Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kosmetika vienaa eksemplaaraa

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Iedvesmojos no diskusijas par aarejo izskatu, ka buutu forshi, ja no katra kosmetikas veida buutu tikai pa vienam eksemplaaram nevis 10 kreemi un 5 shampuuni. Nu tad iedomaajos, ka vareetu ieviest sev apnjemshanos nepirkt neko jaunu, kamer neesmu izterejusi ieprieksheejo - taatad pirms jauna kjermenja krema iegaades iztereshu savus 4, kas staav plauktaa.

Kaa ar jums shajaa zinjaa? Vai jums patiik uzkraat liidzekljus vai uzticaties vienam, kuru peerkat atkaartoti?

Varbut kaada arii gribeetu uznjemties nepirkt neko jaunu p[irms neizteree veco?
18.11.2013 18:39 |

Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
Man laikam tas nesanāks,jo krājumi ir ļoti ilgam laikam. :D :D Man ātrāk beidzas termiņš, nevis kosmētika.
Šobrīd man ir tikai viens dienas un nakts krēms, to arī nepērku,kamēr iepriekšējais jau nav iztērēts.
18.11.2013 18:41 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Sejai kopšanai man gandrīz viss, izņemot putas mazgāšanai, ir vienā eksemplārā. Man ir arī savi produkti, kurus pērku atkārtoti. Protams, dažreiz jau kko jaunu arī pamēģinu. :)

Dekoratīvā kosmētika man ir daudz :D ir daudz lūpu krāsas, kuras pat vienu reizi neesmu uzkrāsojusi
18.11.2013 18:46 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Neko nekrāju. Man vannasistabas plauktā nav tik daudz vietas, lai piebāztu to ar līdzekļu krājumiem un man ļoti riebjas tie skati, kad nokrauta visa vannas mala vai visa dušas mala un plaukts utt.
Tāpēc man viss ir vienā eksemplārā. Vienīgie izņēmumi ir tad, ja ieeju Drogās un redzu labu atlaidi šampūnam vai balzamam un manējais ir tikko tikai iesākts. Tad gan nopērku jau jaunu kamēr atlaide.
Citādi - viens eksemplārs. Neesmu īpaši uzticīga kādam vienam līdzeklim. Parasti mainu. Vismaz dušas želejas toč' - katru reizi cita. Losjoni arī. Šampūnus mainu retāk, bet arī mainu. Nav tā, ka lietoju tikai vienu konkrētu. Konkrēti man noteiktas ir tikai firmas, no kurām izvairos, jo bijusi slikta pieredze.
18.11.2013 18:51 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Sejas kopšanai lietoju tikai Dr.Roznieces izrakstīto produkciju ādas kopšanai, tāpēc fiziski neko citu nevaru lietot. Matiem pagaidām esmu palikusi pie "Tigi" šampūna, nebija maskas, tāpēc vakar pasūtīju kvalitatīvu masku, kura pietiks ilgākam laikam.
Kosmētiku lietoju minimāli-tonālo, lūpu spīdumu un tušu. Izvēlos kvalitatīvu kosmētiku, kura man pietiek arī pailgam laikam. Aizvakar pasūtīju Victoria Secret kosmētiku-tad redzēs, cik ilgam laikam pietiks. Man ir svarīgi no kosmētikas kvalitatīvas nagu lakas, lai ātri nenodrūp:)
Būtībā man nav daudz kosmētikas un kopšanas līdzekļu. Neredzu jēgu no kaudzes produktu, no kuriem tikai daži ir labi:)
18.11.2013 18:52 |

Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
Es jau kādu laiku ievēroju šādu apņemšanos. Ceru, ka man neviens arī neko nedāvinās, jo man ļoti, ļoti nepatīk, kad dāvina kosmētiku, jo nevaru pati izvēlēties un šīs apņemšanās dēļ jālieto kaut kas, ko es varbūt pati sevi nebūtu nopirkusi. Un mans novērojums- ja ir apņemšanās nepirkt, piemēram, šampūnu, kamēr nebūs beidzies iepriekšējais, labāk nepirkt lielos, ekonomiskos iepakojumus, jo ļoti apnīk.
18.11.2013 18:53 |

Reitings 77
Matu kopšanas kosmētika man ir dažādos variantos, jo galvas āda ātri pierod pie viena. Pārējais - pa vienam, bet labam eksemplāram. Uz nagu lakām gan tas neattiecas :D

Jāsaka godīgi, ka bija grūti sevi ieradināt nepirkt visu, kas pagadās. Bet izdevās :)
18.11.2013 18:57 |

Reitings 15092
Jau labu laiku pieturos pie šī principa. Ir, protams, vairākas acu ēnas, lūpu spīdumi, 2 tušas, bet krēmi, losjoni, balzami, utt. ir pa vienam un nemaz neskatos uz tiem plauktiem, kamēr nav vajadzīgi.. Vienīgais, uz ko apņemšanās nestrādā, ir nagu lakas. Tās man ir daaaudz!
18.11.2013 19:03 |

