Nevaru atvērt konservus...

Reitings 213
Reģ: 26.01.2013
Vai jūs esat tādas tipiskas sievietes- sievišķīgas, smalkas, bez ambīcijām attiecībā uz karjeru un nespējīgas atvērt gurķu burciņu? (tas nav uzbrauciens, vienkārši novērojums). Es nu nekādīgi nespēju būt tāda, kādu vairums vīrieši vēlas redzēt sievieti. Iespējams tāpēc attiecības man veidojas ļoti grūti vai arī vienkārši neesmu sastapusi vīrieti, kuram olas būtu lielākas par manējām :D
Un sarkasms......Mmmmm....mīlu to :D
Kā ir ar jums? Kādi novērojumi sakarā ar šo tēmu?
20.11.2013 22:08 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Esiet sievišķīgas cilvēces vārdā!

man neinteresē cilvēce, man interesē, lai man ir labi.
22.11.2013 12:18 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu es varu atskrūvēt, bet, ja vīrietis ir mājās, vienmēr prasu viņam. esmu gājusi arī ar gurķu burciņu uz istabu. neko tur tādu šausmīgu nesaskatu.
22.11.2013 13:39 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
Varu visu izdarīt pati. Arī neuzskatu, ka burkas vēršana vai maisiņa nešana ir vīrieša darbs.
22.11.2013 13:49 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Es speciāli mājās visu daru ļoti maz, lai viņš neiedomājas, ka es būšu sieviete mājkalpotāja, jo plānojam nākotnē bērnu, un es ļoti labi zinu, ko nozīmē mājās bērns. Skaidrs, ka lielākā daļa rūpes par bēbi ir uz sievietes pleciem, vismaz pirmos 2 gadus. Un tad nebūs pārsteigumu, man būs vairak pienākumu un viņam tie paši un vēl daži. Tāpēc es neraujos ne mazgāt grīdas, ne skrūvēt spuldzes, ne pudeles vērt vaļā. Nevēlos pēc dažiem gadiem attapties, ka esmu sieviete, kas darba visu, burkšķ draudzenēm par grūto dzīvi un vīrietis sēž pie datora, īsti nezinot cik gadu šobrīd ir bērnam un ko viņš vispār ēd.

Ārprāts , es negribētu dzīvot ar tādu vīrieti ...

Mums ir līdzīgi, kā Krista raksta - ja es mazgāšu grīdu viņš pats piecelsies un ies kaut ko darīt , vannas istabu izmazgāt vai traukus nomazgāt, tāpat arī ja viņš kaut ko sāk šrubēt, es nevaru palikt tupēt pie TV vai datora ... :)
22.11.2013 13:58 |

Reitings 1705
Viena esmu gan mēbeles skrūvējusi, gan ar āmuru darbojusies, gan labojusi dažādas sadzīviskas ierīces, gan bīdījusi un cēlusi smagus priekšmetus. Vīrieša klātbūtnē gan no tādām lietām atsakos, nevis tāpēc, lai tēlotu vājo un izkalpinātu viņu, bet tāpēc, ka vīrietim ir prieks sievietei palīdzēt, viņš jūtas vīrišķīgs, spēcīgs un vērtīgs sievietes acīs. Man šķiet, ka ir labi, ja sieviete nav nemākule un ārkārtas situācijās var parūpēties par sevi, bet ikdienā tomēr ir jauki būt katram savā lomā :)
22.11.2013 13:58 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Esmu neatkarīga un man patīk tādai būt. Nedaru to, ko nevaru izdarīt, bet to, ko varu izdarīt - neredzu nevienu iemeslu, kāpēc nedarīt.

Esiet sievišķīgas cilvēces vārdā!

Riebj tas, ka daudzkur sievišķīgums ir tik pat kā nevarības un nemākulības sinonīms. Ja sieviete pati atvērs burku, drausmīgi un šausmīgi, cik viņa briesmīgi vīrišķīga un viņas vīrietis noteikti ir pēdējais ņuņņa, kurš guļ pie TV. Manos uzskatos tā nav. Mans draugs ir pietiekoši strādīgs un pietiekoši vīrišķīgs arī iztiekot bez manis ''jēlās olas'' lomā.
22.11.2013 14:13 |

Reitings 8272
vispār situācija, kad redzu, ja vīrietim nav ko darīt un nav tikko atnācis mājās, tad palūgšu kkur palīdzību. jā, arī tajā pašā burku skrūvēšanā. kaut gan, ja ilgstoši nav ko darīt, viņš visu dienu nedirn pie tv vai datora.
22.11.2013 14:29 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es tagad nesaprotu-kaada sieviete beigaas esmu?Viirs saka ,ka loti sieviskiiga,bet te nu bija-straadaaju kopaa ar vinu ,remonteejot maajinu ,kaa komanda.Es laikam piederu pie taam sievieteem ,kuras nevar vienkaarsi noskatiities ,ka viens straadaa:DMan arii vajag piedaliities visaa.
Noteikti varu teikt ,ka nepiederu pie taam sievieteem,kuraam vajag pasniegt brokastis gultaa...tas vienkaarsi nav man.Tiiri fiziski ,man nebuutu eerti eest gultaa....!
Laikam es to vaardu "lutinaat", saprotu citaadi...
22.11.2013 18:00 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Tā kā diskusijas autore ,es neesmu tipiskā sieviete ,kas bez veča nosprāgs:D Ir lietas ,kurās es neiespringšu , kāpēc man lieki piepuūēties ,piemēram ,kaut vai mušīties ar to gurķu burku ,lgn es varētu atvērt ar nazi easy, es to arī daru,bet ,ja es redzu labāku alternatīvu ,tad es to izmantoju:D Hmm......lgn neteiktu ,ka kādam tā ir bijsui problēma ,ka es pati visu varu , spēju izdarīt ,kā arī džeki nav tikuši ,kas būtu lupatas. Viens veču darbs ,kuru es tiešām neļaušu darīt savam draugam vai kādam citam vecim ,kaut sit mani nost ,bet to es darīšu pati ,viss ,kas attiecas uz manu mašīnu, nevienu citu izņemot sevi es klāt nelaižu:D lapiņas, eļļas, škirdumi, brezes ,siksnas ,filtri, šo visu tikai sev uzticu:D jo zinu ,ka es sev dēli neko nesalaidīšu:D
22.11.2013 18:16 |

Reitings 70
Reģ: 18.11.2013
Ja sieviete un vīrietis satrīdējušies, pareizākais, ko var darīt vīrietis - aizskrūvēt visas burciņas, kas ir ledusskapī, pēc iespējas ciešāk! :D
23.11.2013 13:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)