topošais mīļakais vai tomēr NĒ!!!

Reitings 34
Reģ: 19.09.2012
SVEIKAS DĀMAS! gribu šeit izstāstīt savu problēmiņu vai ne probleminu. man ir viirs bet jau kadu laiku nepievers man uzmaniibu,vnk dzivojam kopaa,atnak no darba skatas tv vai sezh pie pc,man truukst miluma un tadas lietas, vinam no manis vajag tikai gultas priekus :( bet nu ir uzradies kaads sens draugs kurs velas ko vairaak neka vnk draudziigas attieciibas,grib tikties un taa,kluut par miilakajiem,saaku sho domu apsvert un liekas ka varbut vajag pameginaat..viirs ir auksts kaa zivs,saaku domaat par skirsanos bet tajaa pashaa laika to negribu,esmu pieradusi pie vinja,tad kad vinam saku ja taa turpinaas man nepieverst uzmaniibu mekleesu sev milako,vina atbilde ir taada ES JAU ZINU KA TEV TAADS IR UTT,bet neko par to nesaka iisti viss vienalga :( esmu apjukusi....
21.11.2013 09:16 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Nu tad ievies sev mīļāko, ja jau viņam viss ph.
21.11.2013 16:23 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Bird- tagad domāju un izdomāju baigo domu.:D vrb kaut kādā dvēseles tumsonībā kaut ko no šī te tmr saprotu un varu piekrist tam, tai ir jābūt tādai nobriedušai prātā sievietei un ir ellīgi labi sevi jāpazīst, jāizzina situācija un visas iespējas,kas no tā izrietīs (izrietīs? vai vsp ir tāds vārds?:D ), tad jā...piekrītu,ka kaut kad, kaut kā, kaut kur viņai pat vajadzētu nokrāpt, bet tai tiešām ir jābūt prātā nobriedušai sievietei un viņai ir jāzina,ko viņa grib. Bet vairumā gadījumu šļūkā riņķī svilpastes,kas pēcāk kauc par sūdīgo dzīv, utt..:D tpc uzskatu,ka šādi gadījumi ir ļooooti reti, kad es to sapratu, bet šajā gadījumā- nedomāju,ka šī ir tada sieviete,kas ar to tiktu galā.
21.11.2013 16:24 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
nubet kādēļ krāpt? kādēļ nešķiras? jo viņs pateica ka negrib? kuru tas interesē??? pietiek ja viena puse grib šķirties. murgs, sievietes vienmēr izdomās kā saržģīt situāciju...
21.11.2013 16:25 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Drausmigs kopsavilkums. Kopa 5 gadus, 3 no tiem preceti, bet pedejos divus gadus attieicbas d**a....wow

Par to, ka vins negrib skirties..nu un? ja tu gribi tad rikojies, bet ir skaidrs, ka tavs meers vel nav pilns un tu to negribi. Ko iesaku? Da dari ka gribi, tapat viss ir pakalaa :)
21.11.2013 16:44 |

Reitings 321
Reģ: 22.05.2013
Godīgi sakot, palasot šos visus komentārus no autores puses - kaut kas nelīmējas kopā un ticamības moments zūd.
3 gadi precēti, 2 no tiem šādi - nu kur tu biji ātrāk? Vēl bērnu tādā ģimenē ievest, kur valda tāda attieksme. Kaut kā neticu tam visam. Kā te tika minēts - šķiet, ir sabiezinātas krāsas, jo disksuijas pirmajos komentāros dalībnieces mazliet nosodīja autori un autore noteikti piedomāja klāt, jo es nevaru iedomāties kā šādi var nolaist attiecības, laulību, kurā vēl ir bērns.
21.11.2013 16:52 |

Reitings 70
Reģ: 18.11.2013
Ja vīrietis izmētā savas zeķes, guļ pie TV un ne par ko nesatraucās, tātad viņš jūtās komfortabli. Vīrietis nepārtraukti atgriežās tikai tur, kur jūtās labi.
Viņš var izskriet uz brīdi lai pašapliecinātos pie kādas, kura liek asinīm straujāk riņķot, bet....atgriežās tikai tur, kur var atpūsties un justies labi, nevienam un neko nepierādot. Tur, kur viņu pieņem tādu, kāds viņš ir.

