Kaut kad sen sen Dominika šeit minēja labu ziedi priekš krūšu galiem, kāda atceras kā to sauc vai kur to iegādāties? Varbūt pati Dominika šeit lasa? Sen neesi manīta
Lasu, lasu, tik slinkums rakstit :D
Simona ta ziede saucas, nav isti krushu galiem, bet man dereja i krutim, i manam dibenam, i deela dibenam un maksa kapeikas.
Es te palasiju kadas 10 lapas uz atpakalu un ari man ir visparejs viedoklis.
Kamer gaidiju bernu un "sedeju" saja beztema es salasijos nu tik daudz gudribas. No katras pa padomam un beigas sanak pilns katls ar gudribam, kuras liekas vajag istenot dzive.
Kad man piedzima mazais Dominiks (ja jaa, mans niks ir tiesi no varda Dominiks) es biju shoka par sevi, ka redz es nezinu ka pareizi hendlingot savu bernu, es nezinaju ka pareizi vinju turet un ka pareizi vinu gerbt. Man nebija pieraksts pie osteopata un es chortojos, ka Kanada nesuta pie fizioterapeita parbaudities. Dusmojos uz savu gimenes arsti, jo likas, ka vina neko nejedz un klanchiju pierakstu pie pediatra.
Es dabuju pediatru, kura uz mani brinijas no serijas - nu ko tu te atnaci, tev ir pilniba vesels bebis.
Es aizgaju pie osteopata, kurs it ka laboja mana berna vederu - par $110/45 min.
Biju iecepiena, nu ko ta mans bebis visu nakti vel negul, kapec cel plecus, kapec netur mantinju un ta talak.
Bet beigas es sapratu, ka viss tas ir informacijas parbagatiba, modes lietas, viedokli un it seviski savu viedoklu uzspiesana utt. Nemiet to visu vieglak!!! Nu es nezinu nevienu cilveku, kuram ir kaut kadas problemas dzive, jo mamma nepareizi vilka bodiju vai churinaja opinjaa, nedomaju, ka kads uz skolu ir aizgajis pamperi un brauc invalidkreslina, jo izlaidis pierakstu pie fizioterapeita menesa vecuma. Nevajag meklet problemas tur, kur vinas nav.
Papriecajamies vairak par musu veselajiem berninjiem, rakstam vairak par vinju sasniegumiem, nevis - mans berns nevelas 3jos men/ nedara to, to, to. Neesam apmatas ar domu par gulesanu visu nakti, jo tas ta nav daba iekartots un jaa - mazuli celas nakti. Esam biskinj tuvak dabai un kaut kam dzivnieciskam un aizvesturiskam.
Jo berns IR cilveks, tikai mazins, vins nav kaut kads NLO, kuram vajadziga pilnigi cita pieeja.
Esmu pilnigi atsabusi, es priecajos par katru smaidinju un katru sasniegumu un pilnigi necepjos, ka bebis nedara kaut ko, ko citam dara - katram savs laiks un attistibas process.
Varbut es nepareizi vinu turu vai celu, vai gerbju, bet... es to daru visu ar milestibu un nedomaju, ka es ka maate varetu neatgriezeniski kaitet savam bernam.