Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Temperamentiņš

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Sveikas!
Rakstu darbiņu skolai sakarā ar temperamenta ietekmi attiecību veidošanā, tādēļ interesētu jūsu dzīves pieredze šajā jomā.
Kā jūsu temperaments jums palīdz, vai pretēj - grauj jūsu attiecības ar ģimeni, draugiem, mīļoto vai cilvēkiem uz ielas?
Būtu pateicīga dzirdēt konkrētus piemērus no dzīves!
Paldies :)
19.11.2013 19:47 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Grauj attiecības ar citiem, esmu vienpate pārsvarā. Melanholiķe.
20.11.2013 00:27 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
Manī ir visi trīs izņemot sangviniķi. Nevaru īsti izcelt vienu. varbūt velk uz holēriķa pusi. Bet tikpat labi varu būt flegmatiska. Man pašai drīzāk ir grūtības ar sevi, savienot sevī flegmatiķi un holēriķi iznāk baigi vētraini.
Vispār attiecībās ar citiem ir diezgan grūti, jo reizēm es "plūstu" bet tad pēkšņi īsti ne no kā parādās "raksturiņš". Labprātāk darbojos viena, bet ja nu sangviniķis kaut kur manī izlien tad tā ir atpūta, kad atpūšos ar draugiem.
Domāju, ka mans temperaments grauj gan mani, gan manas attiecības.
20.11.2013 00:44 |

Reitings 495
Un jā, veidot attiecības ir gandrīz neiespējami, jo esmu reizēm vnk kā kkāds orkāns
:D:D
20.11.2013 00:47 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Esmu kaut kas strap flegmātiķi un holēriķi, līdz ar to cilvēkiem biezī vien grūti saprast, ka ir reizes, kad gribu, lai apkārt ir cilvēki, būt uzmanības centrā utt, savukārt citreiz varu nodzīvot 3 dienas, minimāli kontaktējoties ar apkārtējiem :D

Bet nu tuvākie to zina, līdz ar to mans temperaments attiecības negrauj, tieši otrādi - padara tās interesantākas, man esot sabiedrībā :)
20.11.2013 01:02 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es arii esmu holeeriskais flegmaatikjis. Daudziem ir liels paarsteigums, kad holeerikjis izlauzjaas aaraa dazaas situaacijaas, jo no maniim to parasti negaida. Holeerikja ietiepiiba meedz dazkaart trauceet un pragmaatisms ir nosmaceejis laika gaitaa peedeejo romantikas atlieku manaa dveeselee. Peedeejais manam viiram iesaakumaa likaas kaitinoshi, jo vinjsh nespeeja saprast, kaapeec man nesagaadaa prieku tas, kas citaam sievieteem liek justies kaa debesiis.
20.11.2013 01:31 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Vispar esmu melanholike, reizem jutos drumi pat bez noteikta iemesla. Atbilst lielaka dala ipasibu no apraksta par melanholiki. Tacu attiecibas ar atseviskiem cilvekiem varu but ari sangvinike. Parasti vispatikamakais kontakts rodas tiesi ar sangviniki. Ir jauki, kad sads dzivespriecigs sangvinikis var izvilkt mani no melanholijas juras. Visgrutaka ir saskarsme ar energetiskajiem vampiriem, kurs ar savu runasanu un izturesanos atnem vel vairak energijas. Diemzel ir ta, ka tads tiesam izteikts holerikis ar savu paaugstinato uzbudinamibu var tiesam izsukt manus garigos spekus. Pozitivisms dod tiesi vairak energijas emocionala limeni. Bet, vistrakak ir kad satiekas 2 melanholiki, abi divi viens otru gremde vel dzilak bedre. :D
20.11.2013 01:51 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Vel mani ir loti daudz kas no flegmatika. :)
20.11.2013 02:18 |

Reitings 495
ka ir reizes, kad gribu, lai apkārt ir cilvēki, būt uzmanības centrā utt, savukārt citreiz varu nodzīvot 3 dienas, minimāli kontaktējoties ar apkārtējiem

Kāds tam sakars ar temperamentu? Katram cilvēkam vajag būt gan vienam, gan sabiedrībā. Bet kā izteikta iezīme tā vairak attiecas uz raksturu. Bet temperamentu nosaka nedaudz citi kritēriji.
20.11.2013 07:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!