Nevaru atvērt konservus...

Reitings 213
Reģ: 26.01.2013
Vai jūs esat tādas tipiskas sievietes- sievišķīgas, smalkas, bez ambīcijām attiecībā uz karjeru un nespējīgas atvērt gurķu burciņu? (tas nav uzbrauciens, vienkārši novērojums). Es nu nekādīgi nespēju būt tāda, kādu vairums vīrieši vēlas redzēt sievieti. Iespējams tāpēc attiecības man veidojas ļoti grūti vai arī vienkārši neesmu sastapusi vīrieti, kuram olas būtu lielākas par manējām :D
Un sarkasms......Mmmmm....mīlu to :D
Kā ir ar jums? Kādi novērojumi sakarā ar šo tēmu?
20.11.2013 22:08 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Man patīk nedarīt to, par ko es neesmu pārliecināta. Es pie pirmās izdevības atteikšos no jebkādas skrūvēšanas, naglu sišanas, pielīmēšanas, pārbīdīšanas, kraušanas, salikšanas utml.
Protams, ka es esmu fiziski spējīga to visu izdarīt, bet tā, kā man nav bijusi prakse, lai attīstītu tās iemaņas, es labāk neķeros klāt un pagaidu, lai to izdara draugs vai kāds cits, kam ir attiecīgās iemaņas.
Tāpat arī nekad nejutīšos slikti, ja kādas smagas lietas, iepirkumus manā vietā nes kāds cits.

Nav arī tā, ka es čīkstu, ka es nevaru, man nesanāk utml., es vienkārši jau esmu izkārtojusi tā, ka tās lietas notiek tā, ka es jūtos komfortabli.
21.11.2013 12:49 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
un izlikšanās, ka es esmu maza, nevarīga sievietīte - paņem manu rimčika maisiņu ar ūdens pudeli un maizi, citādi pārstiepšos.

Kādam tā ir izlikšanās. Kādam realitāte.
21.11.2013 19:20 |

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Tieši šodien nopirku konservus, bet mājās bija kaut kāds ultra modernais attaisāmai kurš neko neattaisa, tpc ņēmu nazi un aidā:D Bet ja būtu mans vecis mājās, tad dotu to attaisāmo,lai jau mocas un atver :D
21.11.2013 19:30 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
es tāpat uzskatu, ka sievietei ir jāspēj par sevi parūpēties un viss nav jāuzkrauj draugam.

Ko dod tas, ka tu uzskati? Jo cilvēki taču ir tik dažādi.
21.11.2013 19:41 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Visu varu pati , ļoti reti kad ko lūdzu , dzīvoju pēc principa , ja gribi lai ir labi dari pats, tas attiecas gan uz konservu bundzām , gan aizskaru stangām un lamināta likšanu. Pēdējā laikā ļoti cenšos laboties ....
21.11.2013 19:43 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Esmu vāja, kad man tas ir izdevīgi :)
21.11.2013 19:44 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Esmu vāja, kad man tas ir izdevīgi!

Pievienojos!+++ :)
21.11.2013 19:55 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es biezi aizdomaajos par manas mammas vaardiem-tas otrs cilveeks blakus kaadreiz var nebuut...Vina man ir labaakais piemeers.Vienmeer jau gribaas domaat pozitiivi,bet mans teetis aizgaaja no siis pasaules loti aatri ,un laikam vina bija sagatavota visam...Es taapeec laikam esmu no "taas sugas"-gribu dariit daudz,arii to kas reizeem ir iists viiriesu darbs!
21.11.2013 20:06 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Es sadzīvē varu tikt pati ar sevi galā. Varu gan burkas attaisīt, gan konservus, gan vīna pudeles ar nazi vai šķērēm, varu izlietnei sifonu nomainīt, kompi pārinstalēt, pati tapetes izlīmēt un vannas istabā flīzes izlikt, arī mašīnai riepu nomainīt. Es nejūtu nekādu vajadzību būt tāda vārga princese, man patīk justies kā patstāvīgam cilvēkam, kurš spēj par sevi parūpēties. Es neuzskatu, ka vīrietis jutīsies vairāk vīrietis, ja varēs manā vietā kaut ko izdarīt. Vīrietis vai nu ir vai nav. Nu, protams, īpaši nepatiktu, ja es mainītu mašīnai riepu un vīrietis stāvētu blakus un atskrūvētu man ūdens pudeli, bet, ja esam komanda, tad, manuprāt, viss ir kārībā.
21.11.2013 20:18 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Anastasija-laikam es varu teikt to pasu-esam komanda!
21.11.2013 20:22 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Ēst negatavoju, parasti vīrietis visu izdara un pasniedz man brokastis/vakariņas gultā. Ja vajag, varu arī koku nozāģēt, (starp citu esmu pāris reizes strādājusi mežā), bet visbiežāk taču nevajag, jo ir vīrietis, kam patīk visu izdarīt tā, lai es justos kā princese. Ja vīrietis ir vīrietis, tad viņam sagādā prieku rūpēties par it kā vājāko sievieti. Un sievietes spēks arī ir tas, ka viņa spēj aizskaitīt līdz 10, ja vajag arī līdz 20 un pagaidīt, kad vīrietis pats izdomās un izdarīs. Vajag vnk viņam ļaut, tad jau viss būs. Es vnk kaut kā iekārtoju ikdienu tā, ka vīrietis paspēj lielāko daļu sadzīves klapatas nokārtot pats bez manas klātbūtnes un īpašas uzmanības.
21.11.2013 21:01 |

