Varbūt cilvēks, kurš tagad aizgāja uz Vecrīgu, no rīta bija baznīcā un aizlūdza par cietušajiem. Tas, ka viņš nesēž četrās sienās un neraud, nenozīmē, ka nejūt līdzi.
Un, nekatoties uz nelaimi, mūsu pārējo dzīves turpinās.
Varbūt es kaut ko esmu palaidusi garām, bet vēl neesmu dzirdējusi, ka kāda no līdzi jūtošajām meitenēm izteiktos nievājoši vai uzrietu tām, kas šeit to nedara.
Bet vispār Jasmīnai ir taisnība, kad te kāda sāk runāt par bēbīšiem , tad redz, nav ko līst. Bet par Maximu var runāt priekšā un pakaļā .. Nu man negribas lasīt to visu, bet man nav citas iespējas, jebkura lpp vai diskusija ko atveru ir par šo ...
Pareizaak gan saldejuma kokteili.. Un es slima, dabuutu raajienu pamatiiguDaudzi kakla-deguna-ausu ārsti tieši iesaka slimības laikā ēst saldējumu un arī ikdienā.
nu cik var par to traģēdiju runāt? Ja ir iespēja, palīdziet, ejiet kaut ko dariet - cik var kladzināt! Visas šitās gaudulīgās runas un melnās lentes ko cilvēki salikuši facebookā profilos, liekas pārspīlēti un muļķīgi. Ir skumji un, ir žēl, protams, bet nevajaga no tā uztaisīt kaut kādu balagānu!!!!
Cerams, ka juus arii ikdienas dziivee esat tik liidzcietiibas un labestiigas kaa tagad gribat uztaisiities. Kaut gan maz ticams, ka taa ir.
Ko man dariit, ja man vienalga? ir jau beediigi9, ka beerni palikushi bez vecaakiem utt. bet tie cilveeki man bija sveshi. Maz ticams, ka juus savam tuvaakajam taa justu liidzi, kaadam kaiminjam, kaa tagad svesiniekiem. nevajaga te izlikties