Reitings 1761
Visu pērku vienā eksemplārā. Daudzas lietas pērku arī atkārtoti, šad tad ko pamainu. Piem., pēc 2 pudelēm viena un tā paša šampūna- pērku citu.
Eļļas matiem un ķermenim gan pamainu. Sejas kopšanai gan pieturos pie vieniem un tiem pašiem līdzekļiem.
Vispār nekad neesmu bijusi tā, kas pērk visu laiku kaut ko. Man tas liekas nevajadzīgi. It īpaši vēl , ja tiek pirkta sintētiskā produkcija. Nu fuj! Man žēl savu ādu.
18.11.2013 19:06 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Tušas un acu zīmulīšus es pērku tad, kad tie ir beigušies. Pārējos kosmētikas produktus, piemēram,acu ēnas, lūpu krāsas un lūpu spīdumus, es pērku diez gan bieži.
Es negribētu, lai viss man ir pa vienam. Man patīk dažādība.
18.11.2013 19:09 |

Reitings 77
es domāju, ka zināmā mērā tas atkarīgs arī no tā, cik daudz dekoratīvās kosmētikas meitenes lieto ikdienā. Acu ēnas, piemēram, nelietoju daudz, dažādas un spilgtas, līdz ar to tādas nemaz netiek pirktas. Pietiek ar 4 pamata toņiem ... :) Lūpu spīdumus arī nepatīk lietot, līdz ar to šis fetišs arī atkrīt :D
18.11.2013 19:15 |

Reitings 4838
Pavisam nesen arī uzsāku šo apņemšanos - neko lieki nepirkt!
Ieejot veikalā arī neskatos uz to,kas man vēl ir un nav nepieciešamība pirkt. Un pašai prieks pa sevi,man izdodas. Viss ir vienā eksemplārā,izņemot nagu lakas. Drīz tik skropstu tuša jauna jānopērk.
Nav man nez cik krēmi, tonālie, ķermeņa losjoni, šampūni utt. Esmu cilvēks,kam visādā ziņā ļooooti patīk minimālisms :) Arī kosmētikā!
18.11.2013 19:18 |

10 gadi
Reitings 4155
Reģ: 02.01.2011
Jau laiciņu šādi daru un pašai prieks, jo, veikalā iedomājoties, ka mājā man jau tāds ir, pēdējā pusgada laikā neesmu nopirkusi vismaz 10 ķermeņa losjonus/sviestus :D tas pats ar šampūniem, maskām, balzāmiem..
Ar dekoratīvo kosmētiku neaizraujos, ēnas praktiski nelietoju kopš skolas laikiem, ir 2 tušas, zīmuļi (brūns, melns), BB, sejas krēms, toniks, skrubis..cik nu lasīts, citas cosmo lietotājas vienā reizē uz sejas uzliek tik daudz, cik man vispār ir uz spoguļa :D

Domāju, ka pirkt un krāt kosmētiku, īpaši dekoratīvo nav gudri, jo beidzas termiņi.. un ne jau vienmēr to laicīgi pamana..

Un kā jau meitenes minēja- nepiekrāmēta vannasistaba ir skaista vannasistaba :D
18.11.2013 19:20 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Agrāk visu pirku pa vienam, tikai tad, kad izbeidzās. Tagad labprāt eksperimentēju un izmēģinu gan dekoratīvo, gan kopjošo kosmētiku. Vienīgi ķermeņa losjons un matu kopšanas līdzekļi ir iecienītie, pārējo izmēģinu un pērku, meklējot pašu labāko. Ja neder, tad vai nu atdodu, vai pārdodu tālāk.
Pilnīgi pie kājas, cik piekrāmēta ir mana vannasistaba :D
18.11.2013 19:26 |

Reitings 3084
Mani ierobežo mans vannas istabas plauktiņa izmērs :D
Labi, kad sāku pelnīt tā, ka varu pirkt, ko vēlos, mazliet aizrāvos. No tiem laikiem man ir pāris profesionālās acu ēnu paletes :D Bet diemžēl nevaru aizliegt citiem sev uzdāvināt smaržas vai kādu ķermeņa losjonu. Ļoti bieži veicu tīrīšanu vannas istabā :)
Principā sev neko neliedzu, tikai ar nosacījumu, ka jaunu pērku, kad iepriekšējais produkts jau gandrīz beidzies. Tādā veidā izmēģinu, ko esmu noskatījusi. Man ir tikai viens favorītprodukts, tāpēc katrs jaunnopirktais produkts man ir jaunatklājums. Vados pēc savas dermatoloģes ieteikumiem vai dažreiz pie kosmetaloģes nopērku sejas krēmu.
Un vēl esmu ļoti slinka uz skaistumkopšanu mājās. Bet šīs diskusijas iespaidā noteikti uzklāšu kādu sejas masku.
18.11.2013 19:46 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Man šķiet, ka labāk ir daži labāki un dārgāki produkti, nevis miljons lētu lietu, kas beigu beigās nekam īsti neder (es nesaku, ka visi lētie produkti tādi ir, bet liela daļa gan). Es pašlaik cenšos no otrā varianta pāriet uz pirmo.
18.11.2013 21:00 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Man patīk izmēģināt viskautko jaunu, bet ir dažas lietas, pie kurām atgirežos. Arī negribas, lai pie mīļākiem līdzekļiem āda pierod. Manos favorītos:
sejas krēms - Avene Hydrance Optimale Light (patīk gan parastā versija, gan ar spf 20).
tuša - Lancome Hypnose.
vaigu sārtumi - Bourjois.
18.11.2013 21:30 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Kopjošās kosmētikas produktus, tostarp šampūnus, kondicionierus, lielākoties pērku tikai tad, kad iepriekšējie izlietoti. Ar dekoratīvo kosmētiku ir citādi, jo man patīk izmēģināt jaunus produktus un variēt ar esošajiem. Kopumā tomēr par labu nosliecos kvalitātei, ne kvantitātei.
18.11.2013 23:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits