Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Rozā mākoņi, prinči uz zirga

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Nezinu kāpēc man tā ir ,bet tik ātri pieķeros puišiem ,kas man iepatīkas. :( Neteiktu ,ka iepatīkas ,kurš katrs. Ja nepatīk,tad varu pasmieties par viņu ,paķircināt ,neņemu pie sirds...Bet līdz ko man kāds iepatīkas, saskatu kaut kādu "piedūrienu" ,tad viss. Aizkars itkā aizkrīt un ieslēdzās cita ES. Tā naivā meitenīte ,kura gaida ,kad viņš uzrakstīs. Viss ,kas man ir prātā - viņš. Un ja kādu dienu neuzraksta- izdomāšu jau nez ko. Nav tā ,ka man nebūtu ko darīt ,bet nevaru nedomāt! "Kāpēc viņš neuzrakstīja? Diez ko viņš dara? Vai esmu viņam palikusi vienaldzīga? utt utt"

Tas laikam nav normāli. Varbūt man tā jau ir kā psiholoģiska problēma. Es vienīgā tā jūtos? Uzsvēršu ,ka uztraucos ,jo runa neiet par uztraukšanos par manu puisi, bet es jau sāku tā satraukties pirmslaicīgi, man nevajag daudz ,lai pieķertos- dažas jaukas frāzes, uzmanības izrādīšana sākumā ,viņam varbūt esmu kārtējā meitene ar kuru sarakstās ,bet man -aizslēdzās! Un ir tikai VIŅŠ uz šīs pasaules, pat nezinot ,kas īsti pie velna viņš ir :D :D
20.11.2013 16:31 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Man jau liekas, ka ļoti sievišķīga rīcība un tas ir pilnīgi normāli.

Gan jau esi arī viņa uzvārdu "pielaikojusi" un bērnu vārdus jau izdomājusi! :D
20.11.2013 16:36 |

Reitings 745
Jautājumi:

Vai tā jau ir kā psiholoģiska problēma man ka tā ieciklējos?
Ja jūs esat agrāk tā jutušās kā izmainījāt domāšanu, skatījumu uz to visu??
20.11.2013 16:37 |

Reitings 745
cubiana

nē ,tik traki nav. Bet man liekas ,ka citas meitenes visu tā vēsāk ņem :D + Meitenēm jau parasti nepatīk tie puiši ,kas skraida pakaļ ,bet tie ,kuri paši vēsāki šad tad un pa retam var ar kaut ko mīļu "pabarot", un tā nu pašas mocās, domājot kāpēc neraksta, bet ja rakstītu bieži ,pašām apniktu :D
20.11.2013 16:38 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Teikšu tā - defektu pārvērt par efektu ;)

Jo nav skaistākas un foršākas lietas, kā iemīlēšanās :)
Vis labākais, kas var būt laikā, kad es brīvs ir iemīlēties no jauna un no jauna, līdz atrodi tādu ar kuru tas aizraušanās periods nebeidzas :D :)
20.11.2013 16:41 |

Reitings 745
Nu bet saprotiet ... jūs runājat par iemīlēšanos. Bet vai var iemīlēties cilvēkā ,kurš nav satikts pat dzīvē, vai kā lai saka..iepazīta tikai 1/3 daļa iespējams no viņa? Var jau galviņā viss kas sagrozīties. Bet vai tas nav muļķīgi?
20.11.2013 16:50 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Manuprāt, spēja mīlēt ir kā dāvana :) Labāk mīlēt par nedaudz par daudz.. nekā.. nemācēt mīlēt vispār :)

Bet vai var iemīlēties cilvēkā ,kurš nav satikts pat dzīvē, vai kā lai saka..iepazīta tikai 1/3 daļa iespējams no viņa?

Var! Tu jau iemīli arī tā cilvēka tēlu, ko esi izfantazējusi galvā. Ceru, ka realitāte nesagraus ilūzijas :)
20.11.2013 17:28 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kļūdaini sarakstīju, bet domu saprast var :D
20.11.2013 17:29 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
var jau būt, ka puisis tiešām tev pārāk maz uzmanības velta un mēdz bieži pazust. vispār man agrāk bija šāda tendence jau izdomāt visus iespējamos variantus, kāpēc man neraksta, ja pagājis kaut neilgs laiciņš. nu tas bija viens no iemesliem, kāpēc vienas manas attiecības izbeidzās, jo neļāvu elpot cilvēkam.
ieteiktu tev atrast nodarbošanos, ar kuru aizrauties, lai puisis pats interesējas par tevi. ja es jūtu, ka attiecībās nav kkas kārtībā un šī uzmanības nepievēršana ir bieža, tad noteikti sāktu par to aizdomāties, bet ne tādā veidā kā tu. es noskaidrotu iemeslus sākotnēji, kāpēc esmu atstāta novārtā. tiesa gan, ja pa retam aizņemtības dēļ nesanāk kontaktēties, neceltu traci.
neesi viņam pielipusi kā dadzis. pirms bijāt kopā, tu noteikti ļoti daudz ko darīji, ko varbūt tagad nedari.
21.11.2013 08:27 |

Reitings 745
Jūs nesapratāt. :D Es neesmu kopā ne ar vienu, tur jau tā lieta, domāju katru dienu par puisi, kuru pat vēl satikusi neesmu. Un tieši šobrīd nevaru saprast vai vajadzētu šovakar viņam pazvanīt vai tomēr nē.(Aizvakar ,kad runājām pa telefonu teica "Sen jau būtu piezvanījis, bet man kredīts nav. Piezvanīsi man? :) ) Vakar nekontaktējāmies. Bet es vairs nezinu vai vispār vajag. Varbūt viņš vairs negrib, aizvakar lika saprast ,ka netic man, domā ,ka meloju. Ajjj..stulbi un dīvaini. Vēl pirms esam tikušies ir bijuši visādi pārpratumi, jau pat var teikt strīdi. Bet līdz ko viņš paliek jaukāks, piezvana un pasaka ,ko labu es esmu tik laimīga, ka negribu palikt viena un priecājos ,ka ir kāds ,kurš viņš piezvanīja (l) Un nospriežu ,ka vajag tomēr kādu reizi satikties ar viņu, iepazīt un tad spriest. Bet tiešām nu jau ļoti šaubos vai vispār vajag/ nevajag...
21.11.2013 16:03 |

Reitings 745
Sany
es pat īsti nezinu kā viņš izskatās, neesmu dzīvē vēl ar viņu tikusies, sarakstamies, sazvanamies tikai! No sākuma viņš bija dikti jauks un es ne īpaši, bet viņš nepadevās. Paspēju jau apvainoties ,trīs dienas zvanīja, 4 izdomāju ,ka negribu pazaudēt kontaktu. Tad itkā viss atkal bija labi. Bet kā es jaukāka paliku viņš sāk ar kaut kādu savu egoismu itkā atspēlēties. Es jau neļaujos ,bet viņš nedaudz kā gailis palicis, piekasās par kaut kādiem sīkumiem ko pasaku un saka -es tev neticu, man nepatīk ,ka cilvēki melo. blablabla... Bet es nemeloju un nesaprotu ..Nafig viss jāsarežģī?
21.11.2013 16:09 |

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Man diemžēl arī tā ir. Līdzko iemīlos, visu jau safantazēju, saplānoju, esmu līdz kapam uzticīga un tā tālāk... kamēr džekam esmu tikai sīka izklaide, izrādās
21.11.2013 16:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits