Tāpēc grib mani mazliet nostrādināt?

man tas ir normāli vienmēr piedāvāt savu palīdzību. MAnas attiecības jau sen vairs nav tādā līmenī, ka atnākot ciemos pie vecākiem sēžu taisnu muguru plaukstas uz celīšiem uzlikusi, tomēr nekad nav bijis tā, ka es atnāku un tad mani sāk apkalpot. Es vienmēr pienāku klāt mammai vai omei (drauga) un paprasu, ko varu padarīt. Man tas liekas pašsaprotami. Mans draugs, kad atnāk pie manas mammas, vienmēr prasa, vai nav kkas jāpieskrūvē, jāsalabo. Man attiecības ir ne tikai es un mans draugs. Man ir svarīga ģimene - mana puse, viņa puse. Pat tad, ja es pie kāda no draugu radiem ciemojos 1x, es vienmēr piedāvāju savu palīdzību. man tas liekas pašsaprotami.
26.11.2013 10:07 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Palieku pa nakti pie viņa katru otro vai katru trešo dienu. Brīvdienās piemēram vispār nodzīvoju trīs dienas tur. Būs apmēram divi mēneši šādā režīmā.

Be no otras puses, te ir vairaak runa par tevi un vinja vecaakiem. Vinjiem nav pienaakums tevi barot un aiz tevis tiiriit, ja esi tur bez maz vai ievaakusies, tas ir normaali, ka ar laiku saakat daliit pienaakumus.

Divi mēneši ar palikšanu pa nakti katru otro, trešo dienu un visām brīvdienām tur - tas vairs sen NAV "ciemiņš".

Berzt istabas, domāju, no tevis neviens negaida, bet palīdzēt virtuvē traukus savākt, dārzeņus sagriezt, varbūt ēst uztaisīt, kādu reizi piedāvāties no veikala pārtiku atstiept - to jau nu gan tā kā jau sen bija laiks.

Un krista pareizi saka - tu dzīvojies viņa VECĀKU MĀJĀ, ēd no viņa vecāku ledusskapja, tā kā laipnu piepalīdzēšanu tu esi "parādā" VECĀKIEM pilnīgi neatkarīgi no tā, kādu statusu savā galvā tev ir piešķīris viņu dēliņš.
26.11.2013 10:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits