Tā kā mums ar drauga ģimeni pāris gadus bija noteikums dāvināt Ziemassvētko tikai DIY dāvanas, esmu redzējusi un gatavojusi visu ko. Mēģināšu nosaukt kaut kā ne-haotiski to, kas palicis vairāk atmiņā.
Ļooooti forša dāvana man likās tāds kā to do list (var gan pārim, gan vienam cilv.), sarakstītsas visādas interesantas lietas, ko ikdienā nedaram, papildus tam tas ir baigi forši attēlots ar zīmējumu, un stūrītī laukumiņš, kurā ievilkt ķeksi katrai lietai. Kopā tādas 12 lietas, viss smuki izkārtots uz tāda kartona, smuki uzraksti, nu, viss riktīgi patika. Tikai tur tad jābūt ar māksliniecisko ievirzi, savādāk varētu nesanākt nekas labs no tā visa.
Esmu vēl saņēmusi paštaisītu somu, bet tas arī tad ir jāprot.
Visādas čībiņas - gan tamborētas, gan filcētas. Starpcitu, kvalitātes ziņā labākas nekā daudzas veikalā nopērkamās.
*Kaklasaites pušiem
No ēdienlietām esmu gatavojusi smukās kastītēs apelsīnu piparkūkas, mandeles un šos cepumiņus
Pagājušajā gadā arī gatavoju sveces, bet lēju apelsīnos un citronos, iekrāsoju arī attiecīgi citronos - dzeltenas, apelsīnos - oranžas. Var dekorēt, veidot visus zīmējumus ar krustnagliņām. Nu, kaut kas tāds -
Vēl esmu saņēmusi pašdarinātu lūpu balzamu (lūpu krāsas formā nevis vienk trauciņā).
Esam dekupējuši, liekot uz sagatavota dēlīša ģimenes foto, man, kā tādu lietu mīlim, ļoti patika, kā tas izskatās.
Ja gribas kaut ko uztaisīt pašai, īpaši neiespringstot, var jau visādus traukus apdarināt - ar akmentiņiem, gleznojumiem utt. Vienu gadu es arī mēģināju krūzītes ar tādu speciālo līmi/krāsu, uzzīmēju katram piemērotu attēlu.
Vēl esmu saņēmusi trifeles, visādus labumus veselībai burciņā.
Man tikai ir tā, ka tad, kad kaut ko daru, es ar visu sirdi esmu "iekšā", nav man bildes pilnīgi nekādas, jo nav ienācis prātā nofočēt ne procesā, ne rezultātu..jāmēģina atcerēties turpmāk. :)