Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Cosmo Ziemassvētku kartiņu apmaiņa[!]

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
Vairākām meitenēm likās labāka doma par kartiņu apmaiņu, vēlams, ar roku darinātām un kādu īpašu tekstu, nevis banālo dzejoli-"pīrāgam nabagam". Kartiņas varētu parakstīt ar cosmo niku,ja ir vēlme. :)
Tātad noteikumi:
Līdz 1.decembrim(tā ir vesela nedēļa), gaidu jūsu vārdu,uzvārdu un adresi. Tad pēc 1.decembra es visām,kas piedalījās izsūtīšu kādas citas meitenes adresi un varēsiet sākt darbu-gatavot,rakstīt un izsūtīt kartiņas!
Vēstules ar info sūtiet tepat cosmo vēstulēs, apsolu,ka jūsu adreses nepubliskošu. Un vispār, būsim uzticīgāki un sirsnīgāki šajā laikā.
24.11.2013 16:42 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Manas rokas aug no dibena, es meegjinaaju sataisiit kartinjas, sanaaca ljoti ljoti nesmukas, es paraudaaju un izmetu, jo arii gjimenei gribeeju taisiit baigaas smukaas DIY kartinjas :D Taapeec es varu taam, ar ko sarunaaju, suutiit pirktaas? :D
19.12.2013 23:10 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
un jaa, taapeec veel neesmu izsuutiijusi, bet riit es eju kartinju shopingaa un tad jau pa taisno uz pastu ;)
19.12.2013 23:11 |

Reitings 208
Reģ: 03.05.2011
Sūtīju trīs meitenēm, tāpēc pieļauju,ka arī man tiks atsūtītas vairākas kartiņas, bet, lai nu kā, esmu saņēmusi savu pirmo kartiņu, par kuru esmu ļoti priecīga! :)) Klāt bija pielikts ari tik mīlīgs Ziemassvētku piekareklītis(nezinu kā lai nosauc-tāds ko var arī karināt eglītē ), ka uzreiz pieķimerēju klāt pie vainaga,kas uz ārdurvīm uzlikts! Tik mīlīgi izskatās! :) Paldies!

Mana kartīte:
19.12.2013 23:25 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
be_you_, kāda Tev mīļa vēstulite pienākusi! :)

Es savējās Ziemassvētku kartiņas esmu izsūtījusi otrdien. Diemžēl, dažādu sakritību dēļ, man galīgi nebija laika, lai pati mestos klāt kartiņu pagatavošanai, tāpēc nācās pirkt. Tā kā sūtīju arī savai ģimenei, manējie jau ir ziņojuši, ka kartiņas ir saņemtas, tad arī cosmo meitenei, kurai izsūtīju, kartiņai jau jābūt pastkastītē :)
Pati vēl arī kartiņu gaidu :)
20.12.2013 21:50 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Meitenes ir kāda vēl saņēmusi? :) es vēl gaidu! :)

demoiselle man bija līdzīgi! :D bet kartiņas uztaisīju. Tādas nekædas, bet galvenais, ka no sirds un asarām! :D es jau izsūtīju, kaut kad drīz vajadzētu būt. Un man vari sūtīt pirktu, droši! :D
22.12.2013 14:14 |

Reitings 113
Reģ: 15.05.2009
Es meiteņu kartītes saņēmu- paldies! Ļoti skaistas! :)

Savas arī - izsūtīju! Cerams, ka jau saņēmušas!
25.12.2013 16:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits