Zolitūdes Maxsimā iebrucis jumts.....

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
Jau dzirdējāt? http://www.delfi.lv/news/national/politics/zolitude-maxima-veikalam-iebrucis-jumts-ir-cietusie.d?id=43837112
21.11.2013 18:43 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Atminoties par Anny pieminēto beztēmu par karmu.. es par to domāju, tieši tās diskusijas sakarā.. Meitenes teica-karma, katra cilvēka karma.. Nu pēc šādiem gadījumiem, veljovairāk uzskatu, ka karmas ir pizdings. visi cunami, vētras utt... neuzskatu, ka šie cilvēki ir paši vainīgi, un nemūžam neuzskatīšu tā.
24.11.2013 20:14 |

10 gadi
Reitings 485
Reģ: 18.03.2010
ok,varbut parklausijos.. bet vai teica ka kads berns ir izglabts?
bet runaja par mirusajiem,un tad saka par berniem..tv3play vel sodienas neka personiga nav ielikts,tur ari bija sis sizets..
24.11.2013 20:15 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Kā jums patika Maximas komunikāciju speciālisti vai kas viņi bija? Man kauns klausīties bij..
Jā, starp citu, man arī likās, ka tas glābējs pateica, ka " bērnu nebija TIK DAUDZ". Draugam pārprasīju, viņš ar teica, ka tā izklausījies..
24.11.2013 20:16 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
glabejs sizeta teica,mirusu bernu nebija tik daudz..
nu tatad bija,apec par to nerunaa nekur citur..

lilooo, tā nu gan viņš neteica, netaisi te tagad vēl lielāku drāmu kā jau ir!
24.11.2013 20:16 |

Reitings 122
Reģ: 01.05.2012
Nekā personīga taču varēs redzēt tv3 play?? Ļoti gribu noskatīties, bet pašlaik neatrodu!
24.11.2013 20:17 |

Reitings 33
Reģ: 16.05.2011
Demi, nav vēl ielikts :) es ar gaidu.
24.11.2013 20:19 |

Reitings 906
Reģ: 18.02.2012
Jā, asaras sagāja acīs arī man. Sirds sāpēja. Pretīgi bija skatīties uz tiem Maximas pārstāvjiem, kā viņi meklēja atmaskas tur, kur viņu vienkārši nav - tur, kur paši ir pieļāvuši kļūdas un tai vietā, lai tās atzītu padara sevi par muļķiem visas valsts priekšā. Ar lepnumu skatījos uz ugunsdzēsēju intervijām un arī puišiem, kas pieteicās palīdzēt. Bet vislielākais naids parādijās pret tiem cilvēkiem, kas ir atļāvuši būvēt šo ēku un uz tiem, kuru dēļ nelika evakuēt cilvēkus - ceru, ka arī šie cilvēki saņems sodu, jo es uzskatu, ka tieši viņi arī ir vainīgie. Pretīgi bija arī klausīties kādos apstākļos cilvēkiem tur nācās strādāt. Nav brīnums, ka viņiem trūkst darbinieku un nebrīnīšos, ka pēc šī atgadījuma trūks vēl vairāk, jo daļai cilvēku būs riebums pret šo darba devēju attieksmi tapēc daudzi arī ateiksies iet uz turieni.

Reitings 4962
Tag LNT ir uzaicināti kaut kādi laikam tās ēkas būvspeciālisti

Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Gan jau, ka būs tv3play. Kāpēc tiešraidi neskatījāties?

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Es iedomājos par cilvēkiem, kas strādā tajā Zolitūdes maximā, bet tajā dienā viņiem nebija maiņa, brīvdiena. Tagad viņi palikuši bez darba. Varbūt viņiem arī vajadzīga tā saziedotā palīdzība. Ja tur ir tik niecīgas algas, tad noteikti viņiem nav lielu uzkrājumu. Vai par to kāds jau uzņēmies rūpes?

Reitings 4962
A nu varbūt vienkārši kādi eksperti, vēl nevaru saprast, nupat ieslēdzu
24.11.2013 20:20 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Ella, un visas citas, jūs varat nomētāt mani ar akmeņiem un nozākāt , cik gribat, man ir dziļi vienalga. Es pati esmu ļoti, ļoti dziļi tajā iekšā un savu esmu jau izraudājusi. Bet es tāpat pieturos pie sava teiktā, ka gan jūs, gan es, reizēm arī paši pārāk vieglprātīgi attiecamies pret ļoti daudz ko, tām pašām trauksmes sirēnām un signalizācijām. Un es tikai aizstāvēju savu viedokli, ka nevar vainot tikai Maximu - tā vismaz uzņemas atbildību, maksās pabalstus, nodrošinās bērnus līdz pilngadībai, atšķirībā no būvniekiem, kas bija visvainīgākie šajā situācijā, bet cenšas tagad novelt vainu viens uz otru vai ir jau aiztinušies prom kaut kur uz Maldivu salām, lai nav jāsēž aiz restēm, jo ja kaut ko tiešām sāks rakt, tad noteikti atradīs vainīgo, un cerams, ka šajā reizē tā arī būs. Vai arī atšķirībā no Rīgas domes, kur jau konfiscēti un pielaboti attiecīgie dokumenti. Ar to es gribu teikt, ka man šķiet muļķīgi visu vainu novelt tikai uz Maximu un apgalvot, ka tur vairs neiepirksies. Alfa arī, ja kas, turas uz puņķiem, un daudzi citi jaunie projekti arī. Manā skatījumā vainīgi ir būvnieki, kuriem ir tikai savas biznesa intereses un pasūtītāji, piemēram, Rīgas dome, kurai iedodot kukuli jebko var izdabūt cauri.
24.11.2013 20:21 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Gemini - varbūt tas lielāks dabas katastrofas ir pateicoties visas cilvēces karmai? Civilizācija iet uz postu - iznīcina planētu un reāli domājot daudz kas iet PRET dabu, cilvēks jūtās visvarens - iespējams šādi Māte daba atgādina, lai cilvēks atceras cik niecīgs tas ir uz pasaules fona. Tas gan neattiecas uz doto tēmu, bet šādā laikā vairāk gribas domāt par cēloņiem un sekām, par ezotēriku par nāvi.

Kaut kur lasīju vakar caurskatot, ka šī traģedija ir zīme tam, ka mūsu sabiedŗībā ir problēmas, ka mēs esam iepuvuši, ka jānāk pārmaiņas un šī nelaime būs tas atskaites punkts pēc kura mums jāaizdomājas par vērtībām, par dzīvi. Jāmaina sevi un mainīsies arī valdība, cilvēkiem jākļūst atbildigākiem un kaut kam ir jāmainās.
24.11.2013 20:21 |

10 gadi
Reitings 5181
Pa LNT iet labs sižets. Iesaku.
24.11.2013 20:22 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
ka gan jūs, gan es, reizēm arī paši pārāk vieglprātīgi attiecamies pret ļoti daudz ko, tām pašām trauksmes sirēnām un signalizācijām.

Tieši tā - ari tie MAximas vadītāji, atbildīgie darbinieki ir tie pasi "jūs un mēs, tu un es". Kāpēc gan kļūstot par uzņēmējiem daži cilvēki zaudē savu cilvēcību? Naaizmirsīsim, ka kādreiz arī tu un es un jebkura no šīs diskusijas lasītājām var kļūt par atbildīgo evakuācija, varam kļūt par veikala vadītājām, par celtniecības formu īpašniecēm, būvvaldes ekspertēm - tad tiešam nedrīkst aizmirst, ka nedrīkstam būt vieglprātīgas.
24.11.2013 20:24 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
kad lasīja to MAXIMAS darbinieku vēstuli es apraudājos. Manī tagad ir naids pret šo uzņēmumu. Darbiniekus uzskata par vergiem. Pietrūkst tikai pieķēdēt pie kasēm,lai uz wc lieki nestaigā. Nenormālie uzņēmēji. Arī manī tagad mājo naids un dusmas uz šī uzņēmuma galvām.

tā ir visur. visa pamatā ir nauda. vienkārši Maxima uzrāvās, tas viss. visi tie giganti - maxima, rimi, hesburger u.c.., kuri izmaksā santīmus saviem ne apdrošinātajiem, ne cilvēcīgos apstākļos strādājošajiem darbiniekiem, ceru, ka gūs labu mācību, bet naivi cerēt...
24.11.2013 20:24 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Runāju ar brāli, izrādās, ka viņš 4dien bija plānojis ielidot Rīgā, biļeti jau mēnesi atpakaļ nopirka, bija jākārto darīšanas Imantā, pēc, kuras grasījies piebraukt pie Zolitūdes Maximas un iepirkties veikalā. Taču nedēļas sākumā uzpeldēja cits darba piedāvājums, kuram piekrita un neatlidoja uz Rīgu. Un labi vien ir. Dievs pasargāja un pagrūda malā no iespējams nelaimes gadījuma. Šausmas. Tik ļoti gaidīja to 4dienu, kad tiks mājās, bet beigās laimīgas sagadīšanās pēc plāni mainījās.
24.11.2013 20:25 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Visus komentārus neizlasīju, bet kā ar bērniem? Neticu, ka miruši tikai pieaugušie...

Es gan domāju, ka par bērniem noklusēja tāpēc, ka baidās no tautas emociju nekontrolējamības un iespējams, ka noklusēts vēl kas , ja kāds uzzina, dodiet zināt visiem.
No Facebook :
"TAUTA, NEBŪSIM VIENALDZĪGI NODOT ŠO ZIŅU TĀLĀK KOPĒJOT, IESAKOT ZIŅOJOT REDAKCIJAI, MUMS MELO UN MĒS TO ZINĀM, LATVIJA IR MAZA, MĒS VIENS OTRU PAZĪSTAM UN ZINĀM REĀLO SITUĀCIJU, LAI MĒDIJI UN VALSTS VĪRI BEIDZ MUMS MELOT UN SAKA VISU KĀ IR!

-Upuru vidū bērnu nav. Tā raksta mēdiji, bet diemžēl kā nesāpētu sirds ... no paziņu loka pienāca telefoniska informācija, ka bojā gājusi 2-3. g. meitenīte ar tēti.

-tad ziņojat lūdzu tālāk, cik vien varat...mums taču melo un neko nesaka !

-Un draugiem.lv sievietei ielikts dienasgrāmatā, ka gājusi bojā paziņa - sieviete ar bērniņiem:(

-mazs bērns ,kuram nav rokas tika izvilkts un vēl viens bērns.

-esmu slimnīcā, medpersonāls apstiprināja par meitenīti un tēti, kā arī teica ka vienības gatvē ir ievietots vel viens bērns no maximas.

-Es pa dienu dzirdēju sižetu, kad runāja Godmaņa kundze un viņa savu frāzi sāka ar ...bojā gāja gan 52 ...gan un tad sižets aprāvās un tas manī iedvesa šaubas ka mēdiji ko noklusē un ik brīdi kad lasīju atjaunoto informāciju ļoti cerēju, ka nebūs bērnu upuru, jo tā ir ļoti smagi, bet tad šis zvans manam vīram, kur cilvēks paziņoja, ka drupās ir atpazīts viņa brālēns ar savu mazo meitiņu un asaras nespēj apstāties, sirds dziļumos gribu ticēt, ka tā nav taisnība

-Laikam bērnus klāt neskaita,lai mazāks cipars!

-kaut vienu iemeslu vari pateikt KĀPĒC melo? Tādu ticamu, loģisku iemeslu? Nevis kaut kādu debilu - lai nesatrauktu tautu, utt...
mani besī divas lietas: stulbi un naivi cilvēki, kas tic sviestainām un apsurdām ziņām un tie, kuri šādas ziņas izplata.

-NAUDA NAUDA NAUDA UN VELREIZ NAUDA LŪK TEV ARĪ IEMESLS

-tu nopietni domā ka nebija neviens bērns?
ieej jebkurā lielveikalā ap pl 17.00-19.00 apskaties

-Laikam bernus pie mums neuzskata par cilvekiem ... par to viss liecina.. NEVAR BUUT 18.00 VEIKALS BEZ BERNIEM!!!!!!! no darzinja, no skolas utt. Tipa visi sarunaja-shodien ejam uz veici bez siichiem, atstajam uz ielas vai majaas vai mashiinaa. Man piem. nav ar ko atstaat, vienmer kopaa eja uz veici..."
Tā lūk...
Baidīdamies atklātības, viņi vēl vairāk tautu noskaņojuši pret sevi. Tos, kuri aiz bailēm vai alkatības klusēs par noziegumiem, kuru liecinieki ir , kļūst ar katru dienu mazāk...

Reitings 460
Reģ: 31.07.2013
Nellija Ločmele ‏@NellijaL 8m

Nesapratu glābēja teikto @Nekapersoniga "Par laimi,bērni nebija mums tik daudz" Ko tas nozīmē, @ugunsdzeseji ? Ziņoja tik par 1cietušu bērnu

Reitings 13628
Ella, ja Tu turpini apgalvot, ka karma un atmaksa par grēkiem ir, tad arī šie nabaga cilvēki aizgāja bojā savu vai tuvinieku grēku dēļ.

Es tikai nesaprotu, kā te var būt vainīga valdība. Ne jau Dombrovskis izlemj par katras ēkas būvniecību un tās būvēšanas veidu.
24.11.2013 20:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!