Attiecības darbā...

Reitings 286
Reģ: 29.01.2009
Vai kādai ir pieredze ar attiecībām darbavietā, priecātos ja padalītos.

Flirts pamazām pārauga nopietnākās attiecībās ar kolēģi, kas reizē arī mans tiešais vadītājs. Pa vakariem, brīvdienām esam kā norāli cilvēki, daudzkur ejam, dzīvojamaies pa māju, mīlējamies. Bet kā darbavieta, tā esam tikai kolēģi. Neviens par šo sakaru nezina, nestāstam un nereklamējam.

Un es par to jūtos dīvaini... Vai cepjos nevietā?
25.11.2013 14:22 |

Reitings 8272
un cilvēki, kas ar nodomu publisko savas attiecības, pēc tam brīnās, kāpēc citi bāž savu degunu tur, kur nevajag. nestraucies, šiem cilvēkiem vairāk interesēs, kad jums būs kkas slikti, nevis, kad jums būs viss lieliski, kad pirmais vilnis par kopā būšanu būs norimis.
esmu dzirdējusi, ka ir ļoti daudz vīrieši, kuri pārāk daudz strādā. vieni strādā daudz, jo bēg no kaut kā, bet otri ir darbaholiķi. es neskaitītu šeit īsti cilvēkus, kuriem pārlieku liela darba slodze ir īslaicīga (piemēram, nelielas pārejošas finansiālas grūtības). un tad nu tiem, kuriem darbs ir visa viņu dzīve, diemžēl attiecībām nav tā labākā vieta ierādīta.
no sākuma aprunātos ar vīrieti, vai neskaroties uz viņa saspringto darba ritmu, viņš vēlētos ar mani būt kopā ne tikai gultā vai kādu reizi vakaros tāpat vien. jums jau nav uzreiz jāiezīmē nopietna nākotnes vīzija, bet ļoti labi, ja ir doma par tādu. te ir pirmā vieta, kur jūsu ceļi var izšķirties vai nu tu gūsti kādu apliecinājumu jūsu attiecību nākotnei. tālāk, ja viņš vēlas kopīgu nākotni ar tevi, tev būs jāizlemj, vai tu vēlies attiecības, kur'tagad un nākotnē tomēr svarīgākā loma būs atvēlēta tev, nevis darbam. un ar to svarīgumu arī ir tā, ka vienam cilvēku vajag blakus nepārtraukti, kad pats ir brīvs, bet citam atkal attiecības tiek savādāk uzturētas. par piemēru minēšu to, ka mans draugs bieži strādā pa naktīm, bet tas mums netraucē jau dzīvot kopā diezgan veiksmīgi vairāk nekā gadu. tas nenozīmē, ka viņam darbs būtu pirmajā vietā, jo es sajūtu to, ka pirmajā vietā esmu es, bet cilvēkam ir jāstrādā, lai nopelnītu naudu.
25.11.2013 16:38 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Neatbalstu ideju par jebkadu attiecibu veidosanu darba-gan romantiskas attiecibas, gan ciesas draudzibas. Esmu jau vienreiz apdedzinajusies. Tiesa, mana gadijuma bija ta, ka izjuka laba draudziba, un si persona stradaja kopa ar mani. Manuprat, tas trauce koncentreties darbam, veicina intrigas un boja darba vidi. Viss ir skaisti lidz bridim, kamer tev ar so personu ir labas attiecibas. Tacu, ka zinams, no labam attiecibam lidz naidam ir viens solis. Ir loti gruti sadarboties un koncentreties, ja vel jadala kopiga darba vieta ar so cilveku. Skaista draudziba var parversties par mobingu darba vieta. Tas var but patiesam mulsinosi un neerti, ja tevi ar so cilveku saista kas vairak ka kolegialas attiecibas. Un musdienu cilvekam si darba vieta var but tikpat ka otras majas, kura paiet ieverojama dala dzives, tapec ir svarigi radit maksimali ertu un harmonisku darba vidi. Esmu no tiem cilvekiem, kuri uzskata, ka privatajai dzivei un darba dzivei butu jabut stingri noskirtai, un tas nevajadzetu jaukt kopa.
26.11.2013 03:51 |