Reitings 2258
Es speciāli mājās visu daru ļoti maz, lai viņš neiedomājas, ka es būšu sieviete mājkalpotāja, jo plānojam nākotnē bērnu, un es ļoti labi zinu, ko nozīmē mājās bērns. Skaidrs, ka lielākā daļa rūpes par bēbi ir uz sievietes pleciem, vismaz pirmos 2 gadus. Un tad nebūs pārsteigumu, man būs vairak pienākumu un viņam tie paši un vēl daži. Tāpēc es neraujos ne mazgāt grīdas, ne skrūvēt spuldzes, ne pudeles vērt vaļā. Nevēlos pēc dažiem gadiem attapties, ka esmu sieviete, kas darba visu, burkšķ draudzenēm par grūto dzīvi un vīrietis sēž pie datora, īsti nezinot cik gadu šobrīd ir bērnam un ko viņš vispār ēd.
21.11.2013 21:06 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
Konservu attaisīšanu neuzskatu par baigo darbiņu, ikdienas sīkums ar kuru pati tieku galā. Tāpat spuldzes nomaiņa, pudeles atvēršana, mājas iekurināšana, malkas krāmēšana,maisiņu nešana utt. Mašīnas labošanu, mājas remontu gan uzticētu vīrietim, bet ja nepieciešams - palīdzētu.
21.11.2013 22:03 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
visu ko protu. Labi, koservus ar nazi attaisīt - tā man ir kodolfizika. Vienreiz rokā iegriezu un pietika, lai nodrošinātos ar kārtīgu konservu attaisāmo.
Ja vīrietis ir 5 metru radiusā, to burku iedošu viņam. Somu nekad viņam nedošu nest, savukārt viņš man nekad neļauj maisiņus ņemt. Vienīgais, kā es varu kaut ko pati stiept, ir ātri veikalā samest visu savā lielajā somā, jo viss pārējais tiek izrauts no rokām. Viņš man ļauj būt sievietei un es viņam ļauju būt vīrietim, kaut arī viņš zina, ka es protu ar urbi apieties un es zinu, cik ļoti garšīgi viņš gatavo.
21.11.2013 23:23 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es speciāli mājās visu daru ļoti maz, lai viņš neiedomājas, ka es būšu sieviete mājkalpotāja, jo plānojam nākotnē bērnu, un es ļoti labi zinu, ko nozīmē mājās bērns. Skaidrs, ka lielākā daļa rūpes par bēbi ir uz sievietes pleciem, vismaz pirmos 2 gadus. Un tad nebūs pārsteigumu, man būs vairak pienākumu un viņam tie paši un vēl daži. Tāpēc es neraujos ne mazgāt grīdas, ne skrūvēt spuldzes, ne pudeles vērt vaļā. Nevēlos pēc dažiem gadiem attapties, ka esmu sieviete, kas darba visu, burkšķ draudzenēm par grūto dzīvi un vīrietis sēž pie datora, īsti nezinot cik gadu šobrīd ir bērnam un ko viņš vispār ēd.

Tas ir arii ljoti atkariigs no taa, kaads pats viirietis ir. Ja es rosiishos un kaut ko dariishu, nekad mans viirs neseedees rokas kleepii salicis. Aatri divataa apdaraam lietas un paliek vairaak laika atpuutai divataa vai ar draugiem. Protams, ir taadi, kas ljoti viegli izlaizhaas un taadiem tik tieshaam ieraadiit neko nedriikst, bet ir viirieshi, kuri ja redzees, ka sieviete mazgaa griidu, pashi saaks tai pat laikaa virtuvee traukus mazgaat.
21.11.2013 23:29 |

Reitings 279
Reģ: 11.08.2010
Principā daru visu pati. Stiepju smagus maisus, kad par daudz skolas mantas līdzi. Draugs jau redz, ka smagi, piedāvā panest, vienmēr pasaku, ka, nē, nevajag. Tāpat atceros, ka braucām ciemos. Man smaga sporta soma, viņam tikai mugursoma. Nu neko, tā arī stiepu to pa visurieni. Kājas sāp, plecs sāp, karsts, bet iedod viņam.. ne par ko! :d

Vispār cenšos visu maksimāli darīt pati, no palīdzības atsakos, tas tāds iekšējs princips. Drīzāk spītība. Cenšos nekļūt atkarīga no cilvēka.
21.11.2013 23:47 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Dēļ tādām visvarenajām vīrieši arī tiek nolikti ņuņņu lomās. Jo viena parāda - es tak visu varu, tad nu čalis arī pie nākamās vairs necenšas, bet nākamā atkal negrib, lai no viņas visu prasītu un grib kārtīgu vīrieti blakus. Tā nu rodas diskusijas par gļēvajiem vīriešiem un ka no mums tiek prasīts viss- mamma, sieva, apgādnieks un galdnieks. Esiet sievišķīgas cilvēces vārdā!
22.11.2013 00:01 |

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
Es varu un mākus attaisīt tās burciņas,konservus. Bet, ja mans vīrietis ir mājās, tad nemaz nemēģinu to darīt. Lai jau viņam tiek tas prieks!!
22.11.2013 12:07 |

Reitings 251
Ja esmu viena mājās, tad loģiski, ka pati centīšos tos konservus atvērt (kā tik tas nav darīts), bet, ja tuvumā būs vīrietis, tad palūgšu to darīt viņam

++++
22.11.2013 12:12 |

Reitings 3022
Man tāds mazs ieteikums - moš vnk nopērciet konservu attaisāmo?
22.11.2013 12:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)