mūsu režīms(10 mēneši) ceļamies 7-jo tētis ies brauks uz darbi 7:30,tad dēls ar tēti mīļojas un čubinās,7:30 ejam parādam un pasakām tētim attā,tad 8 ēdam un ejam atkal gulēt,līdz +- 10,tad ceļamies ejam vārīt putru,ēdam,tad ejam spēlēties ar mantām,vai skatāmies tv,klausāmies mūziku dejojam,tad ap 12-13 vai 14 ejam ārā,līdzi ņemam pudelīti,tad nākam mājās ejam gulēt miedziņu,tad ceļas ap 15,un sākam spēlēties un kko paēdam un gatavojam vakariņas,nu tad ap 17 tētis nāk mājās un dēlam lielie prieki un tad kopīgi ēdam vakariņas,spēlējamies,šad tad mazo atstājam pie ommes uz 2h un paši kur aizlaižam,tad ap 20 mazais iet vanna,taisām pienu un tai samies uz čuču 21!
Par ratiem:man puika ja tgd ratos pastaigu laikā raud,es vnm ņemu opā,tad abi skatāmies un runājamies kas apkārt ir utt ,man ir ērti sporta rati nav grūti stumt un nest mazo,es saprotu ka viņs grib kko paskatīties utt,panesu un ielieku atpakaļ ratos un viss ok:)
maziņš kad bija diži neraudāja ratos vnm aizmiga,tgd lieākam gribas vairāk visu apskatīt!