Meitenes, vēlreiz visām liels paldies par sveicieniem! Vakar puikam krustvecāki uzdāvināja to auto, uz kura pats var kāpt virsū un ar kājā stumties - sajūsma neizmērojama! Abi ar krusttēvu visu vakaru spēlējās un priecājās :)
peliite21, par ēšanu.
Brokastīs - ēd kādu augļu biezeni (šeit dodu veikala burciņas, bet nu skatos, piemēram, citrusa augļus nedodu, cenšos dot tos biezeņus, kuros ir klāt biezpiens vai krējums, bet ne vienmēr. Tik pat labi tas var būt arī vienkārši banāns. Pēdējās nedēļas sācis pa gabaliņam ēst klāt maizi, dodu gan rupjmaizi, gan baltmaizi.
Pusdienās - pašas vārīts dārzeņu biezenis. Dodu kartupeļus, burkānus, kabačus, ķirbi, puķkāpostu, brokoli dažādās kombinācijās, kā kuru dienu, atkarībā, kas ir mājās. Citreiz kartupeļu vietā lieku klāt makaronus, kādas trīs reizes nedēļā lieku klāt gaļu - man ļoti patīk tādas frikadelītes veikalā nopērkamas, mazās burciņās, bet lieku arī pašas vārītu teļa gaļu, arī vistu. Ja esmu uzvārījusi tikai burkānus ar kabaci vai puķkāpostu, tad dodu klāt arī maizīti gabaliņos vai saldajā kādu cepumu (ļoti garšo "Selga", neredzu jēgu pirkt speciālos bēbju cepumus). Dārzeņiem klāt nelieku ne sāli, ne sviestu, ne ko citu. Vienreiz pieliku klāt dzelteno papriku parastajiem dārzeņiem, bet to puika izbrāķēja.
Launagā - parasti kāds jogurts vai arī kāds augļu biezenis, citreiz biezpiens ar cepumu saspiests kopā.
Vakariņās - putra. Dodu visu firmu putras, visbiežāk laikam Humana, jo tām pēdējā laikā bija atlaide Rimčikā. Nedodu tikai griķu putras, jo tās puikam negaršo. Spļauj ārā un vaikstās :D
Starp ēdienreizēm - citreiz uzkož banānu vai plūmi, svaigu gurķi vai maizīti, ja nav gribēji ēdienreizē. Esmu sākusi dot arī sieru gabaliņos un puika ir pagaršojis arī olu. Dzert dodu gan sulu, gan ūdeni, gan tēju. Skatos, lai pa dienu kopā nav dikti daudz miltu izstrādājumu, piemēram, ja pusdienās ir klāt makaroni, tad nedošu arī launagā cepumus.