un cilvēki, kas ar nodomu publisko savas attiecības, pēc tam brīnās, kāpēc citi bāž savu degunu tur, kur nevajag. nestraucies, šiem cilvēkiem vairāk interesēs, kad jums būs kkas slikti, nevis, kad jums būs viss lieliski, kad pirmais vilnis par kopā būšanu būs norimis.
esmu dzirdējusi, ka ir ļoti daudz vīrieši, kuri pārāk daudz strādā. vieni strādā daudz, jo bēg no kaut kā, bet otri ir darbaholiķi. es neskaitītu šeit īsti cilvēkus, kuriem pārlieku liela darba slodze ir īslaicīga (piemēram, nelielas pārejošas finansiālas grūtības). un tad nu tiem, kuriem darbs ir visa viņu dzīve, diemžēl attiecībām nav tā labākā vieta ierādīta.
no sākuma aprunātos ar vīrieti, vai neskaroties uz viņa saspringto darba ritmu, viņš vēlētos ar mani būt kopā ne tikai gultā vai kādu reizi vakaros tāpat vien. jums jau nav uzreiz jāiezīmē nopietna nākotnes vīzija, bet ļoti labi, ja ir doma par tādu. te ir pirmā vieta, kur jūsu ceļi var izšķirties vai nu tu gūsti kādu apliecinājumu jūsu attiecību nākotnei. tālāk, ja viņš vēlas kopīgu nākotni ar tevi, tev būs jāizlemj, vai tu vēlies attiecības, kur'tagad un nākotnē tomēr svarīgākā loma būs atvēlēta tev, nevis darbam. un ar to svarīgumu arī ir tā, ka vienam cilvēku vajag blakus nepārtraukti, kad pats ir brīvs, bet citam atkal attiecības tiek savādāk uzturētas. par piemēru minēšu to, ka mans draugs bieži strādā pa naktīm, bet tas mums netraucē jau dzīvot kopā diezgan veiksmīgi vairāk nekā gadu. tas nenozīmē, ka viņam darbs būtu pirmajā vietā, jo es sajūtu to, ka pirmajā vietā esmu es, bet cilvēkam ir jāstrādā, lai nopelnītu naudu.