Paldies par sveicieniem!
Dzemdibas ta man ari nesakas dabigi, tapec ar nosutijumu devos uz ierosinasanu.
Visu dienu man deva dzert hormonus, lai ierosinatu dzemdibas, tacu man nekas nesakas. Godigi sakot, biju loti nogurusi, jo cereju, ka pats process saksies un pedeji nakti ari nevareju aizmigt. Dakteri teica, ka reizem tas aiznem vismaz 3 dienas, ta nu es vakara gaju gulet, acis krit ciet un peksni sakas pirmas sapes, pirmo stundu ik pa 15 min, nodomaju, ka nav jau tik traki, tikai vareju lidz ritam pagulet, lai speks butu:D ar nakamo stundu kontrakcijas kluva ik pa 3-5 min un ta tas ari turpinajas visu nakti un visu nakamo dienu. Kad nebija kontrakcijas, tad sledzos ara, jo biju navigi pargurusi. Nakamaja diena man tikai saka dalities glotu korkis, un uz vakarpusi bija tikai 3 cm atverums. Es biju loti nogurusi, paraleli ari vemu. Kad bija kontrakcija, tad domaju, ka nekad muza vairak bernu nebus un ka labak butu bijis keizars, kad pargaja kontrakcija, tad nodomaju, ka nav jau tik traki... Vakara panemu EA, jo man nebija vnk vairs speka. Tas bija taaads atvieglojums:) lidz ar EA panemsanu process loti atri notikas, maza jau gandriz bija ara, bet man nepietika speka vinu izspiest, tapec veica iegriezumu.Mirklis, ko nekad neaizmirsisi, ir tas bridis, kad vinu uzlika uz mana puncha:) tas bija neaprakstami:) interesanti ir tas, ka tagad, esmu jau aizmirsusi visas sapes un isteniba nemaz tik traki nebija. Protams, zel, ka man tas viss nebija dabigi. Es ceru, ka nenobaidiju kadu ar savu stastu, tachu tas ir to verts un tas sapes nemaz nav tik trakas, mana gadijuma gruti bija, ka viss tik ilgi vilkas... Blakus bija viirs, kas bija nenormals atbalsts.