Kirsi - man ari dels pec 1,5-2 h saka nikoties un es sapratu, ka visn grib gulet. Vnk pamegini midzinat un likt gulet pusdienlaiku. Es sevejo lieku katru dienu vanna, tas vinam ir signals, ka jaiet gulet. Ja neielieku vanna kkadu iemeslu del, gulet nolikt praktiski nav iespejams.
Dodu est 2x dienaa kjirbi, abolu, bananu, kabaci, kartupeli, burkanu. Tiksu uz veikalu, tad dosu ari pukkapostu (ir jau meginats un baigi garso), brokoli, ja dabushu, avokado unolas baltumu. Tagad varu bumbieru. Putras kka vinam ne visai, esmu nopirkusi bebi auzu/abolu/plumju putru, ir ok, ed, bet man liekas, ka liek ciet vederu. Vispar man krustmate ieteica tas putras varit, it seviski kkadu 5cu graudu putru. Jo es isti nesaprotu ka vinas ir apstradatas. Un ja atstaj skiviti vinas baigi uzbriest, tad jau sanak, ja dod sikajam svaigi gatavu putru, tad vina briest vedera.
Vel es pedeja laika sajusminos par BVE, domaju, ka driz meginasu ieviest ari to, jo mans dels jau smuki tur roka burkanus, gurka skelites un apsuukaa taas.
Kadas ir jusu domas par BVE? Domaju dot gan biezenisus, gan ari finger foods.
Starp citu mums bija baigais atklajums - riekstu kirbis. Tada njamma, es pati to biezeni vnk karotem edu. Bernam loti garso, es to riekstu kjirbi visur lieku un aiziet uz urra. Pats par sevi, manuprat, vins ir diezgan stiprs.
Uz 6siem menesiem jau planoju 3 edienreizes diena. Mums tikai problema ir maisijums, man tapat sanak maisijumu dot kadas 4-5x diena. No rita un vakara pilnu 180ml pudeli un pie edienreizem 120ml. Rit mums beidzot pediatrs, prasisu kas un kaa.