Attiecību uzsākšana/randiņu periods

Reitings 139
Reģ: 18.11.2013
Sveikas! Padalieties pieredzee, kā jums sākās attiecibas, vai kā nonācāt pie sleedziena, ka tās ir attiecības. Man jau šķiet, ka ja 2 cilveeki satiekas 2-3 meėnesus, tos jau vairs nevar saukt par vienkārši randiņiem. Vai esat izdarījušas uz vīrieti spiedienu, lai biežāk satiktu vai noformuleetu attiecības kā attiecibas. Interesati, ko puiši par šo domā.
21.11.2013 14:14 |

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Drīz viņš brauks uz ārzemēm un kādu laiku, tad it kā sanāks pat dabīga pauze...
21.11.2013 15:18 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
es gribeetu dzirdeet no vinja, ka esam paaris, jo nekad nevar zinaat par otra uzskatiem. ir stulbi, ka satiekaties 3 meeneshus, viss ir baigi skaisti, bet puisis neko vairaak par gultas biedreni neredz, lai gan darat ko vairaak, kaa tikai kniebjaties. jo redziet vinjam ir izdeviigi, bet nopietnaam attieciibaam tu nederi..

puisis, ar kuru satiekos, jau no pasha saakuma teica, ka negrib satikties ar citaam un no manis sagaida to pashu. viens otram patiikam ljoti un meegjinaam pavadiit peec iespeejas vairaak laika kopaa, bet par kopeeju naakotni veel neesam runaajushi, tikai mazliet piebildushi, ka to varam dariit naakammeenes vai vasaraa, ar zemtekstu, ka arii tad buusim kopaa :D ( satiekamies paaris nedeeljas :) )
21.11.2013 15:23 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Varbūt esmu bērnišķīga, bet pēc divām ilgstošām, neveiksmīgām attiecībām nākamajās ļoti vēlējos tieši to, ka abi vienojamies par attiecību statusu. Kad satiku Viņu un lietas lēnām virzījās uz intīmo pusi, ļoti skaidri pateicu, ka pirms tam vēlos zināt viņa nolūkus. Tā nu viņš arī pateica, ka grib nopietnas attiecības un mēs vienojāmies, ka tagad esam kopā :D un nākamajās tikšanās reizēs viņa draugiem, paziņām, ģimenes locekļiem tiku iepazīstināta kā viņa meitene :)

Varbūt man tas bija tik svarīgi, jo pirms tam piedzīvoju "friends with benefits" ar citu puisi, kur visu laiku minēju - ir viņam jūtas pret mani, vai nav... grib būt kopā, vai nē...Attiecībās, manuprāt, jābūt vienlīdzīgiem, abiem jāsaņem vienāda cieņa, nevis viens kontrolē visu situāciju un dara tā, kā pašam ērtāk, bet otrs tikai pielāgojas, cieš un visu laiku dzīvo neziņā.
21.11.2013 15:26 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
pat neatceros, viss vienkarsi notka pats no sevis. Sakuma ka draugi, bet jau pec apmeram menesa bija skaidrs, ka viens otram patikam un ta viss aizgaja.
21.11.2013 16:52 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Kā ir ar taureņiem vēderā -vai ir? --enerģijas apmaiņa ir vai nav?
astral-temple.com
25.11.2013 21:28 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
mēs kādu mēnesi tikāmies, randiņojām..
un tad vienā dienā viņš teica- ja jau viens otram tik ļoti patīkam, tad būsim kopā.. :) un tā nu mēs "oficiāli" kļuvām par pāri.. :)
25.11.2013 21:40 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Man laikam savos gados ir bijušas salīdzinoši daudz attiecību, tajā skaitā viena laulība, lai arī laulība jau šķirta, visīstākais brīdis, kad esmu sapratusi, ka man ir īstas attiecības ir bijis, kad nu jau mans bijušais vīrs teica, ka viņš, lai kur arī es aizietu, vienmēr gaida mani atpakaļ...varbūt tā baigi banāli, bet man vēl tagad tas šķiet tā kaut kā romantiski..
25.11.2013 22:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits