Viņa ir no tiem 54, kas gāja bojā uzreiz. Bija vēl viena grūtniece, kas ir cietusi. Nejauciet divas dažādas sievietes:
sidze, un ko tā bilde pasaka? kādas baumas tā, tavuprāt, apstiprina vai noliedz?
Nu paņem taču acis rokās! Liene teicapar Elgu.. Kāpēc uzreiz ir jābļauj pretī? Kāpēc vnk neizlasīt rakstīto, nevis darīt uzreiz savus secinājumus?Vai tu pati seko savam ieteikumam? Vesela rinda šeit nez cik lapu garumā runāja par to, ko pa ausu galam bija dzirdējušas/lasījušas un salika kopā divas dažādas sievietes, jo pēc pirmā nogruvuma tika izglābta cietusī grūtniece, kuras stāvoklis pēc preses ziņām ir stabils un viņa atrodas slimnīcā. Savukārt Elga gāja bojā un to, ka viņa bija grūtniece paziņoja tikai vēlāk. Bet te jau izsprieda, ka bērns var dzīvot ārpus mātes miesām jau no 6 mēneša utt.
Pat skolā mūs pēc signalizācijas ielēgšanās neviens neevakuēja, turpinājām rakstīt kd, pat vairākas reizes tā bija. Tāpēc es arī nesteigtos ar evakuāciju, jo pierasts bija, ka viltus trauksme. Vot tā ar mani ir.
Manā skolā arī mūs februārī izdzina ārā salā bez maiņas apaviem. Atceros, ka man kājās bija laiviņas, ar kurām es arī aizbraucu mājās uz savu 50 km attālo ciemu, jo nevarēju dabūt rokās nevienu draudzeni, no kuras aizņemties zābakus un pie skolas esot bijis jāgaida 2h, kamēr visu pārbaudīs un varēs tikt iekšā pēc savām mantām.
Nav brīnums, ka tik daudz baumu, jo neviens pat nepapūlas izlasīt ..