Konkrētā Maxima nav vanīga, jo darīta to,ko lika darīt tīkla vadītājs. Cik reizes jāatkārto?Nelasu visas 80 lapas. ;)
Nazīc, Nu tad tagad zināsiZināšu gan,paldies!
Tomēr savu nostāju par protestu nemainu,mēs nevarm zināt, vai Rimi vai Pirsma vadība nebūtu rīkojusies tāpat.
Ceru,ka mēs to nekad arī neuzzināsim, bet Maxima tā rīkojās, kas ir ārpus normām, par ko arī ir pašiem jāatbild. Respektēju Tavu viedokli tāpat.Es arī ļoti ceru,ka to mums nenāksies piedzīvot. Ceru arī,ka veikali sazināsies ar ēku īpašniekiem,lai tās pārbauda,un cilvēki pie jebkuras sirēnas turpmāk pametīs veikalu(kā arī tiks veikta apmācība darbiniekiem) Labāk vairākas reizes nobīties un iziet nekā vienu reizi neiziet.
Cerība mirst pēdējā,bet tomēr cerams,ka šis notikums visiem liks aizdomāties par nākotni.
Bet vai cilvēkiem, tomēr pašiem nevajadzēja evakuēties izdzirdot sirēnas ? Kaut kāda atbildība jau ir ārī uz viņu pāšu pleciem ...Jā,bet no kurienes cilvēkiem rodas šī doma,ka tās jau ir tikai apmācības vai viltus sirēnas? No skolas,darba un apkārtējās vides kopā. Cik pati esmu Latvijā piedzīvojusi trauksmes signālus,neviens nekad nav norādījis uz to ka būtu jāevakuējas. Nesen augstskolā mums atskanēja sirēna,tā vietā,lai varbūt dotos pasniedzējas pavadībā uz durvju pusi,viņa pati sāka stāstīt par to kā Kanādā,piemēram,visi jau sen dotos ārā,bet mēs tikai smejamies un sēžam tālāk.
Gribētu aizbraukt nolikt ziedus un svecīti, bet - kā lai tur nokļūst?
Jā,bet no kurienes cilvēkiem rodas šī doma,ka tās jau ir tikai apmācības vai viltus sirēnas? No skolas,darba un apkārtējās vides kopā. Cik pati esmu Latvijā piedzīvojusi trauksmes signālus,neviens nekad nav norādījis uz to ka būtu jāevakuējas. Nesen augstskolā mums atskanēja sirēna,tā vietā,lai varbūt dotos pasniedzējas pavadībā uz durvju pusi,viņa pati sāka stāstīt par to kā Kanādā,piemēram,visi jau sen dotos ārā,bet mēs tikai smejamies un sēžam tālāk.