Reitings 286
Ja es būtu kāda karjeriste, tad varbūt neatbalstītu. Bet mana dzīves prioritāte jebkurā gadījumā ir ģimene un attiecības, ne jau nu darbs
26.11.2013 09:07 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Jāmāk nošķirt darbs no privātās dzīves.
Es esmu priekšnieks savas bijušās draudzenes mammai un arī nākas nošķirt privāto dzīvi no darba .. tā bija vesela epopeja, kā abi plēsāmies agrāk .. tagad vismaz ir savstarpēja cieņa un viss ir ļoti ok.
Par tēmu runājot - attiecību skumā noteikti nevajag nedz kolēģiem zināt, nedz to afišēt. Būs nopietnas attiecības, tad arī paziņos .. vislabāk, ja jau pirkstā riņķis. Manuprāt, Tu cepies nevietā.
Un vēl viens ieteikums - neizmanto to, ka Tu esi viņa "sieviete", jo darbā viņam vajadzēs visu izvērtēt kā priekšniekam .. un Tev nekādas atlaides netiks dotas! (Vismaz es nedotu atlaides) Un nenest emocijas no vienas frontes otrā ..
26.11.2013 10:59 |

Reitings 101
Maini darba vietu! :)
26.11.2013 11:17 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es īsti nesaprotu, kāpēc ir tik nenormāli svarīgi, lai kolēģi zinātu par šīm attiecībām vai lai viņš darba laikā un darba vietā nez kādu uzmanību pievērstu. Darbs ir darbs. Traki, ka tas, ka kolēģi nezina, liek justies tik slikti.
Es saprastu, ja viņš slēptu visu no savas ģimenes un draugiem, un gribētu slapstīties nevis, piemēram, aiziet kopā uz kādu pasākumu. Jā, tad es tiešām justos slikti un nesaprastu - kāpēc viņš tā. Taču darbā... es vispār nesaprotu kāpēc darba ir jāizklāj sava privātā dzīve.
Es nezinu neko par savu kolēģu privāto dzīvi un mani tas arī īpaši neinteresē. Vienīgi, ir zināms, ka priekšnieka sieva arī strādā uzņēmumā, bet nekad neesmu redzējusi, ka priekšnieks kkādas robežas pārkāptu un nez kādu mīlu viņai darba laikā izrādītu.
Uzskatu, ka darbs ir darbs un brīvais laiks ir brīvais laiks. Uz darbu nāk stradāt, nevis izrādīt uzmanību vai ko tādu. Pēc apraksta izklausās normāls vīrietis.
26.11.2013 11:50 |

Reitings 8272
Ja es būtu kāda karjeriste, tad varbūt neatbalstītu. Bet mana dzīves prioritāte jebkurā gadījumā ir ģimene un attiecības, ne jau nu darbs

bet viņš kā izskatās, droši vien arī ir karjerists. un tagad viņš vēlas attiecības laikam ar tevi, bet nevēlas mazāk laika veltīt darbam. turklāt, karjeristi darbā jau nu noteikti nepieļaus, ka darbā tiek publiskotas viņa attiecības ar padoto. ja tu to afišēsi, vari palikt bez attiecībām.
un tas, ka tev darbs nav svarīgāks, nenozīmē, ka tas ir slikti. bet viņam darbs ir svarīgāks par attiecībām, ko diez vai tu varēsi mainīt. un tas nenozīmē to, ka vienam vai otram ir taisnība vai nav, bet vnk jūs esat pavisam atšķirīgi cilvēki. protams, nezinu īsti, kā tur dzīvē ir, un spriežu tikai pēc sniegtās informācijas.un tu nevari viņam pavēlēt, lai tagad attiecības viņam būtu pirmajā vietā. neskatoties uz to, ka jūs kā tā esat dažādi cilvēki, tu vēl nemaz nezini, vai viņš vēlas ar tevi nopietnas attiecības. varbūt tur arī slēpjas visu jautājumu atbilde.
26.11.2013 15:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits