Samsung galaxy tab 2, 10.1 P5100 balts.
Kopš jūnija manā īpašumā.
Nu, ko lai saka. Man personīgi viņš var aizstāt jebkuru datoru. Vienīgais, kas man lika padomāt par to, vai labāk nebija iegādāties portatīvo mazos izmēros - datorspēles. Izmantoju ikdienā.. skatos filmas, seriālus, sērfoju internetā, lietoju dažādas aplikācijas, spēlēju spēlītes, rakstu dokumentus, zīmēju, skatos prezentācijas, izmantoju e-pastu, fočēju bildes, vajadzības pēc uztaisu video. Visam var atrast aplikācijas, tai pašai dokumentu rakstīšanai, prezentāciju veidošanai. Ir vieta gan sim kartei, gan papildus atmiņas kartei. Man ir 16gb iekšā, reāli izmantojami ir kaut kur ap 11gb. Aizpildīts tad, kad iekšā salikta pilna sezona seriāla un kādas 3 filmas + visas manas aplikācijas. Baterija ir lieliska, kalpo arī kā telefona aizvietotājs nepieciešamības gadījumā, tikai, protams, zvanu kvalitāte strauji sarūk, atrodoties skaļā vietā vai tur, kur apkārt daudz cilvēku. amm, ko lai vēl pastāsta.. Man tā nav spēļmantiņa, man tas reāli ir dators, bez kura iepriekš nesaprotu, kā dzīvoju. Viss ir vienā mazā ierīcē - sākot ar kalendāru un plānotāju, beidzot ar jaukām bildēm un īsziņām.