Cosmo Ziemassvētku kartiņu apmaiņa[!]

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
Vairākām meitenēm likās labāka doma par kartiņu apmaiņu, vēlams, ar roku darinātām un kādu īpašu tekstu, nevis banālo dzejoli-"pīrāgam nabagam". Kartiņas varētu parakstīt ar cosmo niku,ja ir vēlme. :)
Tātad noteikumi:
Līdz 1.decembrim(tā ir vesela nedēļa), gaidu jūsu vārdu,uzvārdu un adresi. Tad pēc 1.decembra es visām,kas piedalījās izsūtīšu kādas citas meitenes adresi un varēsiet sākt darbu-gatavot,rakstīt un izsūtīt kartiņas!
Vēstules ar info sūtiet tepat cosmo vēstulēs, apsolu,ka jūsu adreses nepubliskošu. Un vispār, būsim uzticīgāki un sirsnīgāki šajā laikā.
24.11.2013 16:42 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Man tieši liekas forši, ka var sarunāt un ar vairākām pēc pašas izvēles, šādi sasūtīties(labs vārds ), nevis tikai ar vienu, kura noteikta.

Man arī šķiet, ka foršāk būtu, ja var sasūtīties ar vairākām :)
24.11.2013 17:21 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
tagad pēkšņi problēmas,ka māju apzags

tu esi vienīgā, kas te runā par māju apzagšanu
24.11.2013 17:22 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nav jānorāda uzvārds, var arī tikai vārdu norādīt sūtot pastkarti, tā kā - netiks nemaz identificētas personas. ;)
24.11.2013 17:24 |

Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
krabis-ooo
Vienīgā runāju,bet pārējās domā. Nu negribi te piedalīties, tad nepiedalies. Kāpēc te vispār,kas jāraksta bija? :)

10 gadi
Reitings 532
Reģ: 29.01.2009
Ne jau aiz zila gaisa cilvēki izdomā nedot savas adreses un vārdus - pēc tā, kādas diskusijas ir veidotas un lasītas ar vārdiem un uzvārdiem, žultainu komentāru par viņu privāto dzīvi, kas pēc tam uzrakta - pēc tā arī rodas šī piesardzība.

Un tas, ka Ziemassvētkos visur ir siltums, gaišums un mīlestība neatturētu žultaina tipa cilvēkus izmantot citu cilvķu personisko informāciju, lai kārtējo reizi uzceptu kādu diskusiju pat ar viņu bildēm.
Pie tam - vēl novēroju, ka tādas diskusijas ir vislasītākās.

Bet ideja - baigi forša :)

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
par to apzagshanu - nav nemaz tik neiespéjami, ípashi, ja sheit ir pietiekami izklástíta privátá dzíve - dzívo viena, strádá no tikiem lídz tikiem, pieder iphone, 2 kompji, utt, sunja nav, utt.dzívoklju zagljiem viegls loms... já, já tá nenotiek :D un vél visádas Banditas apspriedís ne tikai júsu izmérus bet arí májas krásu. vai to vajag? tá jau es labprát piedalítos, bet man negribás dr.lv kaudzi lúrikju un spriedelétáju vai mani matu gali nav saplaisájushi :D
24.11.2013 17:27 |

Reitings 558
Pie tam, agrāk visos Sīrupos un Spicajās avīzēs publicēja savas adreses, vārdu un pat bildi nekaunējās ielikt. Varu derēt,ka 80% no meitenēm desmit gadus atpakaļ lika sludiķus Spicītēs,bet tagad pēkšņi problēmas,ka māju apzags vai vārdu ieraudzīs. Negribat-nepiedalaties.

+++++

Tās diskusijas ar vārdiem un bildēm ātri vien arī dzēš.

Varbūt tomēr tās,kuras grib un kuras nebaidās, sūtiet nedēļas laikā man vēstulēs savu adresi un es izlozēšu,kura kurai sūtīs. Nikus neatklāšu, katrai,kas piedalīsies, pretī saņems vienu adresi. Ja grib piedalīties vairākas reizes, var to pieminēt un tādējādi es tā cilvēka adresi iedošu,piemēram,2-3 cilvēkiem un šim cilvēkam arī iedošu 2vai 3 citu cilvēku adreses,kam sūtīt,tādējādi var piedalīties vairākas reizes un saņemt vairākas kartiņas,ja ir vēlme.
24.11.2013 17:28 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Nejau par māju apzagšanu vai ko es domāju, kad raxtiju, bet gan par cilvēkiem, kam patīk veidot stulbas diskusijas, lai citus apsmietu un pazemotu par neko !! Cosmo forumā, diemžēl, tas notiek ļoooti bieži!
24.11.2013 17:29 |

Reitings 558
Vienīgais,kas jūs draugos var aplūrēt esmu es un tas cilvēks,kuram iedošu jūsu adresi. Tie ir divi cilvēki maximums. Varu pateikt,ka man neinteresē jūsu draugu profili, vienkārši gribu noorganizēt kaut ko interesantu un jauku.
Atgādinu-rakstiet šeit tikai tās,kuras grib piedalīties, papukstēt var arī citās diskusijās.
24.11.2013 17:30 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Agrāk, ieliekot savu vārdu Spicītē, neviens neķidāja to, kāda resna cūka esi un tml. Nav korekti salīdzināt ārkārtīgi dažādus laikus un formas. Ticu, ka ja būtu bijis tāds Spicītes forums, viss būtu bijis, bet šobrīd internets ir pilns ar neiecietību un negācijām. Ideja ir jauka, bet jāsaka godīgi - dalīties ar savu vārdu, uzvārdu+adresi - ar svešiem cilvēkiem - to grūti saukt par saprātīgu rīcību. Bet var jau bez uzvārda, protams. :)
24.11.2013 17:32 |

Reitings 1440
Reģ: 08.04.2013
Piedalos :) Vienīgais, kā tad tur beigās paliek ar tiem noteikumiem - sūtam jautājumu uzdevējam vai savā starpā? Man patīk ideja par sasūtīšanos savā starpā.
Te neko nevar saprast, noteikumi mainās ik pēc komentāra :D
24.11.2013 17:34 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Agrāk, ieliekot savu vārdu Spicītē, neviens neķidāja to, kāda resna cūka esi un tml. Nav korekti salīdzināt ārkārtīgi dažādus laikus un formas. Ticu, ka ja būtu bijis tāds Spicītes forums, viss būtu bijis, bet šobrīd internets ir pilns ar neiecietību un negācijām. Ideja ir jauka, bet jāsaka godīgi - dalīties ar savu vārdu, uzvārdu+adresi - ar svešiem cilvēkiem - to grūti saukt par saprātīgu rīcību.
Jāpiekrīt,ka mūsu un it īpaši cosmo laikmetā,tas ir kā ir.
Es noteikti neatbalstu un pati nepiedalītos šādā akcijā.

Bet,tās kuras vēlas,lūdzu! :)
24.11.2013 17:36 |

Reitings 784
Reģ: 22.04.2010
milas meitenes, neesat tacu tik leticigas. nedodiet savu vardus, dzivesvietu pa labi un kreisi, kas zin, moska autorei pavisam kreisas domas un kartisu sutisana ir tikai aizsegs. jus nekad nevarat zinat, kas slepjas aiz ta cilveka nika. vai ta bus maju zagsana vai publiska zakasanas.
iespejams, autorei ir labi noluki, bet to jau nevar zinat. sargat sevi pasas, cik gan daudz pa tv nestasta visadus gadijumu. sis ir forums, meitenes, turklat anonims, neesat mulkes
24.11.2013 17:37 |

Reitings 954
Es nesaprotu,ko te raksta tās,kuras negrib piedalīties? Tā kā vecas omes, maizi veikalā nepirks,bet vienalga pataustīs,cik mīksta garoza. :D
24.11.2013 17:38 |

Reitings 954
milas meitenes, neesat tacu tik leticigas. nedodiet savu vardus, dzivesvietu pa labi un kreisi, kas zin, moska autorei pavisam kreisas domas un kartisu sutisana ir tikai aizsegs. jus nekad nevarat zinat, kas slepjas aiz ta cilveka nika. vai ta bus maju zagsana vai publiska zakasanas.
iespejams, autorei ir labi noluki, bet to jau nevar zinat. sargat sevi pasas, cik gan daudz pa tv nestasta visadus gadijumu. sis ir forums, meitenes, turklat anonims, neesat mulkes

Šito varēji teikt tajā diskusijā, kur meitenes savas pus sejas un pakaļas lika!
24.11.2013 17:39 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
iesaku lai cosmo jautájumu uzdevéjs te ieliek epastu, uz kuru nosútít adreses, tad arí vinja nezinás júsu niku un nesasaistís várdu ar niku. vismaz no apkjengáshanas izbégsiet, ja nu tomér nolúki nav tie labákie!
24.11.2013 17:40 |

Reitings 558
Jā, nav slikta doma,tā tiešām neuzzinās nikus. Tūliņ izveidošu e-pastu uz kuru nosūtīt vārdu un adresi. Tādējādi, nenorādot niku.
24.11.2013 17:42 |

Reitings 558
[email protected]
1)Sūtiet un norādiet vārdu, adresi. Ja esat ļoti piesardzīgas, var nenorādīt uzvārdu,jo domāju,ka tāpat aizies vēstule. Pārbaudiet,vai adrese uzrakstīta precīza.
2) Tās,kuras ir gatavas sūtīt kartīti uz ārzemēm, pieminiet to!
3) Ja vēlaties sūtīt un saņemt vēstules no vairākām meitenēm, tad minat skaitu CIK kartītes sūtīsiet. Jūsu adresi izlozēšu tik reizes,cik norādīsiet un pretī saņemsiet tik pat adreses!

Var piedalīties meitenes no jebkuras valsts, jo būtu interesanti saņemt un sūtīs kartītes arī citur.

Lūdzu, pārbaudiet savus e-pastus pēc 1.decembra, kad notiks izlozēšana.Katru sagaidīs vēstule ar meitenes vārdu un adresi.

Paldies visām kuras grib piedalīties!
24.11.2013 17:49 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
es arī labprāt uz šo parakstos .. tā , ka gaidīšu vēstules! ;D
24.11.2013 17:55 |

Reitings 954
Super! Domāju,ka autore norādīja drošu veidu kā neuzzināt ne nikus,ne uzvārdu,lai gan es jau savu aizsūtīju. :D Ceru,ka nav jābaidās no ļaunajām acīm draugos vai mājas aplaupīšanas. :D :D
24.11.2013 17:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits