Mums darba ir nepatikama situacija. Kads no kolegiem zog. Ieveroju, kadas 3 reizes, ka maka nauda ta ka mazak, bet nezinaju cik precizi man bija. Tad domaju, ka nevar but, ka kads nem, iedomajos varbut man ir paranoja :D
Bet tad pazuda atkal, soreiz esmu parliecinata, ka man nav paranoja, bet kads zog. Ari vel vienam kolegim pazuda nauda.
Somas visiem stav koplietosanas telpa, nav skapisi, vai aizsledzami plaukti. Un nauda lidzi man ir nepieciesama, jo var gadities situacijas, kur nevaru norekinaties ar karti. Viens kolegis iedomajas iezimet banknotes, un ja atkal pazudis, tad meklesim, kuram sis banknotes ir. Bet man skiet tas nav reali, jo nebus jau ta, ka iznems no svesa maka un skaisti ieliks sava maka to naudinu. Viennozimigi kaut kur pasleps, drebes, vai kadas kabatinas, ja ta ir sieviete, tad varbut pat krusturi. Un izgerbt plikus jau nevaram!
Vienigais variants ir vairs neturet naudinu maka, bet turet kabata, lai turpmak izvairitos no apzagsanas.
Visnepatikamak, ir tas, ka zaglis ir viens no kolegiem. Visiem ir labas attiecibas un sanak, ka katru dienu runajamies, smejamies, stradajam kopa un tad aiz muguras apzog. :(
Varbut ir kads padoms, ka varetu piekert to cilveku!