kerija78 - Tavs vīrietis vienkārši tāds ir. Pieņem to un EJ MEKLĒ DARBU!!!
Ja nevari to pieņemt - šķiries (vismaz faktiski) un tad vari domāt par mīļāko.
Nepazemo savu vīrieti un sevi tik ļoti, ka ielec cita gultā, kamēr ar vīru dzīvo vienā mājā!
21.11.2013 17:01 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
Nevareju attureties neuzrakstiit - es uzskatu, ka viirietis ir skaidi paudis savu nostaaju, autore ir atklaati izstaastiijusi viiram, kaa vina juutaas, un savstarpeejaas sarunaas ir izkristalizeejies, ko abi veelaas un ko nee - tas ir skirties neveelas, mainiit attieciibas sobriid nespeej vai negrib. Viiru sieva vairs neinteresee. Es uzskatu, ka abi ir godiigi un atklaati runaajushi un mans secinaajums, ka shi topika autore noteikti jau pati juut, ka veelas iesaistiities romantiskaas attieciibaas ar citu - tas vareetu labaak un skaidraat atklaat paara esoshaas probleemas un nianses, ko abi veelas viens no otra un dziives vispaar! Es domaaju, ka taas meitenes, kas sheit niciigi izsakaas par autores veelmi aiziet pie cita, vienkaarshi ir loti nepieredzeejushas - nu, nav vinaam taadas pieredzes, kaa autorei, nu, nav vinaam tik ilgas attieciibas kaa, piemeeram, 5 -7 gadi.... arii ir diezgan vienpuseejs un kategorisks skatiijums....
21.11.2013 20:28 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Es vel varetu saprast, ja iepazistas ar virieti un ir tas klikskis, iemilesanas un viss ir tik nepratigi, ka gadas izmainit. Un ieprieksejam attiecibam jau morali ir pielikts punkts. Bet sita, ar aukstu aprekinu, kaut ka neee.
21.11.2013 20:33 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Meitenes, kas lielāko tiesu komentē šeit un nosoda - ir ļoti nepieredzējušas. Tas tiesa. Saprotu to no vienas diskusijas, ko pati uzsāku.
Kerry, Tev jadara tas, ko Tev sirds liek!!!! Un neuzskatu, ka tas ir kaas nosodāms, ka vēlies tomēr atrast mīlestību. :)
21.11.2013 20:35 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
p.s. nelasīju visus komentārus, zinu jau no galvas ka klups viršu 20 gadīgas meitenes, kuras uzskata, ka viņas visus zin. Labāk par tādām kladzinātājm pasmaidit un lai dzīvo savu dzīvi, nevis cosmo sēž un savus "gudros" komentarus izveido :)
21.11.2013 20:37 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Nelasiiju visu komentaarus,bet es saku taa-ja man buutu taada situaacija kaa tev,es noteikti gribeetu sev draugu-romantiskaam aatieciibaam vispirms.Tad es redzeetu ,kaa virzaas attieciibas ar viiru...Kas notiek loti biezi?Sieviete,kura nav noveerteeta maajaas ,saak nolaisties,ieiet taadaa kaa situaacijas depresijaa...tajaa briidii,kad uzrodas tas CITS viirietis,paraadaas atkal tas sieviskiigais sarms,jo ir atkal iespeeja censties(biezi to daram sevis deel un citu sieviesu deel,bet neapsaubaami gribam patik viiriesiem arii).Tad peeksni tas tavs viirs saak tevi atkal REDZEET un noveerteet.Liekas pilniigi neticami,bet taa ir....Biezi tiesi peec taadaam romantiskaam attieciibaam ar kaadu citu viirieti,kurs tevi noveertee ,tu izmainies pozitiivi...un biezi tiesi taa tiek saglaabta gimene!
21.11.2013 20:40 |

Reitings 321
Nu jau, nu jau, meitenes. Vai pieredze rodas tad, ja esi kādu nokrāpis? Un nepieredzējušas ir tās,kas ir monogāmas? Tad man galīgi nav skaidras mūsdienu attiecības.
Tad labāk es dzīvoju ar savu vīru monogāmijā, ar saviem burvīgajiem 2 bērniem un esmu nepieredzējusi, nevis pie grūtībām skriet citiem večiem pakaļ. Vispirms jātiek galā ar vienām attiecībām, pirms lēkt citās. Kā tad tas ir iedomājams - aizies, pabaudīs romantiku ar citu vīrieti, atskries atpakaļ pie vīra un dzīvos tālāk itkā nekas nebūtu bijis? Kā nāks jaunas problēmas atkal tas pats? Pēc kā tas izskatās? Vai tiešām kāda sieviete tā var dzīvot? Ja vienreiz tiek aiziets vieglākais ceļš, nākamajā strīdā tiks atkal meklēts vieglākais ceļš un tā katru reizi,kad mājās būs kašķis-sieva draudēs vīram un skraidīs riņķī, jo tas jau ir tik viegli. Taciņa jau iestaigāta.
Ticiet man, lai arī es būtu tā nepieredzējusī šeit. Šīs attiecības nav glābjamas šā kā tā.
Vēl nesen šeit pat puisis izveidoja diskusiju, kurā "draudēja" meklēt mīļāko,jo meitene nedod un visas kā klukstes metās noriet vīrieti. Bet kas ir šeit? Šeit ir iesaistīts bērns. Man atklāti sakot, būtu kauns sava bērna priekšā, par to,ka es kā svilpaste skraidītu atpakaļ pie citiem, kamēr esmu laulībā ar bērna tēvu. Bērni to visu jūt, bērni jūt katru vecāku strīdu un es to zinu,jo pašai ir 2 bērni. Šis man liekas absurds. Nē, nu var jau teikt- ej, krāp, baudi dzīvi, domā par sevi.
21.11.2013 20:52 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Igy-es piemeeram uzsveeru romantiskas attieciibas!Tas nav nekas saistiits ar kraapsanu....!
21.11.2013 20:57 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Kāpēc kādai liekas, ka tās, kuras nosoda krāpšanu, ir bez attiecību pieredzes?

Mēs arī esam kopā 5 gadus, 3 no tiem precējušies. Bērnu gan nav.
Bet savas problēmas esam mēģinājuši risināt, runājot un mainoties pašiem vai mainot apstākļus. Nevis skrienot apkārt un guļot ar citiem.
21.11.2013 20:59 |

Reitings 70
Emmanuelle taisnība par to šarmu un tas bieži liek vīram iespringt, atsākt nedaudz pacensties. Atkarīgs no tā cik tālu tā aizraušanās ....

Prātīgāk tad likt nepārprotami saprast, ka sievai nav pieņemama viņa izturēšanās. Vīrietis to ļoti labi saprot, sevišķi tiklīdz draud šķiršanās. Vienīgi...nemainās jau uz ilgu laiku. Vienkārši šis, konkrētais vīrietis tāds ir (slinks) un viss. Visi tādi nav. Katram savs.

Lekšana cita gultā ir vīrieša pazemošana un necieņa! Diez vai puslīdz sakarīgs vīrietis vēlāk varēs to pieņemt un turpināt kopdzīvi.
21.11.2013 21:02 |

Reitings 321
gy-es piemeeram uzsveeru romantiskas attieciibas!Tas nav nekas saistiits ar kraapsanu....!

Es nekomentēju tavu komentāru.
21.11.2013 21:03 |

Reitings 321
Lekšana cita gultā ir vīrieša pazemošana un necieņa! Diez vai puslīdz sakarīgs vīrietis vēlāk varēs to pieņemt un turpināt kopdzīvi.

Te nu man jāpiekrīt. Kaut vai elementāras cieņas dēļ pret otru cilvēku (un ja nav par ko cienīt attiecību ziņā-tad jāciena kaut vai tāpēc,ka viņš ir tava bērna tēvs un devis tev tik jauku radībiņu,kas tevi neviltoti mīlēs visu dzīvi) un ir jāpieliek punkts kaut kam vienam, pirms lēkt pie citiem.
21.11.2013 21:07 |

Reitings 70
Pēc 11 gadu laulības pieredze. Vīrieši NEMAINĀS!!!!

Ja viņai kas nepatīk, viņa mēģina viņu pārtaisīt. Sāk zāģēt. Beigās viņš aiziet. Ja viņa nav aizgājusi pirms tam.
Viņa nemēģina pārtaisīt tikai gudrāku vīrieti.
Ja viņa mēģina viņu pārtaisīt, jo viņa grib savādāku - citu vīrieti.
Šis viņas acīs vairs nav gana gudrs un viņa viņu vairs neciena. Bez cieņas nekāda laulība nenoturēsies.
21.11.2013 21:11 |

Reitings 321
Laulību un attiecības veido 2 cilvēki. Ja meklējam skabargu vīra acī, tad noteikti baļķis ir arī sievas acī. Viena pagale nedeg. Nav dūmu bez uguns un citi;īdzīgi teicieni.
Man ļoti patīk teiciens,kas šajā forumā pirms laika tika izlasīts- laba sieviete neizvēlas sliktu vīrieti. Ja vīrietis ir slikts, tad attiecīgi sieviete nav labāka.
21.11.2013 21:16 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Meitenes, kas lielāko tiesu komentē šeit un nosoda - ir ļoti nepieredzējušas. Tas tiesa. Saprotu to no vienas diskusijas, ko pati uzsāku.

Un tu būtu tā ar pieredzi, dodot savu svētību krāpšanai? Āmen.. Tagad mana kārta smaidīt.

Pašai cik gadu? Gan jau tie paši 20+, bet rakstot tādas frāzes, par pieaugušāku tas tevi nedara. Bet katra dzīvo tā kā grib. Neviens nevar pateikt kā ir pareizi/nepareizi, tikai pats cilvēks.

Bet tas nenozīmē, ja tiek iztirzāta kāda tēma, tad nevar izteikties. Jā, mana pieredze nav liela, neesmu gājusi cauri virknei attiecību, bet zinu tikai to, ka man pietika spēka aiziet no cilvēka, kas mani krāpa, cik nu nebiju viņam pieķērusies un cik sāpīgi man nebūtu. Un nemeklēju attaisnojumu viņa rīcībai, jo tā bija cūciska. Lūk, arī viss.
21.11.2013 22:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits