Un ziidaini var paarbarot. Kaut vai, juus pashas redzat cik tam mazajam cilveecinjam gruuti oet uzsaakt velties, raapot un staigaat, un tas ir pie normaala videejaa svara uz augumu, vai nedaudz palielinaata/samazinaata, bet ja svars ir krietni par lielu, tad iedomaajaties cik gruuti ir tam beernam veikt pashas elementaraakaas kustiibas.
Es jau sen atpakal staastiiju, ka man draudzenes beernu lika uzseedinaat uz dieetas, jo ljoti pienemas svaraa. Divos meeneshos bija uzneemis daudz vairaak kaa mana mazaa 4,5 men. Un tas tapec, ka mate par vieniigo nomierinaashanas veidu uzskatiija pudeli ar maisiijumu. Pudele ik peec st, 1.5h, pa 220ml. Tadejadi izstaipa kungi un mazak dot jau ir gruuti, jo vins grib eest.
Tad pienaaca laiks piebarojumam, par ko vina bija saklausiijusies, ka dot neko nevajag, vel paris men var barot ar maisiijumu, bet teiksim, maizi pagrauzt/pazeleet. Redz, darzenji kuros ir vitamiini ir kaitiigi, bet maize, kur iisti nekaa veertiiga nav, gan ir ljoti laba beernam. Mociijaas vinja ilgi,ka ir tagad, nezinu, draudziibu vairs neuzturam.