Been there, done that.
Nav gadījumā tā, ka Tu ar savu lielo mīlestību viņu smacē nost? Vai jūs esat runājuši par tiem iemesliem, kas liek ņemt tās pauzes?
Manā gadījumā, kad visu 57 pašķiršanos iniciatore biju es, viņa pārliekā mīlestība mūs nogalināja. Viņš īsti neko negribēja darīt, tikai visu laiku būt ar mani, līdz ar ko viņš kaut kā kļuva man garlaicīgs, iestājās rutīna. Viņš sēdēja mājās, es skraidīju apkārt ar draugiem, jo mājās bija garlaicīgi. Mums aptrūkās par ko runāt, mani sāka kaitināt viņa paradumi. Tomēr pēc katras pašķiršanās, kas ilga max 2 nedēļas mēs sagājām atkal kopā. Pēc laika apnika, turklāt manā dzīvē ienāca vēl kāds vīrietis, tad nu gāju pie savējā runāties, ka tā vairs nevar un jāliek lielais treknais punkts. Viņš manis dēļ mainīja visu savu dzīvi, darbu, paradumus, un mēs atkal sagājām kopā. Un tad atkal - man iestājās apnikums un pēc gadiem ilgas čakarēšanās es vienkārši aizbraucu no valsts. Ne tikai viņa dēļ, bet zinu, ja mēs abi būtu vienā pilsētā, šī nervu bendēšana turpinātos, jo puisi es joprojām savā ziņā mīlu, bet...
tagad skatos atpakaļ un domāju - varbūt tā vaina bija manī, varbūt tā biju es pati, kas sevi nogarlaikoja līdz nāvei. Esot jaunās attiecībās es par to šausmīgi baidos.