Kompleksi par izskatu, cik no tiem ir iisti un cik no tiem ir iedomaati

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Iespaidojoties no daudzaam citaam diskusijaam, man radaas jautaajums par to, cik pashas speejam sevi objektiivi noveerteet. Ir gadiijies dzirdeet, ka sievietes zeelojaas par kaut ko taadu savaa izskataa, kur paareejie nemaz nespeej saskatiit nepilniibu. Kaa arii esmu redzeejusi sievieti, kurai bija liiks deguns uz vienu pusi, jo beerniibaa tas tika salauzts un nepareizi iebiidiits atpakalj, kura tai vietaa, lai izlabotu degunu un speetu normaali paelpot, uztaisiija jaunas luupas un kruutis, kuraam nav nekaadas vainas.
Vai parasti pashas nonaacaat pie sprieduma, ka kaut kas nav kaartiibaa vai arii komplekss ir radies kaadas pieziimes deelj no viiriesha vai draudzeneem?
21.11.2013 01:06 |

Reitings 264
Reģ: 21.11.2013
Komplekss ir svešvalodu apguve ( jā, tas neattiecas uz izskatu, bet mani tas tracina, jo vnk nepadodas, lai kā piespiestos. Savukārt eksaktās lietas bez piespiešanās.)
21.11.2013 11:01 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Rolla- es gribētu kādu 37.izmēru. tas ir visur un tas ir daudziem. Es negribētu ne milzu kāju,ne mini, mini....drauga 7 gadīgā krustmeita varētu nēsāt manas kurpes. Baigi "glaimojoši", ne?:D
aj, es esmu par samērību...vidējais aritmētiskais mani apmierinātu.
21.11.2013 11:01 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
Es ar priecātos par kādu 38-39 izmēru. Man der draudzenes puiša kurpes, tas ar nav diezko patīkami :D
21.11.2013 11:04 |

Reitings 321
Reģ: 22.05.2013
Vienīgais komplekss man ir par rētu uz stilba. Tās dēļ nevaru nēsāt īsus šortiņus, kaut figūra atļauj.
21.11.2013 11:07 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Man nav kompleksu.
Pusaudzes gados gan bija: par sejas ādu ( ar kuru šodien vairs nav nekādu problēmu) , slaido kermeni ( jo visas draudzenes bija mazas un pilnigakas) , zobiem (sodien visi defekti izlaboti) .
Es loti labi varu paskatities uz sevi no malas un nekad neesmu gribejusi visiem patikt. Loti labi zinu, ka ir cilveki, kuri mani uzskata par skaistuli un tadi, kas ne. Vissvarigak man ir tiesi tas, ka es izcili jutos pati sava ada un esmu bez jebkadiem kompleksiem par arejo izskatu. Dzivot ta ir daudz vieglak :)
21.11.2013 11:08 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Man ir kompleksi, bet pamazām sāku aprast ar viņiem :)
Esmu pārliecinājusies, ka, jo mazāk veltu tiem uzmanību, jo ātrāk tie defekti pazūd. (tie, kurus es reāli vari izmainīt, nevis, piem., deguna forma mainās :D)
Bija liekais svars - samierinājos un tagad esmu tievāka palikusi :D
Drausmīgi krita mati - atkal jau samierinājos un tagad pilna galva ar sīkiem krindzuļiem...
Tā varētu turpināt ilgi un dikti.
Bet tiešām besij, ka meitenes, kuras ir tievas, čīkst, ka ir resnas u.t.t
21.11.2013 11:15 |

Reitings 359
Reģ: 25.09.2013
Man ir daudz kmpleksu, laikam nav tādas lietas,par ko es varētu teikt-O, tas manī ir ļoti skaists utml.
Un tie kompleksi ir radušies draudzenes dēļ, 3 gadus biju nodzīvojusi kopā ar viņu ārzemēs, kur, izejot ārā, visa uzmanība tika pievērsta viņai, visi runāja tika par viņu.Satikot ārā kādu pazīstamu puisi, šitais uzreiz-kā tavai draudzenei iet? tā nu tas viss radās. Joprojām nevaru tikt no tā vaļā,kaut arī man ir draugs un ar draudzeni jau sen nedzīvojam vienā pilsētā. Ļoti gribētos, bet pagaidām nesanāk sevi uzskatīt par smuku meiteni, kaut gan tādus komplimentus dzirdu.
21.11.2013 11:26 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
1. Čirkaini mati. Kādreiz man bija ne gluži komplekss, bet neapmierinājums savā ziņā. Pēdējā laikā esmu samierinājusies, pieņemusi un iemīlējusi savus matus. Es vairs negribu taisnus (par tādiem esmu sapņojusi ilgi vien). Ja gribu - iztaisnoju, pastaigāju pāris dienu un viss. Atgriežos pie dabīgām lokām.

2. Mazs augums. Te neko nevaru darīt, esmu īsā augumā. Punkts. Par to man kompleksi laikam būs vienmēr. Atrisinājums - 24/7 staigāt papēžos, bet nē.

3. Viens liels komplekss, no kura principā varētu tikt laika gaitā, bet man īsti nav gribasspēka. Laikam arī mūžīgi šis komplekss paliks ar mani.

4. Šo es uzskatu par vieslielāko kompleksu un bēdu, kas nav saistīts ar manu ārieni, bet iekšējo pasauli. Es vnk nevaru sevi pieņemt. Manuprāt, visi tie aprakstītie kompleksi pazustu, bet problēma ir galvā.
21.11.2013 12:46 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Manu kompleksu saraksts izskatītos pēc grāmatas. Tāpēc teikšu tā - sevī redzu vairāk visādu defektu, nekā skaistumu. Punkts.
21.11.2013 13:01 |

Reitings 10
Reģ: 23.02.2009
Man draugs vienmer atgadina, ka ir cilveki ar lielakam problemam neka mani komplesi. Vins man taads atgadinatajs ja tomer sanak saskumt , tad vienmer megina man uzlabot garastavokli ar ziediem vai labiem vardiem sakot, ka esmu visskaitaka un vina jutas nemainisies del tiem maniem kompleksiem. Man jau liekas tas viss ir musu galvas, ja nevienam neteiktu , domaju neviens pat nenojaustu, ka tev ir kadi kompleksi.
21.11.2013 13:12 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Mans muuzhiigais komplekss ir mani celji un ne iipashi tievaas potiites. To suudu deelj, man nekad nebuus skaistas kaajas (zinu, jo pat 9. klases gandriiz anoreksijas faazee, kad biju vistievaakaa ever, manas kaajas vienkaarshi nebija smukas :( )

Par paareejo… nu, kad es taa sevi apskatu objektiivi, ir jau ok, mati smuki, zobi taisni, balti un veseliigi, sejas aada ir ok, pati seja arii ir laikam smuka, smilshu pulkstenja figuura, nu sanaak taada normaala, smuka meitene. Shobriid gan man ir par daudz liekie kg, bet ar tiem notiek intensiiva ciinja un ar sho driiz tikshu galaa.
Bet mans komplekss ir taads, ka kaa man ir mazliet sliktaaka diena vai kaut kas nav labi, taa es sevi ieniistu visu un liekos sev pretiiga, negliita un briesmiiga, turklaat veel stulba, nesmiekliiga un vienkaarshi nekaada. Nu pilns komplekts. Bet man tas jau no beerniibas, psihologam pagaidaam nav naudas :D
21.11.2013 14:22 |

10 gadi
Reitings 4946
aaaaa jaaaa, par mani arii, es esmu taa nesmukaa draudzene. Es nezinu, laikam kaut kaa zemapzinjaa esmu izveeleejusies savas labaakaas draudzenes - dievietes. Man nekad netika pieveersta uzmaniiba. Nekad, nevienai manai simpaatijai es nepatiku. Laikam vaebuut tomeer esmu riktiigi nesmuka
21.11.2013 14:24 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Man liekas, ka kompleksi par samērā nelieliem fiziskiem defektiem aizlien aiz stūra nokaunēties, kad blakus nostājas cilvēks, kuram ir lieli fiziski defekti, kuri nav labojami. Piemēram, cilvēks ratiņkrēslā. Tādos brīžos kaut kāda nesmuka dzimumzīme, riepa vai līks deguns šķiet tik maznozīmīgi.
Piekrītu!..Man agrāk bija kompleksi par manām pēdām, kad ieraudzīju cilvēku ar vienu kāju man palika tiešām kauns par sevi..
21.11.2013 14:28 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
neformīgi mati

Ko nozīmē neformģi mati??? Slikts griezums, nav formas??? Tad aizej pie friziera!!!
Visas šitās matu problēmas (par plānu, par biezu, par taisnu, par čirkainu u.t.t.) neuzskatu par defektu!!!!
21.11.2013 14:31 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Gangsters mani sasmīdināja :D
Ko nozīmē neformģi mati??? Slikts griezums, nav formas??? Tad aizej pie friziera!!!
pareizi :D :D
21.11.2013 14:34 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
Mans muuzhiigais komplekss ir mani celji un ne iipashi tievaas potiites.

Kā es Tevi saprotu, bet, par laimi, esmu iemācījusies kaut kā tam nepievērst tik lielu uzmanību.
21.11.2013 14:35 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Kompleksu man nav, ir dažas lietas, ko gribētu savādākas.

Bet tikai gribētu, par to neraudu, galva arī nesāp.
21.11.2013 14:42 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Mans ex mani gribēja iedzīt kompleksos par to, ka es varētu būt vēl tievāka, redz, smukāk būtu, ja būtu pilnīgi plakana, nu kāds 34.izmērs, tas gan viņam neizdevās, jo man pašai patīk mans 36. ar normālu dibenu un krūšu esamību. Tiesa gan, tā domāja viņš vienīgais, neviens cits man dzīvē nav aizrādījis par augumu.
Pašai jau no bērnības ne sevišķi patīk savi taisnie un plānie mati, bet tur nu neko nevar darīt, ja nu vienīgi varbūt beidzot atrast ideālu matu griezumu :)
21.11.2013 14:48 |

Reitings 61
Reģ: 24.10.2013
Lasot komentārus, sāku domāt rakstīt vai nē. izlēmu uzrakstīt, ja nu kādai noder :) kā jau saka- rokas un mati ir sievietes skaistākā rota. rokām vienmēr jābūt koptām, nagiem tīriem utt... pamatskolā, mani sadzina nu taaaaaados kompleksos, jo ir problēma no dzimšanas ar vienas rokas diviem pirkstiem... Bija tik tālu,ka likos pretīga pati sev. iepazinos ar puisi..ak šausmas,kā es kautrējos iedot viņam savu roku, mūžīgi slēpu,lai nepamana..tāpatt bija ar jaunajām draudzenēm... Vienreiz saņēmos izstāstiju.. protams neiztiku bez asarām...un man bija tāds šoks,ka viņiem ir vienalga un saka,ka tas tak nekas nav...galvenais kāds es esmu cilvēks.. Goda vārds..dzīvē nebija lielāka izbrīna par to,kā viņi reaģēja... No tās dienas ir pagājuši diezgan daudz gadu... šobrīd... vairs nav grūti par to runāt..vienīgi dažreiz darbā sakautrējos,ja pamanu, ka kāds kliens ir pamanijis... Bet nu esmu sapratusi - galvenais ir mīlēt sevi... pieņemt sevi kāds esi... Protams tos dažus kg var nodzīt vai pumpas nomaskēt, bet galvenais, lai pati jūties labi, nevis domāt ko citi padomās. Mēs tak katra esam tik dažāda..Katrā ir kaut kas tāds..tā rozīnīte,kas nav citā. :) Tāpēc Dāmas - mīli sevi, lutini un uzsmaidi sev :) Jo Tu tak esi tād vienīgā un neatkārtojamā :)
21.11.2013 14:48 |

10 gadi
Reitings 4946
Kā es Tevi saprotu, bet, par laimi, esmu iemācījusies kaut kā tam nepievērst tik lielu uzmanību.
Ziemaa jau viegli, vasaraa gan tas kompleksinjsh lien atpakalj :D
21.11.2013 14:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits