ja jau bija teema par meitenju stilu un dreebeem, kam, juusupraat, nekad nebuut bijis jaaierauga dienas gaisma, kaa tad ar dreebeem / aksesuaariem prieksh puishiem, kas, jusupraat, ir galiigi garaam?
no koshlene ieliktajiem man gan diezgan patīk tie bārdainie hipsteri, puisis svārkos undersun bildē arī nice izskatās. diez kā būtu ar tādu rīgas ielās staigāties :)
par pārējām bildēm pievienojos, bet pārsvarā jau tādas onkolīgas lietas nevienai jaunai nepatīk :D nepatīk arī pārpucēti vīrieši, vienmēr svaigi grieztas frizūras ar pusi izskūtu, pusi balinātu utt.
izskatās vēl daudz maz smuki, bet man uzreiz liekas, ka nevīrišķīgs vīrietis, jo tiem matiem jāvelta daudz laika un tāda pucēšanās no puišu puses.. tie nav man :D
..es tos hipsterus un čali kiltā nesmādētu :D Budes stiliņš arī patīk :)
nifnif - manējais pēdējos mēnešus nēsā tādus griezumus. Godīgi sakot - sakārtot aizņem mazāk laika kā izķemmēt manējos :D maldīgs priekšstats, ar "parastajiem" matiem manējas daudz ilgāk ņēmās :)
man psiholoģisku traumu atstāja puisis, kuram bja plēstas džinsu bikses (gaiši-zilas) un noskutas (novaksētas?) kājas. Man tomēr patīk, kad "klasiskājās" vietās vīrietis ir spalvains.
Ļoti nepatīk jebkāda veida ķēdes, ķēdītes ap kaklu, šorti, kas beidzas zem ceļa, zeķes + sandales, sporta apģērbs & apavi ārpus sporta zāles, cepures ar nagu, jebkas apspīlēts.
Neko neglītāku par šāda tipa džemperiem gan nevaru iedomāties, par laimi sen nav manīti.