Nu, c'mon, meitenes - visu mirušo saraksts ir publicēts. Papildus tam esot saņemti 7 iesniegumi par bezvēsts pazudušajiem. Visi cietušie un bojā gājušo ģimenes atradās uz vietas jau kopš ceturtdienas vakara un es nešaubos, ka ir nodibinājušas kontaktus. Tādā gadījumā, ja cietušo patiesais skaits tiešām tiktu slēpts, kur ir tie tuvinieki, kuru piederīgo vārdi nav minēti publicētajā sarakstā? Kāpēc neviens nerunā? Ja neskaitot "bezvēsts pazudušos" (kas, manuprāt, ir muļķīgs apzīmējums - kur tad viņi domā tie septiņi bezvēsts pazudušie ir - sēž blakus fēniksā 3 dienas?), ir jārunā vēl par vismaz 9 cilvēkiem (jo visu laiku figurē skaitlis 70), tad katram no šiem 9 cilvēkiem ir vismaz 10 cilvēki, kas viņus meklētu, interesētos. Kopā, tātad būtu vismaz 90 cilvēku, kas gaidītu ziņas par saviem tuvajiem, draugiem, ģimeni. Kur ir šie cilvēki? Tāpēc vien es neticu tam, ka šī traģēdija ir plašāka, kāda tā jau ir.
rotams, šī prakse (par tiem 60 bojāgājušajiem) liek domāt, ka bezvēsts pazudušie tā arī paliks bezvēsts pazudušie tīri formalitātes dēļ. Kas ir skumji, jo 54 nav gala skaitlis, diemžēl. Arī atlikušie 7 cilvēki ir pelnījuši, lai viņi tiktu pieminēti, arī viņu ģimenes ir pelnījušas skaidrību šajā jautājumā. Es gan nezinu atbilstošo likumdošanas procedūru, tomēr, diemžēl, laikam viņiem šī skaidrība, vismaz oficiāla, nebūs vēl ilgi.